Bote, te crezi Dumnezeu? Obisnuit sa socheze, Catalin Botezatu „s-a ridicat la Ceruri„ si a intruchipat, alaturi de Alex Velea, capodopera lui Michelangelo, „Crearea lui Adam”. Asumandu-si toate criticile ulterioare, cei doi au pozat pentru numarul dublu, decembrie-ianuarie al revistei Tabu, scrie Click.

Fiul lui Jean de la Craiova, angajat la aprozar. Jean de la Craiova declara, dupa ce a castigat impreuna cu partenera lui, Sandra, cei 60.000 de euro la Dansez pentru tine, ca este foarte fericit si mandru de fiica lui, Sabrina, in varsta de 12 ani. Sunt un om insurat, fata mea, Sabrina, a participat la olimpiada de matematica si a luat locul doi. Sunt mandru de ea, spunea manelistul. Despre Alex, baiatul pe care-l are dintr-o relatie anterioara cu alta femeie decat cea cu care este insurat acum, nu a suflat nicio vorba. De altfel, doar cateva persoane stiu ca manelistul are si un baiat de aproape 20 de ani. Pustiul seamana leit cu Jean, locuieste intr-un apartament din Pantelimon, in care, potrivit vecinilor, ar sta si mama manelistului, scrie Cancan.

Mantea si Tirdea, despartiti de o saptamana! Andreea Mantea si Andrei Tirdea nu mai formeaza un cuplu. Informatiile aparute in editia de sambata a ziarului Libertatea au fost confirmate chiar de fostul iepuras Playboy, care insa a refuzat sa ofere prea multe detalii despre acest lucru. “Da, ne-am despartit”, ne-a marturisit Andreea, care nu a vrut sa dea prea multe detalii despre acest lucru. “Pot sa va spun doar ca nu ne-am certat, nu a fost nici un scandal intre noi. Ne-am asezat, pur si simplu, la masa si am decis ca e mai bine sa nu mai continuam, pentru binele amandurora”, adauga Andreea, potrivit Libertatea.

Gina are masina de 40.000 de euro de la iubitul infidel. Afaceristul de origine libaneza Nicola s-a gandit sa-si spele pacatele in fata Ginei si, pentru a-i demonstra dragostea si devotamentul, i-a oferit o bijuterie de masina. Acum, frumoasa vedeta face furori in trafic la volanul unui BMW X3, de 40.000 de euro, scrie Click.

Honorius, iubita ta a dat de belea! Honorius Prigoana a incercat sa ne explice ca mariajul Corinei n-a fost decat formal si ca ea s-ar fi casatorit cu Ionut Mihaila doar pentru ca acesta sa obtina permisul de rezidenta in SUA. Acest lucru este insa total interzis de legea americana! Reporterii Cancan au descoperit ca, in mod normal, Departamentul pentru Imigranti de la Washington ar trebui sesizat de catre Ambasada SUA din Romania ca sa deschida o ancheta.

Trupa Jukebox, luata "la misto" de un ziar britanic. Formatia Jukebox, cea care asigura “coloana sonora” a emisiunii “Cronica carcotasilor” de la Prima TV, a reusit ceea ce multe alte trupe romanesti nu au putut: sa apara pe prima pagina a unui ziar britanic. Baietii au fost invitati sa cante la emisiunea “Stele sub lupa” de la Antena 2. Pus pe sotii, vocalul Alex Vasilache a intors microfonul invers in timpul playback-ului. La vederea imaginilor, englezii de la ziarul Daily Mail au sarit ca arsi, publicand un articol sub titlul “Star pop roman prins cantand la tv la capatul gresit al microfonului”, scrie Libertatea.

Surorile Cheeky au trimis felicitari de sarbatori cu poza lor. Obisnuite sa se afle mereu in centrul atentiei, gemenele vor sa isi impresioneze la sfarsit de an prietenii si colaboratorii cu o felicitare de Craciun personalizata. Gabriela si Monica au pozat sexy intr-un pictorial cu tema de sezon, iar apoi au transformat pozele in cateva felicitari, pe care le-au trimis tuturor cunoscutilor. Desi locuiesc de ani buni in Anglia, surorile Irimia nu au uitat de prietenii lor din Romania, concepand cate un mesaj cu urari de bine pentru fiecare tara, unul in romana si unul in engleza, scrie Cancan.

Nicole Richie a primit lista de la Regina Marii Britanii. Lista cu reguli pe care Nicole a primit-o este una cat se poate de serioasa, dar vedeta a considerat ca poate fi si o forma de amuzament, asadar a postat-o pe pagina personala de Twitter. Pentru a se adresa reginei, Nicole trebuie sa foloseasca apelativul "Your Majesty" si sa astepte sa vorbeasca pana cand i se ofera cuvantul, nicidecum inaintea reginei. Artista a luat in deradere normele de intalnire ale suveranei din Marea Britanie si a mai scris pe Twitter: "Reguli ca sa te intalnesti cu mine. Asa este, sunt o DIVA, cu D mare", scrie Libertatea.