O locomotiva l-a impiedicat pe Capatos sa faca sex. Dan Capatos povesteste in Playboy cum si-a inceput viata amoroasa. Vedeta Antenei 1 s-a lasat fotografiata alaturi de 'iepurasul' Daniela Crudu. “Eram in practica industriala, intr-o uzina cu linii de incinta, pe care treceau vagonete ce carau materia prima dintr-o parte intr-alta”, isi incepe Capatos povestirea. “Am intrat cu o colega intr-un vagonet dintr-ala, lasat la voia intamplarii. Problema a fost ca vagonul respectiv urma sa fie prins intr-o garnitura. Si-a venit o locomotiva si ne-a luat de-acolo. Pana ne-am imbracat noi, pana am sarit din el... A fost foarte rau. Ne-am retras acolo sa ne pupam, sa ne giugiulim, na, eram in clasa a IX-a, si, de la harjoneala dintr-asta, am ajuns sa ne-o tragem. Fara finalizare, c-a venit locomotiva...", povesteste Capatos citat de Libertatea.

Andreea Raicu, bronzata si buzata pe podiumul de moda. Andreea Raicu nu a lipsit marti seara de pe podium, de la prezentarea de moda care a avut loc la hotelul Radisson din Bucuresti, si a tras atentia spectatorilor cu infatisarea sa exotica. Recent intoarsa din Thailanda, Raicu este atat de bronzata, de parca ar fi dormit pe plaja, iar pielea aramie i-a fost pusa in evidenta de rochia superba, decoltata si in fata si in spate. Din pacate, buzele Andreei, nefiresc de voluminoase si marite artificial, au starnit comentarii rautacioase din partea celor din sala, scrie Click.

A umilit-o pe Oana Roman. Oana a cazut victima unei coincidente nefericite in momentul in care Cosmina Pasarin a purtat acelasi model de rochie la un eveniment monden. Diferenta? Silueta. Dorind probabil sa fie in tendinte, cu orice pret, Oana a imbracat acelasi model de rochie la un eveniment pe care, culmea!, l-a si gazduit. Asadar, tinuta ei, total neinspirata, a fost observata de toti cei prezenti. In loc sa-si sublinieze talia, Oana a ingrosat-o si mai mult, efectul fiind un trup otova pus pe o pereche de picioare prea subtiri sa-l sustina, scrie Cancan.

Ce bataie si-a luat Leo de la Strehaia! 'Printul tiganilor', asa cum este cunoscut Leo de la Strehaia, pe numele sau adevarat Ion Mihai Stelica (32 de ani), a fost batut crunt marti seara de catre trei necunoscuti. Cu caciuli pe cap si cu fetele acoperite de cagule negre, tinerii l-au asteptat pe Leo in fata restaurantului unde acesta cina alaturi de iubita sa, dansatoarea Jasmine. La iesire, “Printul tiganilor” a fost luat prin surprindere de atacatorii inarmati cu bate de baseball, care l-au batut mar. “Printul tiganilor” a fost transportat cu ajutorul unor prieteni la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde medicii i-au facut mai multe radiografii si i-au pansat multiplele rani la cap si de pe corp, scrie Libertatea.

Ce-si doresc vedetele de Mos Nicolae. Daca unii isi doresc un nou presedinte si cred ca Mosul poate face minuni, dincolo de propriul vot, altii vor o portie mare de sanatate. Vedetele noastre ceva mai norocoase considera ca le au pe toate si nimeni, nici macar darnicul Mos Nicolae nu le mai poate surprinde cu nimic. Nu vor case, nu vor masini, nici macar bijuterii cu multe diamante. Toti s-au pus de acord si vor o bariera protectoare impotriva virusilor care ne ameninta din toate directiile. Rita Muresan are stabilite reguli foarte clare pentru fetele sale, pe care si ea, la randul ei, le respecta de mic copil. “La noi in casa se stie: de Mos Nicolae toata lumea primeste hainute sau dulciuri, iar de Craciun, jucarii! In fiecare an se intampla la fel" spune Rita pentru Gardianul.

Bianca il ignora pe Bote. A pozat goala! Blonda, cu sani imensi si picioare "pana-n gat", Bianca Dragusanu starneste fantezii si ganduri necurate in mintea oricarui barbat si, impotriva vointei lui Botezatu, si-a expus formele intr-un pictorial incendiar. Si, colac peste pupaza, in acelasi numar al publicatiei, seful Biancai, Dan Capatos, a dat un interviu in care demonteaza relatia blondei cu Botezatu, scrie Click.

Fostul cumnat al lui Jean de la Craiova rupe tacerea. Finalistul de la Dansez pentru tine a fost coleg de clasa la Liceul Electroaparataj din Bucuresti cu omul politic Codrin Stefanescu. Erau si prieteni foarte apropiati si au ramas asa pana azi. Codrin isi aminteste cu placere de nebuniile lor. Eram o gasca de golanasi! Dintre toti, Jean era cel mai descurcaret. Trisa la carti, la barbut, vindea Kent, Rothmans sau whisky, facea ce facea si avea mereu bani si gagici!, povesteste Codrin. El avea sarcini exacte in gasca. Ne tinea "tira" la pariuri. Adica noi jucam fotbal pe bani cu altii, de la alte licee, iar Jean era baiatul care tinea banii pusi la bataie. Gasca noastra se facea ca nu-l stie. Daca noi castigam, plecam cu banii. Daca pierdeam, Jean o lua la fuga si ne scoteam si asa, si asa, scrie Cancan.