Moni: “Intre mine si Iri este o relatie de amicitie!”. Dupa ce a declarat ca nu ar deranja-o daca sotul ei ar avea amante, Monica mai da o declaratie socanta privind mariajul cu Iri. “Noi avem o relatie care se bazeaza pe respect si amicitie!”, ne-a declarat doamna Columbeanu, care a devenit, mai nou, si imaginea restaurantului Casa Vernescu. Unul peste altul, proiectele in care este implicata Monica de cativa ani incoace i-au adus sume importante in cont si nu mare ne-ar fi mirarea daca in cativa ani ar deveni chiar mai bogata decat sotul ei, scrie Gardianul.

Oanei Zavoranu i-au fost furate cizmele de 3.000 de euro. Marti dupa-amiaza, la sediul OTV a izbucnit un scandal fara precedent. Cu jumatate de ora inainte de a-si incepe emisiunea, Oana Zavoranu a remarcat ca-i lipsesc lucruri din cabina personala - o pereche de cizme Burbery de 3.000 de euro, doua curele, doua lanturi si un top in valoare de alte 3.000 de euro. Vedeta a convocat pe loc o sedinta generala pentru a gasi vinovatul si a refuzat sa intre in direct. Nici emisiunea nu a facut-o si nici hotul nu a fost de gasit, scrie Cancan.

Barladeanca, respinsa de PRO TV la probele pentru Meteo. Vedeta povesteste intr-un interviu realizat de Costi Rogozanu, pentru Voxpublica, despre facultate, plecarea din Iasi, cum l-a cunoscut pe actualul iubit Bobby Paunescu, dar si despre viata ei de la Hollywood. Televiziunea a atras-o ca un magnet, drept care a dat o proba la Pro TV pentru fata de la meteo, dar a fost refuzata. Tocmai de aceea cand Radu Moraru a sunat-o pentru un post la B1 TV l-a refuzat initial. „I-am zis ca am dat o proba, n-am luat, ma resemnasem ca nu sunt facuta pentru televiziune", marturiseste vedeta in interviu, potrivit Click.

Simona Sensual nu-si mai recunoaste propriile piese. Invitata in emisiunea "Happy Hour", Simona Sensual nu a recunoscut versurile unei piese pe care ea o interpreteaza atunci cand Catalin Maruta i le-a recitat. Simona a fost vehementa in momentul in care i-a spus prezentatorului ca nu a avut niciodata o melodie cu aceste cuvinte. In momentul in care piesa a rasunat in platou, cu vocea sa, Sensual a dat-o la intors si a explicat totul prin faptul ca piesa a fost compusa acum patru ani si n-a mai fost cantata de mult timp, scrie Libertatea.

Cristina Rus e milionara in euro. Casatoria din aceasta vara i-a adus Cristinei Rus o avere impresionanta. Sotul ei, Dragos Bilteanu, a intrat in topul milionarilor in euro cu o avere estimata la 85 milioane de euro. Potrivit revistei Forbes, banii provin din imobiliare, Dragos fiind al doilea actionar ca marime al companiei de dezvoltare Upgrounds Estate, business pe care a decis sa-l lichideze. Asadar, cantareata are acasa o mina de aur, deci nu se mai poate plange ca numarul concertelor s-a redus odata cu venirea crizei, scrie Cancan.

Kamara debuteaza ca actor la teatru! Solistul de culoare de la trupa Alb Negru a pus mana pe un rol in piesa „Aniversarea" in regia lui Vlad Massaci, ce va avea premiera saptamana viitoare, la Sala Mica a Teatrului Nottara.Kamara va interpreta rolul unui sclav ce se indragosteste de o fata daneza, a carei familie este rasista, scrie Click.

Kate, ti se vad sanii!! Kate Moss nu mai are nimic de ascuns dupa prezentarea de moda Yves Saint Laurent Primavara/Vara 2010 care a vut loc luni in cadrul Saptamanii modei de la Paris. Fotomodelul britanic a purtat o rochita foarte transparenta care a atras privirile tuturor pentru ca lasa sa i se vada sanii in marimea si forma lor naturala, scrie Libertatea.

Buruiana, Tonciu si Ramona Gabor, "trase in teapa" de Locic. Mirajul televiziunii nu le-a dat pace si, tentate de ideea ca ar putea calca repede pe urmele Mihaelei Radulescu sau ale Andreei Marin, Sanziana, Ramona, Marinela si Andreea s-au infiintat, punctuale, la castingul initiat in urma cu patru luni de afaceristul Marius Locic. Acesta ar fi trebuit sa lanseze postul tv Canal 1, insa criza i-a dat planurile peste cap, ranind, astfel, multe frumuseti bine intentionate, scrie Click.