Loredana si Andreea au cerut o gramada de bani ca sa pozeze goale. Revista Playboy a reusit, de-a lungul timpului, sa adune intre paginile ei, in pictoriale care mai de care mai incendiare, aproape toate frumusetile Romaniei, majoritatea celebre. Iar acest lucru a fost facut, bineinteles, contra unui onorariu, de cele mai multe ori extrem de “gras”. Chiar daca, pana acum, reprezentantii revistei “Iepurasului cu papion” nu au facut niciodata publice sumele platite pentru ca vedetele sa renunte la haine, informatiile despre onorariile acestora au “transpirat” adeseori in presa. Cel mai bine platit dintre starurile care au aparut nud in Playboy-ul romanesc a fost Andreea Antonescu, ea incasand circa 30.000 de euro, iar unul dintre cele mai mici onorarii este cel luat, recent, de Marina Dina: 3.000 de euro, noteaza Libertatea.

Oana Zavoranu vomita de la pastilele antigreata. A jurat ca nu se mai apropie de ele. Sotia lui Pepe a remarcat ca are aceasta intoleranta inca din adolescenta, cand dupa ce i-a fost administrat un Metoclopramid, care, culmea!, are rolul de a stopa senzatia de voma, a avut o reactie neasteptata. Mi-a venit sa vars. Atunci am jurat ca nu o sa mai iau niciodata aceste pastile. Si m-am tinut de cuvant! La fel cum am facut si in cazul lenjeriei intime pe care nu o suport pe corp daca este de proasta calitate. De aceea nu-mi cumpar decat de la Victoria Secret, ne-a marturisit Oana, noteaza Cancan,

Simona-Sensual lucreaza la un bebe. Simona-Sensual, prezentatoarea rubricii Vremea din Libertatea, are planuri mari. In viitorul apropiat, ea si-a propus sa devina mamica, iar pentru asta spune ca lucreaza “din greu” la un bebe cu iubitul ei, Nicu. “Imi doresc foarte mult sa devin mama. Vreau un baietel, pe care sa-l fac fotbalist sau luptator de K1”, ne-a spus blonda de 26 de ani. Si pentru ca este hotarata sa devina mama in viitorul apropiat, ea a decis sa se mute intr-o casa mare, potrivita pentru o familie. “In maximum o luna o sa-mi iau o vila intr‑un cartier rezidential. Ma pregatesc din toate punctele de vedere pentru venirea unui bebelus”, a declarat Simona pentru Libertatea,

Tantareanu face haz de necaz pe seama citostaticelor. Cristian Tantareanu s-a bucurat atat de mult de reusita operatie de cancer de colon, pe care a facut-o la Paris, in urma cu aproape o luna, incat nici ca a mai trecut pe la medic. Programat saptamana trecuta, la Spitalul Fundeni, pentru o sedinta de citostatice, Tantareanu s-a facut ca ploua, punand pe primul loc afacerile: "Abia acum doua zile am fost la spital, mi-au bagat o perfuzie, nu m-am simtit deloc rau. Medicii m-au sfatuit sa o las mai moale cu chefurile", a declarat el, pentru Click!

Negru si-a luxat glezna la tenis! Antenistul a plecat acasa faultat dupa partida de squash la care l-a provocat prietenul lui Razvan Popescu. A fost nevoie doar de un moment de neatentie ca Dan Negru sa se prabuseasca la podea. Cu toate ca pare mai preocupat de alt gen de activitati, Dan Negru practica tenisul cu regularitate - vara pe terenul de joc, iarna in sala. Antenistul a fost surprins de paparazzii CANCAN chiar in timpul partidei saptamanale de squash (n.r. - tenis in sala), alaturi de prietenul lui Razvan Popescu. Avand in vedere ca se antreneaza inca din adolescenta, Dan Negru ar fi trebuit sa ofere celor prezenti o partida spectaculoasa. Din nefericire, insa, elanul lui a fost taiat de o cazatura survenita intr-un moment de neatentie. A fost nevoie doar de o intoarcere brusca si, ghinion!, antenistul a cazut pe spate. Desi la prima vedere nu parea a fi nimic grav, Negru s-a ales cu glezna luxata, incheind partida de squash inainte de expirarea timpului.

Monica Columbeanu: ”Nu mi-am mai vazut fetita de patru zile”. Monica Columbeanu a vorbit deschis despre reclama in care a filmat in pielea goala pentru salonului de infrumusetare al carei imagine este, in direct la emisiunea Happy Hour de joi seara. Aceasta a venit insotita de Egill Arnjots, student la medicina in Cluj, care apare in clip. Cand a venit timpul sa raspunda la intrebarea - “Care este adevarul gol golut despre Monica Columbeanu?”, aceasta i-a raspuns ca desi presa a spus multe neadevaruri despre ea, real e ca nu a avut timp sa mearga in Bucuresti pentru a petrece cateva minute cu fiica sa de numai trei anisori, noteaza Libertatea.

Bratara lui Oprescu e la moda printre vedete. Mihaela Radulescu nu este singura vedeta din Romania care il sprijina pe Sorin Oprescu in lupta sa pentru presedintia Romaniei. Doctorul are si alti simpatizanti celebri, persoane extrem de cunoscute din randul creatorilor de moda, manechinelor sau canteretilor. Toti acestia isi exprima sustinerea fata de Sorin Oprescu purtand o bratara moderna, cu snur albastru, de care este legat simbolul electoral al doctorului: steaua in sapte colturi. Actualul primar al Capitalei, candidat la functia de sef al statului, se bucura de simpatia manechinului Bianca Dragusanu, care a ales si ea sa poarte acelasi accesoriu vestimentar. De altfel, nu numai blonda lui Bote poarta bratara respectiva, ci si Catalin Botezatu. El este unul dintre cei care se numara printre cei care il sprijina pe Sorin Oprescu si care dezvaluie acest lucru purtand bratara doctorului la mana dreapta, scrie Cancan.

Elena Carstea s-a angajat la mall, in America. La o luna dupa operatia de anevrism, cantareata vinde parfumuri pe un salariu de 1.500 de dolari. Solista Elena Carstea este mai fericita ca niciodata. Se simte mult mai bine dupa operatie, iar de marti semneaza condica. Cantareata si-a gasit un loc de munca pentru cunoscutul producator de parfumuri Chanel, prin Internet. Cantareata si-a revenit aproape complet dupa operatia de anevrism cerebral, la care a fost supusa in urma cu o luna. Elena se simte foarte bine, a scapat de chinuitoarele dureri de cap, iar mai nou, s-a angajat, scrie Click.