Andreea Marin povesteste cum a pierdut doua sarcini. Libertatea publica azi, in premiera, cateva fragmente cutremuratoare din cartea pe care Andreea Marin urmeaza sa o lanseze pe piata pe 28 noiembrie, in cadrul targului Gaudeamus, la standul Tritonic. In “Pretuieste viata”, un volum care, desi nu e autobiografic, contine o serie de marturii personale, Andreea vorbeste despre cele doua sarcini pe care nu le-a putut duce la bun sfarsit inainte de a deveni mama superbei sale fetite, Violeta.

Cheeky Girls si-au pus par virgin din Brazilia. Gabriela si Monica Irimia, gemenele romance de la “Cheeky Girls”, au, de ceva vreme, un look aparte. Si asta pentru ca solistele si-au imbogatit podoaba capilara cu par virgin din Brazilia. Pentru ca vor sa isi protejeze suvitele naturale, cantaretele, care locuiesc in Anglia, au apelat la specialisti renumiti de la un salon de infrumusetare. Gemenelor li s-au recomandat extensii cu par virgin adus tocmai din indepartata Brazilie. Integral in Libertatea.

Ogica si Dorel au castigat din nou la Loto! Cum e un premiu mare la Loto, cum auzim din nou de celebrul tandem Ogica si Dorel. Cei mai mediatizati jucatori de la 6/49 au castigat din nou, duminica, pe un bilet completat in comun, dupa ce au mers, ca de obicei, cu o schema redusa cod 58, in valoare de 580,8 lei. De aceasta data, au ghicit patru din cele sase numere extrase si s-au ales cu 2.100 de lei. Integral in Libertatea.

Zavoranca i-a interzis lui Pepe sa mai cante la nunti. Vedeta isi doreste ca artistul sa-i calce pe urme lui Stefan Banica Jr. si sa nu mai sustina decat cateva concerte mari pe an. Pana atunci insa va trebui sa evite susanelele. Oana Zavoranu este convinsa ca atat ea, cat si Pepe au evoluat si nu se mai pot preta la orice angajament profesional doar de dragul unor aparitii publice. Asa cum ea incearca sa se limiteze la propria emisiune si sa evite scandalurile ridicate la fileu de alte posturi de televiziune, asa are pretentia ca sotul ei sa devina mai selectiv cu cantarile, scrie Cancan.

Bendeac se consoleaza cu Daiana Anghel. Actorul nu a gustat momentul regizat de paparazzii Cancan, care s-au costumat in stafii, bombanind nervos la vederea acestora, spre deosebire de colega sa, Daiana Anghel, care s-a amuzat de scena. Supararile in dragoste l-au transformat pe Mihai Bendeac in comicul clasic: amuzant pe scena, dar trist si morocanos in viata de toate zilele. Cand paparazzii Cancan i-au pregatit o surpriza de Halloween, costumandu-se in fantome atunci cand l-au fotografiat la iesirea dintr-un restaurant din Bucuresti, el a reactionat cu nervozitate, negustand deloc spectacolul pus la cale doar pentru el. Integral in Cancan.

Mihaela Radulescu si Dani Otil au sarit in gol din avion. Mihaela Radulescu este innebunita dupa sporturile extreme, insa nu toti barbatii din viata sa i-au imbratisat pasiunea. Daca Elan, fostul ei sot, a asteptat-o la sol, Dani s-a dovedit a fi mai curajos, parasutandu-se cu ea din acelasi avion. Mihaela Radulescu isi traieste viata la maximum si nu se da in laturi atunci cand vine vorba de actiuni pline de adrenalina. Integral in Click.

Lindsay Lohan, amenintata cu un pistol. Actrita a trecut prin momente de groaza cand a vazut arma indreptata spre ea. Evenimentul a avut loc in Maroc, unde actrita se afla in vacanta. Un barbat a scos din senin un pistol si a amenintat-o. Vedeta a fost atat de socata incat a descris pe pagina ei de Twitter momentele prin care a trecut. Lindsay s-a speriat atat de tare incat nu se mai putea opri din plans. Actrita se plimba si vorbea la telefon cu mama ei cand un barbat, care a urmarit-o, a scos un pistol si l-a indreptat catre ea. Lindsay a inceput sa urle si sa planga. Barbatul, care radea in tot acest timp, a tras pe tragaci, DAR ... arma era falsa, scrie Click.

Andreea Banica e durdulie in realitate. Face ce face si isi da jos hainele de pe ea. Nu oriunde si oricand, ci doar pentru scopuri artistice. La sase luni dupa ce a nascut, Andreea Banica s-a dezgolit in cel mai recent videoclip al ei, insa este vizibil ca trebuie sa-si continue dieta. A slabit aproape 30 de kilograme, consumand mancare „fibrio", cu indice glicemic mic, dar si cu ajutorul tratamentelor cosmetice, scrie Click.