Rihanna sau atacul celulitei. Este una dintre tinerele dive din showbizul mondial si are acces la metode de intretinere la care femeile de rand probabil ca nici nu viseaza. Cu toate astea, Rihanna nu reuseste sa arate chiar impecabil, ba dimpotriva, am putea spune, daca privim cateva fotografii publicate de Daily Mail, in care cantareata este prinsa pe picior gresit. Aflata la Londra, unde a cantat, cantareata a fost pozata pe cand cobora dintr-o limuzina, intr-o pozitie in care celulita de care sufera se observa cu ochiul liber, mai ales ca vedeta purta o rochie extrem de scurta, scrie Gardianul.

55 de milioane de dolari pentru Depp. Actorul american Johnny Depp va primi un salariu record, chiar si pentru standardele de la Hollywood, pentru a juca in cea de-a patra parte a seriei Piratii din Caraibe. Depp va incasa 55 de milioane de dolari pentru a intra in pielea personajului Jack Sparow si va deveni, astfel, cel mai bine platit actor de la Hollywood, scrie Cancan.

Pe ea a inlocuit-o Elena Basescu in patul lui Syda! Elena Basescu nu este singura femeie care l-a facut pe Syda alias Bogdan Ionescu sa-i puna inelul pe deget. Don Juan-ul de Dorobanti a mai avut ganduri de casatorie si cu un manechin, frumoasa Elena Archis, impreuna cu care a locuit la Paris in aceeasi casa in care sta acum si fata cea mica a presedintelui, scrie Click.

Robert Pattinson este cel mai sexy barbat din lume. Revista americana People l-a desemnat pe Robert Pattinson ca fiind cel mai sexy barbat al Planetei in 2009. Robert in varsta de 23 de ani a reusit sa ia fata unor actori mult mai titrati ca Johnny Deep, Brad Pitt ori George Clooney. In urma cu cateva luni, actorul din Twilight a primit acelasi premiu si din partea revistei britanice Glamour, scrie Libertatea.

Marica - Vandici, cap de afis in presa germana. Marica, flirt fierbinte cu un sexy star TV. Acesta a fost titlul articolului din editia de ieri a cotidianului german Bild, care a preluat informatia oferita in exclusivitate de Cancan, cu privire la relatia de dragoste dintre atacantul nationalei si Ilinca Vandici.

Mihaela Radulescu are la Monte Carlo casa de 12,5 milioane de euro. Razboiul dintre Elan Schwartzenberg si Mihaela Radulescu s-a terminat doar dupa ce milionarul i-a propus vedetei un targ de nerefuzat. Unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo si o renta viagera de 15.000 de euro lunar. Diva nu trebuie sa justifice cum cheltuieste banii, iar Elan are dreptul sa-l vada pe Ayan la orice ora din zi si din noapte, scrie Click.

Adrian Enache isi ia casa si nevasta. Adrian Enache e decis sa se comporte ca un barbat responsabil cu viitorul familiei sale. Astfel, el si-a propus sa o ceara de sotie pe Iuliana Marciuc doar dupa ce va reusi sa isi cumpere si locuinta perfecta pentru intemeierea noii sale familii. Adrian Enache e un barbat liber din 27 octombrie, cand a divortat de sotia sa, Corina, impreuna cu care are o fetita, Diana, de 13 ani, scrie Libertatea.

Irinel Columbeanu si-a pierdut interesul pentru prezentarile de moda. Cu toate ca a stat in randul intai la evenimentul de lansare al Lizei Panait, miliardarul a cascat cu pofta si a facut eforturi uriase sa ramana treaz pentru a-si vedea sotia pe podium. In cele din urma a cedat, scrie Cancan.

Silvia Pop, goala intr-o reclama la glet. In plina criza financiara, patronii diferitelor firme arunca zeci de mii de euro pe vedetele autohtone, pentru a le convinge sa apara in spoturile lor publicitare. Pretul difera in functie de celebritatea persoanei publice ofertate, iar suma de bani este mai mare cu cateva mii de euro in functie de goliciunea vedetei. Este si cazul Silviei Pop, fosta sotie a fotbalistului Daniel Timofte, scrie Click.