Mantea, iubitul tau e taticul! Dupa un divort cu cantec, pronuntat in aceasta primavara, Andrei Țirdea, actualul iubit al Andreei Mantea, a mai purtat o batalie cu fosta lui nevasta, Alexandra. Si a pierdut. Expertii de la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, din Capitala, au stabilit ca Andrei este tatal micutei Ariana, fetita pe care fosta lui sotie a nascut-o chiar in preajma pronuntarii divortului. Andrei si Alexandra Țirdea s-au despartit acum mai bine de un an. Intre timp, barbatul si-a gasit alinarea in bratele fostului iepuras Playboy Andreea Mantea, numai ca de atunci cei doi n-au prea avut parte de liniste. Divortul lui Țirdea de nevasta insarcinata le-a cam umbrit fericirea, scrie Libertatea.

Iulia Albu si-a comparat catelul cu Moni Columbeanu. Sotia designerului Mihai Albu considera ca micutul ei patruped cihuahua s-a rasfatat peste masura si are pretentii exagerate prin comparatie cu trecutul sau. Iulia Albu poseda un simt al umorului bine dezvoltat, de care se foloseste ori de cate ori vrea sa transmita un mesaj ironic cuiva. Aflata la un restaurant din zona Floreasca, in urma cu ceva vreme, blonda si-a admonestat catelul, un cihuahua pe nume Chico, pentru faptul ca ravneste numai la delicatese. Chico e ca Monica Columbeanu. A uitat de unde a plecat, noteaza Cancan.

Marciuc, mireasa fara Enache. Vedeta TVR a purtat o rochie alba in cadrul unei prezentari de moda. Desi este de parere ca rochia alba se imbraca o singura data, Iuliana Marciuc a jucat cu repetitie rolul de mireasa, in cadrul unei prezentari de moda care s-a desfasurat marti seara. Vedeta TVR, care a avut o astfel de tinuta cu mai multi ani in urma, la nunta cu Remus Posea, nu a fost sustinuta din public de actualul ei iubit, Adrian Enache. Evenimentul care a avut-o in prim-plan pe Iuliana Marciuc a fost organizat de designerele Andreea Buzdugan si Raluca Cazimirovitz si s-a desfasurat chiar la sediul atelierului celor doua, din Bucuresti. Vedeta TVR a defilat la finalul colectiei din linia Reigna Couture - Swarovski, fiind mireasa acesteia, noteaza Libertatea.

Viorel Lis si-a sfatuit sotia: Sa nu ma ingropi, ca pierzi pensia! Fostul primar al Capitalei are mare grija de tanara lui sotie. Pentru ca este mult mai mare decat Oana, el vrea sa se asigure ca aceasta va avea traiul asigurat in eventualitatea in care moare. Viorel mi-a zis sa nu-l ingrop, daca moare, ci sa-l tin in pat cat mai mult, ca sa iau pensia, ne-a marturisit Oana, care este cu 35 de ani mai tanara decat Viorel Lis, in varsta de 65 de ani. Desi Oana i-a spus sa termine cu glumele macabre, Lis a insistat. Daca oamenii intreaba de mine, sa le spui ca ma odihnesc, a sfatuit-o el, scrie Cancan.

Andreea Mantea, mintita de iubitul Tirdea. Andrei este tatic, desi a sustinut ca fetita fostei sale sotii nu este a lui. Complicatii sentimentale pentru Andreea Mantea. Frumoasa bruneta a fost mintita de iubitul sau, care i-a „turnat" povesti nemuritoare brodate pe seama faptului ca nu ar avea copil. Testul de paternitate insa il contrazice! Oare ii va spune Andreea „adio"? Micuta Ariana este fetita lui Andrei Tirdea! Aceasta este concluzia clara a testului ADN pe care iubitul lui Mantea l-a efectuat la Institutul de Medicina Legala dinBucuresti, noteaza Click.

Stefan Banica jr, afectuos cu sotia lui, Andreea Marin, la lansarea cartii scrise de ea. Andreea Marin si sotul ei, Stefan Banica jr, s-au comportat ca doi indragostiti, ieri, cand fosta vedeta TVR si-a lansat, neoficial, volumul “Pretuieste viata”. Evenimentul a avut loc la “The Place Concept Store”, din Bucuresti. “Sunt mandru de familia mea, de Andreea, ca a reusit sa scrie aceasta carte. Pot spune ca am contribuit si eu un pic la aparitia acesteia: eu i-am cumparat stiloul pe care Andreea l-a folosit cand a scris aceasta carte”, a declarat Stefan Banica, dupa care si-a sarutat cu foc sotia, noteaza Libertatea.

Iubitul Andreei Mantea este tata cu acte-n regula. Iubitul Andreei Mantea este, oficial, tatal micutei Ariana, fetita rezultata din casatoria cu Alexandra Badescu, fosta dansatoare in trupa Deliei. Medicii legisti au trimis, ieri, instantei de judecata concluziile testului de paternitate solicitat de Andrei Tardea, rezultatele aratand, fara dubii, ca el este tatal Arianei, fetita de sapte luni aflata in grija fostei sale sotii, Alexandra. Potrivit specialistilor, testul a aratat ca, in proportie de 99,99%, Ariana este fetita lui Tardea. Rezultatul testului ADN a fost comunicat magistratilor Judecatoriei Sectorului 3, care judeca procesul de contestare a paternitatii, informeaza Cancan.

Valentina Pelinel: «Grasa, aratam ca o purcica». Cine s-ar fi gandit ca dupa 11 ani petrecuti in lumea modei, Valentina Pelinel va ajunge sa tanjeasca dupa talia de viespe? Chinuita de opt kg in plus, vedeta s-a dus bosumflata la nutritionist si a inceput un program ca la armata. Frumoasa blonda Valentina Pelinel (28 de ani) a redevenit sexy, fapt confirmat de toti cei prezenti marti seara, la un eveniment monden. Fostul topmodel international arata de parca ar fi coborat de pe podiumul de moda, desi cu doar cateva luni in urma parea de nerecunoscut din cauza catorva kilograme in plus, care s-au asezat inestetic pe fata, brate, talie si coapse, noteaza Click.