Dansatoarea Andrei, filmata cand facea sex oral. Daniela Barbu (20 de ani), una dintre cele mai vechi dansatoare ale Andrei, este protagonista unui film porno care circula de cateva zile pe internet. Scenele, extrem de fierbinti, ne-o dezvaluie pe Dana facandu-i sex oral unui tanar. Originara din localitatea ilfoveana 1 Decembrie, Daniela Barbu danseaza pentru Andra de la varsta de 15 ani. E una dintre dansatoarele de baza ale interpretei, fiind de sase ani in preajma acesteia. Zilele trecute, pe internet au inceput sa circule unele imagini in care o tanara, identificata ca fiind Daniela, ii face sex oral unui barbat, scrie Libertatea.

Dani Otil si-a tras paj blond. Pentru ca vine cu motocicleta si are un echipament voluminos, matinalul Antenei 1 pune o multime de oameni la treaba atunci cand paraseste studioul. Dani Otil a gasit o modalitate ingenioasa prin care sa fenteze anumite neajunsuri ale mersului cu motorul. Pentru ca are un echipament alcatuit din multe accesorii, el ar trebui sa care de cateva ori pe zi componentele, lucru care presupune mai multe drumuri. Din fericire, matinalul de la Antena 1 are colegi saritori, care se ofera sa-i duca mereu lucrurile, informeaza Cancan.

Andreea Spataru, «blatista» la intretinere. De cand au decis sa-si transforme vila de la Gara de Nord in hotel de lux, Andreea Spataru si iubitul ei, Sorin Marica, locuiesc impreuna cu fetita lor in vechiul apartament al blondei situat in zona 1 Mai. Vecinii pensionari din bloc au dezvaluit pentru Click! ca Andreea si-a trecut doar copilul la intretinere, nu si iubitul, scrie Click.

Fata lui Fane Spoitoru, in sanii goi. Claudia Ion (23 de ani), fiica interlopului Fane Spoitoru, a fost una dintre vedetele show-ului de make-up si body painting realizat de Katalina Barbu in memoria lui Michael Jackson. Claudia, care lucreaza ca model de aproape 4 ani, a aparut pentru prima oara goala joi seara, pe podiumul de la Club Princess, scrie Libertatea.

Daniela Crudu se distreaza pe banii altora. Potrivit DJ-ului Dragos Dumitrache, bruneta isi aduce iubitul si amicii in cluburile unde este angajata ca MC si abuzeaza de ospitalitatea gazdelor comandand bautura in valoare de mai multe milioane de lei vechi, noteaza Cancan.

Lucian Mitrea o da in judecata pe fata care l-a masturbat. Sotul Andreei Banica, impresarul Lucian Mitrea, e acuzat de o o tanara, ca ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el. Vineri, cele doua vedete au fost prezente la emisiunea lui Maruta, unde au declarat sus si tare ca aceasta fata vrea doar sa puna mana pe bani si sa faca audienta, dar va plati pentru aceste minciuni, la proces. Andreea a venit la emisiune calma si dezinteresata de tot ceea ce scriu ziarele. "Ma bufneste rasul. Pe mine ma doare la basca de tot ce zice fata asta". Este vorba de Corina Popa, o tanara de 25 de ani din Timisoara, care a declarat, ieri, la mai multe posturi tv si ziare ca Lucian Mitrea a "profitat" de inocenta ei si ca ar fi pus-o sa-l masturbeze, ea virgina fiind, noteaza Libertatea.

Asa a topit Iulia Albu 15 kilograme! Iulia, sotia designerului de incaltaminte Mihai Albu, a reusit, in timp record, sa scape de cele 15 kilograme acumulate in timpul sarcinii. Click va prezinta primele fotografii cu vedeta dupa ce a nascut, dar si reteta-minune care a ajutat-o sa revina la 50 de kilograme, greutatea initiala.

Ilinca - Marica, o iubire de-o seara. Atacantul lui Stuttgart a punctat la prezentatoarea TV, dar la mijloc pare sa fie doar un flirt de moment, fotbalistul fiind concentrat pe finalul de sezon extrem de incarcat de la echipa de club. Povestea de dragoste care a tinut capul de afis in ultima saptamana, risca sa se transforme intr-o simpla aventura. Marica si Ilinca Vandici au mers in club dupa amicalul Polonia - Romania 0-1, au dormit impreuna la vila fotbalistului, iar a doua zi, fiecare a plecat pe drumul sau. Ciprian s-a intors la Stuttgart, iar Ilinca a ramas la Bucuresti, sperand probabil intr-o relatie de lunga durata, scrie Cancan.