Prima poza cu blonda lui Bote goala in Playboy. Libertatea va prezinta azi, in exclusivitate, una dintre fotografiile care au declansat scandalul intre Catalin Botezatu si blonda lui, Bianca Dragusanu. Imaginea face parte dintr-un pictorial din urmatorul numar al revistei Playboy, care va aparea pe piata in jurul datei de 1 decembrie, scrie Libertatea.

O fosta colega de podium a Monicai Columbeanu rupe tacerea: Daca nu era Iri, ramanea o slabanoaga din Bacau. Un fost model care a participat in 2005 alaturi de Monica Columbeanu, pe atunci Gabor, la un concurs de miss desfasurat la Bacau, a facut dezvaluiri uluitoare despre cum era actuala sotie a lui Irinel in urma cu patru ani. Mai mult, Monica Palcau a povestit pentru CANCAN cum i s-a cerut, in mai multe randuri, sa faca sex pentru a castiga astfel de concursuri si sustine ca unii organizatori apelau frecvent la aceasta tactica pentru a seduce pustoaice naive.

Emilia despre Luciu: "Oricine poate fi luat de pe strada”. Dupa ce Libertatea v-a prezentat ieri un pasaj din interviul acordat de Emilia Popescu revistei Qmagazine in care actrita o numea “amatoare” pe Nicoleta Luciu, astazi va prezentam o alta declaratie- soc a Emiliei la adresa fostului iepuras Playboy, preluata din acelasi interviu. Emilia Popescu sustine ca nu are nimic personal cu Nicoleta Luciu, ci doar cu statutul de actrita pe care vedeta Playboy l-a dobandit jucand in telenovele. Cel putin aceasta e concluzia interviului pe care Emilia l-a acordat revistei Qmagazine. Actrita nu a pierdut ocazia si a dezmintit ca ea ar fi fost cea care i-a pus Nicoletei bete in roate in legatura cu o posibila aparitie la show-ul “Dansez pentru tine” de la PRO TV, acolo unde Emilia e membru al juriului, scrie Libertatea.

Fotbalistul Arhire, parasit de iubita dupa ce l-a prins cu un travestit. Sora celui mai cunoscut fotomodel autohton, Catrinel Menghia, a rupt logodna cu fotbalistul dupa ce a vazut filmuletul incendiar pe internet. Arhire nu a realizat ca aceea pentru care si-o freca in fata monitorului era, de fapt, un... el. Atleta Lorena Menghia si fotbalistul Iulian Arhire au trait o poveste de dragoste ce a durat aproape patru ani. Ea avea doar 16 ani, el cu 11 ani mai in varsta, dar asta nu a contat pentru ei. L-am cunoscut pe vremea cand juca la Iasi. A fost un gentlemen si am simtit ca-l iubesc din prima clipa. Abia astept sa ne casatorim, pentru ca ne iubim ca doi nebuni, spunea in urma cu doi ani sora celebrului manechin international Catrinel Menghia, scrie Cancan.

Teo: «Tanta nu a vrut sa mai lucreze cu mine». A fost mana dreapta a lui Teo Trandafir, colaborare in urma careia a ramas cu o prietena buna, dar si cu un nume de care nu mai poate scapa: Tanta. Actrita Nuami Dinescu a refuzat insa sa refaca echipa. Nu-i place sa i se planga de mila, insa are curajul sa recunoasca faptul ca nu o duce grozav. In timp ce Teo Trandafir realizeaza propria emisiune la Local TV Network, Tanta incearca sa vanda televiziunilor un format, realizat dupa ideile proprii, scrie Click.

Elena Voscoboinic a renuntat la balet pentru "Dansez pentru tine". Elena Voscoboinic, frumoasa din Chisinau care il are ca partener pe Radu Valcan la "Dansez pentru tine", a renuntat la locul ei de munca pentru a participa la show-ul de la PRO TV. De peste trei ani, Elena facea parte din trupa “Teodor balet”, din Republica Moldova. Colegii s-au suparat foc pe ea pentru ca a ales sa mearga la acest concurs, pentru ca, spun ei, nu se cade ca o profesionista sa participe la o competitie cu dansatori amatori. Despre Elena Voscoboinic (20 de ani) se poate spune ca s-a nascut pentru dans. Ea a luat primele lectii la doar sase ani, dupa ce mama sa a dus-o la un club de profil. Acum trei ani, ea a fost acceptata in trupa de dans “Teodor balet”, din Moldova, condusa de Teodor Radulescu, scrie Libertatea.

Marina Dina sufera ingrozitor dupa Cocos. Cu toate ca nu s-a bucurat niciodata de statutul de iubita oficiala a acestuia, blonda a marturisit ca il iubeste foarte mult pe Alin, situatie de care el profita din plin. Asistenta lui Mihai Morar are de ani de zile o relatie ciudata cu Alin Cocos, fiind cea mai constanta iubita a acestuia, dar niciodata si oficiala. Legatura lor asumata ca secreta si ocazionala nu a scutit-o insa pe Marina de suferinta, aceasta fiind foarte deprimata de fiecare data cand afla de o noua idila a acestuia. Blonda s-a plans prietenelor ca ar vrea sa renunte la aceasta relatie bolnavicioasa, insa il iubeste foarte mult, ceea ce o face sa-i cedeze mereu atunci cand acesta o cauta din nou, scrie Cancan.

Lucian Mitrea e acuzat de mai multe tinere frumoase ca le-a facut avansuri explicite si ca a recurs chiar la perversiuni in prezenta lor. Deocamdata, Andreea inca mai pozeaza in sotia perfecta, care isi sprijina barbatul, insa e lesne de imaginat ce se intampla in spatele portilor inchise ale vilei lor din Cernica… Cei doi sunt impreuna de 16 ani, s-au casatorit anul trecut si au impreuna o fetita in varsta de cinci luni. Andreea e o tanara de 22 de ani, din Ploiesti, pasionata de muzica trupei Akcent si care a avut ghinionul sa-l cunoasca in urma cu patru ani pe impresarul Lucian Mitrea, actualul sot al Andreei Banica. Ea a fost remarcata la un show de catre unul dintre membrii trupei Akcent, care i-a propus sa vina la Bucuresti si sa filmeze pentru videoclipul lor, scrie Click.