Mihaela Radulescu a prezentat fara chiloti la Antena 1. Emisiunea de tip concurs Romandria a adus telespectatorilor ocazia multasteptata de a o revedea pe Mihaela Radulescu pe micile ecrane. Diva s-a intors de la Monaco cu o forma fizica de invidiat, asa ca a stralucit ieri, la propriu, printre invitati. Mihaela a imbracat o rochie pana la genunchi, cu paiete aurii, cusute pe un material semitransparent, care se mula perfect pe corp. Din aceasta cauza, ea a fost nevoita sa renunte la sutienul ale carui barete s-ar fi vazut inestetic prin rochie. Numai ca asta nu a fost indeajuns. Chilotul, oricat de minuscul ar fi fost, se zarea si el prin materialul semi-transparent, asa ca Mihaela a renuntat si la aceasta piesa de lenjerie intima fara sa stea pe ganduri, scrie Cancan.

Si amanta lui Agathon face misto de Moni! Dupa Puya si Connect-R, iata ca si amanta fostului ministru Dan Matei Agathon, Silvia Stanciu, o ataca, pe note muzicale, pe "Scorpia de la Izvorani". In videoclipul piesei „Poale-n brau" apare secventa memorabila in care Moni isi pune poseta in cap, scrie Click.

Un milion de euro pentru caseta xxx cu Mussolini. Nepoata fostului dictator italian a fost filmata in timp ce facea sex cu Roberto Fiore, liderul partidului de extrema dreapta Forza Nuova, chiar in sediul formatiunii politice. Guvernului italian i s-a oferit caseta contra unei sume impresionante, scrie Cancan.

Andreea Marin si-a lansat chiloteii-minune. Andreea Marin Banica si-a lansat luni, la Carrefour Orhideea, linia vestimentara pentru bebelusi "Violet by Andreea Marin Banica", ce include o inovatie pe piata din Romania, un body extensibil. Nu lipsesc nici hainutele elegante pentru botez. Ideea costumasului extensibil a fost pusa in practica de una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda din Romania, Irina Schrotter si, mai mult, a fost extinsa, creand o intreaga linie de hainute, scrie Click.

Mihai Traistariu, prins cu sosia iubitei sale. Paparazzii revistei Spy l-au surprins pe cantaret in compania unei tinere care, seamana foarte bine cu Ioana, viitoarea lui sotie. In momentul in care cei doi au vazut aparatele de fotografiat au rupt-o la fuga, incercand sa se ascunda, scrie Cancan.

Anamaria Ferent: "Orice femeie ar fi fericita cu Ion Tiriac!" O intalnire la restaurant cu Ion Tiriac a fost de ajuns pentru ca Anamaria Ferent sa fie, pe deplin, captivata de miliardar. Cantareata recunoaste, in revista Star, ca ar fi mandra se se afiseze la bratul lui Tiriac in calitate de iubita. I-a atras atentia astfel incat sa o invite la o cina in doi. Totusi, se pare ca Anamaria Ferent nu a reusit sa-l convinga pe miliardarul Ion Tiriac sa-i devina partenera oficiala, scrie Click.

Brad si Angelina fac sex 18-20 de ore pe zi! In cea mai recenta carte biografica intitulata Brangelina: Povestea nespusa, ziaristul canadian Ian Halperin face o dezvaluire senzationala despre relatia sexuala dintre cele doua staruri. Desi sunt precum soarecele si pisica, Brad si Angelina se impaca repede, pentru ca se inteleg de minune in dormitor. Uneori petrec cate 18-20 de ore in pat, facand sex, sustine el, potrivit Cancan.

Simona-Sensual inselata de iubit. Nicu Maharu, eternul iubit al Simonei-Sensual, are o viata dubla. Conform unor surse apropiate omului de afaceri, acesta o insala pe vedeta Meteo din Libertatea, de aproape 3 ani, cu o blonda de 37 de ani pe nume Elena. Femeia e stabilita in Germania de 18 ani, iar cei doi au fost vazuti impreuna, recent, la Ploiesti, la botezul nepotului Elenei, scrie Libertatea.