Nicoleta Luciu, de 5 ori in Playboy. Revista Playboy a facut, de-a lungul celor 10 ani de cand apare in Romania, dintr-o serie de tinere pe care nu le stia nimeni vedete de prim rang. Unele dintre aceste frumuseti mioritice au reusit chiar sa apara de mai multe ori in paginile revistei “Iepurasului cu papion”. Dintre acestea, cateva apetisante playmate, precum Nicoleta Luciu, Gina Pistol, Cosmina Pasarin, Andreea Mantea, Alina Gheorghe, Andreea Spataru si Roxana Ungureanu, au devenit modelul ideal din Playboy si bantuie acum visele a milioane de barbati din Romania, scrie Libertatea.

Mihaela Radulescu: Bine ca s-a incheiat acea intamplare urata! Dosarul penal in care Mihaela Radulescu era acuzata de furt si distrugere a fost inchis! Vedeta TV a fost gasita nevinovata, dupa ce, in luna martie, fotoreporterii ziarului Libertatea au declarat ca ea le-ar fi luat mai multe bunuri dintr-o masina si ca ar fi rupt legitimatia de serviciu a soferului. Lucrurile insa nu s-au confirmat, in realitate fiind vorba doar despre un conflict minor. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 au hotarat asadar neinceperea urmaririi penale pe numele Mihaelei Radulescu. Vedeta TV a fost audiata cu privire la altercatia izbucnita in primavara, in parcarea hotelului Rin. Urmarita de o echipa de fotoreporteri de la Libertatea, Mihaela se afla la volanul masinii ei. Un fotograf i-a sarit insa in fata, i-a lipit aparatul foto de parbriz si i-a facut poze cu blitul. Vedeta a coborat din masina, moment in care fotograful a luat-o la fuga, scapand geanta pe jos, scrie Cancan.

Bianca: «Mi-am vazut fostul iubit facand sex oral cu prietena mea!» Bianca Dragusanu a avut parte de un soc, zilele trecute, cand fostul iubit i-a spus verde-n fata ca a inselat-o timp de un an cu cea mai buna prietena a ei. Acesta i-a trimis si dovada: patru inregistrari video in care facea sex oral cu amica ei, Andreea. Devenita celebra peste noapte datorita relatiei sale cu designerul Catalin Botezatu, Bianca Dragusanu a starnit gelozia fostului ei iubit, Nicu, scrie Click.

Irinel, unde o duci pe blonda? Irinel Columbeanu are lipici la blonde. Dupa Mariana Rosca, fosta dansatoare care l-a zapacit pe milionarul de la Izvorani, iata ca afaceristul a fost surprins in compania unei alte reprezentante a sexului frumos. Oare Moni ce zice? O echipa a emisiunii “Acces direct” de la Antena 1 l-a surprins, cu doua seri in urma, pe Irinel Columbeanu cu o frumoasa necunoscuta pe scaunul din dreapta. Cei doi au fost impreuna la meciul dintre Dinamo Bucuresti si Galatasaray Istanbul, care a avut loc pe stadionul din sos. Stefan cel Mare, iar in jurul orei 22.30 au parasit impreuna arena, in luxosul Bentley al afaceristului, scrie Cancan.

Simona Sensual si Bianca, ademenite cu testicule de maimuta si penis de cerb. Blonda lui Botezatu a incercat cele mai stranii senzatii gustative intr-un restaurant chinezesc unde a fost invitata sa manance fara sa stie ce contin felurile comandate. Asistenta lui Dan Capatos din emisiunea Un Show Pacatos de la Antena 1, Bianca Dragusanu, a fost la un pas sa i se faca rau la masa dupa ce a aflat ca tocmai gustase o vodca din penis de cerb macerat, bautura renumita pentru avantajele sale asupra potentei, scrie Cancan.

Loredana a zapacit barbatii la petrecerea Kiss FM. Loredana a facut senzatie la petrecerea de sase ani de Kiss FM si trei de Kiss TV, care a avut loc joi seara, la Turabo Society Club din Bucuresti. Interpreta a dansat provocator in timpul recitalului, scotand din minti asistenta masculina, in frunte cu Serban Huidu, costumat in gangster, noteaza Libertatea.

Daniela Crudu a sucit gatul femeilor. Asistenta lui Razvan si Dani a facut furori, joi noaptea, intr-un local bucurestean, unde a prezentat desuuri foarte sexy. Daca, de obicei, bruneta era fixata de privirile pofticioase ale masculilor din club, de aceasta data, ea a reusit sa faca senzatie si in randul domnisoarelor. Curioase din fire, reprezentantele sexului slab s-au grabit sa prinda un loc cat mai bun, dornice sa studieze formele aproape perfecte ale Danielei Crudu. Fetele nu s-au multumit sa o vada doar din fata, respectiv profil, ci au intors capul dupa ea, scrie Cancan.

Sanii Oanei Bercaru au ajuns pe mana unui iranian! Fostul iepuras Playboy s-a saturat de barbatii din Romania si, de aproape un an, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar de origine araba. Iata ca, in sfarsit, Oana Bercaru a renuntat sa-l mai tina ascuns si l-a scos intr-un club, la o prezentare de moda. Barbatii care ravnesc la Oana Bercaru sunt nevoiti sa se multumeasca doar cu fanteziile, caci vedeta este “luata” de aproape un an, noteaza Click.