Marina Dina, vrajita de blonda lui Bote. Frumoasa blonda face victime, din nou, in randul femeilor. Dupa ce, in aceasta vara, manechinul Roxana Ilie spunea ca iubita lui Catalin Botezatu este atat de “buna”, incat ar face sex cu ea, iata ca o alta frumusete feminina e prinsa in mrejele superbei Bianca Dragusanu. De aceasta data, e vorba de Marina Dina, apetisanta asistenta a lui Mihai Morar. “Iepurasul” Marina Dina a pus ochii pe voluptuoasa blonda la o prezentare de lenjerie intima, la care au participat amandoua. “Bianca e asa de frumoasa... Nu stiu unde a stat ascunsa pana acum! Si celelalte fete sunt frumoase, dar ea a intrecut orice limita! Pacat ca nu sunt barbat... Catalin trebuie sa fie atent sa nu o piarda”, a declarat Marina pentru Libertatea.

Fratii Dolanescu se cearta din nou. Batalia pentru averea tatalui s-a intetit la botezul nepotelului regretatului interpret. Botezul copilului lui Ionut Dolanescu a fost un nou motiv de scandal intre acesta din urma si fratele sau mai mic, Dragos, cu care se cearta pentru averea tatalui lor, artistul Ion Dolanescu. Acum, Dragos s-a simtit lezat ca Ionut a fixat data botezului fiului sau chiar in ziua in care el comemora 5 ani de la moartea sotiei sale si ca nu a respectat traditia de a purta, un an, doliu dupa tatal lor, care s-a stins acum 6 luni, scrie Libertatea.

Mihai Traistariu: "Iubita mea e o achizitie costisitoare!" Dupa ce in urma cu cateva saptamani, Mihai Traistariu marturisea in cadrul emsiunii Stele sub lupa de pe Antena 2, ca uneori isi cumpara haine de la second hand, acum cantaretul isi numeste iubita achizitie costisitoare. Intr-un interviu acordat revistei VIP, Mihai a mai facut si alte marturisiri interesante. Intrebat daca se considera vedeta, el a raspuns foarte scurt nu. "Nu ma consider vedeta pentru ca nu vreau sa fiu bagat in aceeasi oala cu nume precum Sexy Braileanca, Magda Ciumac, Tolea, Ogica si lista poate continua", a afirmat artistul. Integral in Libertatea.

Shakira se deghiza in barbat ca mearga la universitate. Shakira a demonstrat ca viata de vedeta este extrem de grea. Diva a povestit de curand un episod din adolescenta ei. Shakira a fost nevoita sa se deghizeze , sa isi schimbe numele si vocea pentru a putea frecventa cursurile Universitatii California din Los Angeles. Ea a recurs la aceste lucruri pentru ca nu isi dorea sa fie recunoscuta de fani. Integral in Cancan.

Mickey Rourke, omul Mafiei. Actorul Mickey Rourke a intretinut relatii stranse cu membrii importanti ai Mafiei din New York, potrivit dezvaluirilor facute de Victoria Gotti, fiica unuia dintre cei mai sangerosi Nasi. Mickey Rourke era un apropiat al Mafiei, care i-a finantat filmele si l-a ajutat in cariera, sustine Victoria, fata ultimului "mare Nas" al clanului Gambino, John Gotti, in cartea sa autobiografica "This Family of Mine". Actorul a baut coniac cu fratele sau, John "Junior" Gotti, in noaptea de 19 ianurie, inainte ca acesta sa fie arestat in 1996. Rourke era baiatul de casa al "marelui Nas", dezvaluie si Gerald Posner, autorul cartii "Miami Babylon". Integral in Click.

Unirea Urziceni a deranjat-o pe Pink. Unirea Urziceni a ajuns ieri in jurul pranzului la Glasgow si s-a cazat la hotelul "Radisson". Acolo, campionii au dat nas in nas cu Pink, cantareata americana, care va sustine astazi si maine doua concerte in orasul scotian. O camera la Radisson costa 165 de lire sterline. Pink a postat imediat un mesaj pe Twiter. "Abia m-am tarat in pat printre fotbalisti, dupa ce am parcurs un drum plin de denivelari". Integral in Click.

Lindsay Lohan a trecut din nou la barbati. Dupa ce a trait o dragoste cu nabadai alaturi de Samantha Ronson, Lindsay Lohan trece de la femei la barbati. Lindsay Lohan si Balthazar Getty au fost vazuti cum s-au furisat pe usa din spate a unui club, unde au stat mai putin de o jumatate de ora. In local cei doi erau foarte apropriati, Showbizspy scrie ca au stat singuri la masa si ca nu se mai dezlipeau unul de celalalt. Integral in Click.

Virgil Iantu si Mirela Zeta au petrecut 40 de minute intr-o camera de hotel. Prezentatorul de la Prima TV a pus la cale o strategie incredibila pentru se putea intalni linistit cu actrita care o interpreteaza pe Andreea Marin in scenetele trupei Mondenii. Pentru a nu se expune foarte mult, acesta a apelat la ajutorul lui Vlad Enachescu. In noaptea de 9 spre 10 octombrie, in jurul orei patru, Vlad Enachescu si Virgil Iantu cu Mirela Zeta si-au facut aparitia la un hotel din nordul Bucurestiului. Se pare ca Enachescu a acceptat sa le fie complice colegilor de la Prima, Virgil si Mirela, punand la cale o strategie menita sa ascunda o escapada a domnului Miliard, implicat intr-o relatie de foarte multi ani cu producatoarea Roxana Alexandru, din care a rezultat o fetita. Integral in Cancan.