Andreea Balan, copiata de Hi-Q si Blaxy Girls? Andreea Balan este suparata si are impresia ca alte trupe se inspira din creatia ei. In urma cu trei zile, Andreea Balan si-a spus supararile pe contul ei de Twitter: "Dupa ce am lansat filmuletul pentru God cu imagini cu cerul si versuri, au aparut single-uri noi Blaxy Girls si Hi-Q cu video asemanatoare". Cu toate acestea Andreea a dat-o la intors si a negat ulterior la Radio 21 ca se simte imitata, scrie Libertatea.

Anastasia Lazariuc a inflorit langa iubitul cu 10 ani mai tanar! Amor nebun intre Anastasia Lazariuc si iluzionistul Leonard Iosefini junior! Chiar daca e cu zece ani mai tanar decat iubita sa, magicianul nu si-a luat ochii de la Anastasia, joi, la lansarea noului ei album, unde a fotografiat-o non-stop, fiind aproape nedezlipit de ea. Cei doi s-au logodit in toamna anului trecut, cand Anastasia s-a si mutat la iubitul ei, intr-o vila din zona Floreasca. Chiar daca o vreme si-au ascuns sentimentele de ochii indiscreti ai lumii, acum cei doi indragostiti sunt de nedespartit si se afiseaza impreuna peste tot, scrie Click.

Dupa ce Sore i-a spus adio, Bendeac incearca la fata celui mai bun prieten. Dupa aparitia imaginilor XXX in care Mihai Bendeac isi filmase o fosta partenera in timpul unor raporturi sexuale orale reciproce, Sore, prietena actorului, i-a spus adio. Refuzat de mai multe femei, in prezent Bendeac (fostul interpret al personajului Banel din Mondenii) este in cautarea unei iubite, ravnind la fiica lui Gabriel Cotabita, scrie Cancan.

Ethan Hawke se plimba prin Bucuresti cu un Maserati de 140.000 €. Ethan Hawke, actorul din “Gattaca”, vine astazi in Romania. El va deschide, in aceasta seara, Balul de caritate de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului de Asociatia Ovidiu Rom si de Leslie Hawke, mama artistului. Ethan ii va incuraja pe invitati sa se implice direct in sustinerea programului “Fiecare copil in scoala”. Ethan va fi asteptat la aeroport cu un Maserati Quattroporte, in valoare de 140.000 de euro, pe care- l va avea la dispozitie pe parcursul vizitei la Bucuresti, scrie Libertatea.

Fetele de la Bambi au ajuns sa cante pe 300 €! Criza financiara face ravagii si printre solistii nostri. Daca in urma cu un an le dadea mana sa faca figuri si nu urcau pe scena decat la un tarif de care tineau cu dintii, de ordinul miilor de euro, iata ca acum tot mai multi cantareti au lasat serios la pret. Pentru a nu iesi insa din circuit, vedete precum fetele de la Bambi, dar si Daniela Györfi si-au ajustat foarte mult tarifele, multumindu-se, pentru o cantare, si cu cateva sute de euro, scrie Click.

Simona Sensual a facut curatenie la WC-ul din mall. Simona Sensual a lasat rasfatul deoparte pentru o zi si a trecut la munca. Ea a facut schimb de vieti cu o femeie de serviciu care lucreaza la un mall din Bucuresti, in cadrul emisiunii In papuci de vedeta de la Kanal D. Imbracata cu uniforma de serviciu, Simona a debarasat, ieri, mesele de la restaurantele din mall, situatie in care s-a descurcat cat de cat, dar ulterior a fost trimisa sa curete wc-urile, ipostaza care a facut-o KO pe blonda, scrie Cancan.

Leona Lewis: "Am fost atrasa de Justin pana sa-l cunosc". Leona Lewis a marturisit ca a existat un moment in viata ei in care a fost foarte atrasa de Justin Timbarlake, dar ca totul a disparut dupa ce l-a intalnit. Ajunsa in lumea vedetelor dupa ce a castigat X-Factor, Leona Lewis are momente de sinceritate care fac deliciul presei: "Am simtit ceva pentru Justin inainte de a lucra cu el, dar mi-am pierdut pasiunea cand l-am intalnit. Ceea ce este o veste buna pentru prietenul meu, Lou!", a spus artista, potrivit Libertatea.

Jessica Simpson vrea sex intelectual. Dupa o serie de relatii ratate, Jessica Simpson s-a decis cum trebuie sa fie barbatul ideal pentru ea: intelectual, relateaza site-ul Contactmusic. Dupa divortul de cantaretul Nick Lachey in 2005, Simpson a avut mai multe relatii, printre barbatii din viata ei numarandu-se rockerul John Mayer si jucatorul de fotbal american Tony Romo. Simpson a explicat insa si motivul pentru care este singura in prezent: se plictiseste usor si are nevoie de o stimulare intelectuala, scrie Click.