Bote face dezvaluiri: "Monica a fost indragostita de Voicu". Invitat luni, la emisiunea „Happy Hour” (Pro TV), frumuselul de 23 de ani i-a dat peste nas Columbencei, care a afirmat in repetate randuri ca ei continua sa se converseze prin mesaje. Nu este adevarat ca i-am trimis sms-uri Monicai”, a declarat Voicu, timid. Pentru ca-l stie foarte putin vorbaret, Catalin Botezatu a sarit imediat in ajutorul manechinului sau preferat. "Nu o face mincinoasa pe Monica, ci doar a spus adevarul. Eu sunt martor ca Voicu primeste mesaje interminabile de la ea. Monica a fost indragostita de el si este o ipocrita ca nu recunoaste. L-a chemat inapoi, ca sofer, dar Voicu a refuzat-o. A zis ca nu se mai duce sa lucreze cu ea nici pentru 5.000 de euro lunar”, a mai povestit Catalin Botezatu. Integral in Libertatea.

Melodiile manelistilor Adi Minune si Nicolae Guta, pe iPhone. Manelele romanesti fac ravagii in intreaga lume. Adrian Minune si Nicolae Guta sunt printre primii artisti romani care au intrat in baza de date iTunes. Astfel, toti posesorii de iPhone si de iPod le pot descarca de pe internet si pot asculta piesele pe terminalele lor. In afara de Minune si de Guta, in iTunes mai apar cateva nume celebre in lumea manelelor, precum Liviu Pustiu, Gina Lincan sau Sorina. Dar sa nu credeti ca melodiile vor ajunge in telefoanele sau in playerele voastre gratuit. Descarcarea cantecelor va fi posibila doar contra-cost. Pentru fiecare piesa, utilizatorul va trebui sa plateasca 0,99 dolari, scrie Libertatea.

Elena Gheorghe si Julio Iglesias, impreuna pentru copiii defavorizati din Romania. De Craciun, frumoasa cantareata Elena Gheorghe si starul international Julio Iglesias participa impreuna la o campanie caritabila in beneficiul copiilor defavorizati din Romania. Reprezentanta tarii noastre la Eurovision 2009 a donat una dintre tinutele create special pentru videoclipul piesei "Te ador" pentru a fi licitata online pe cel mai mare site de comert electronic autohton. Fanii Elenei Gheorghe pot cumpara rochia unicat a solistei lor preferate pana pe 21 decembrie, iar suma obtinuta va fi directionata catre Fundatia "Viitor Pentru Copiii Romaniei" din Bucuresti, scrie Libertatea.

Laura Cosoi isi face buletin de Bucuresti. Laura Cosoi vrea sa devina cu acte in regula bucuresteanca. La sapte ani dupa ce a venit in Capitala de la Iasi, orasul sau natal, vedeta a decis sa-si faca buletin de Bucuresti. "Decizia a fost indelung gandita si luata cu greutate. Pentru mine este un pas important fiindca sunt foarte atasata de casa mea de la Iasi, iar schimbarea buletinului pe adresa din Bucuresti inseamna sa accept 100% o noua etapa din viata mea, aici, la Bucuresti. Nu mi-a fost usor, dar in ultimul an, de cand mi-am cumparat casuta mea, m-am lovit de foarte multe probleme administrative, asa ca mi-am zis sa-mi schimb buletinul". Integral in Libertatea.

Al Pacino s-a zgarcit de Craciun. Al Pacino a mers in acest weekend impreuna cu cei doi copii mai mici ai sai, gemenii Anton James si Olivia Rose, sa le ia brad. Starul a tinut sa aleaga cel mai ieftin pom de Craciun. Actorul Al Pacino (69 de ani) a fost zarit impreuna cu Anton James si Olivia Rose, in varsta de 8 ani, si mama copiilor, Beverly D'Angelo, la magazinul Mr. Greentrees Christmas din Hollywood. Cei mici au vrut un brad inalt de poveste, dar starul le-a spus din start ca trebuie sa aleaga unul mai modest, scrie Click.

Kourtney Kardashian a nascut. Vedeta a nascut luni dimineata la Los Angeles un baiat pe care l-a numit Mason Dash Disick, potrivit Showbizspy. Kourtney Kardashian si iubitul ei Scott Disick au anuntat ca vor avea un copil in august. Cei doi, care s-au despartit anul trecut dupa ce ea l-a acuzat ca a inselat-o, erau nerabdatori sa devina parinti. "In fiecare seara eram acasa si citeam articole despre bebelusi. Nu imi doream altceva decat sa stau acasa cu ea, sa ma bucur de compania ei, sa ma uit la burtica si sa fiu cu ea", a declarat Scott. Integral in Click.

Zavoranca i-a facut o farsa unui fost senator. Deghizata intr-o batranica neajutorata, Oana Zavoranu i-a facut o farsa fostului senator Marius Marinescu. Acesta s-a batut cu un presupus hot care, chiar sub ochii lui, i-a smuls batranei geanta, apoi a incercat sa fuga. Oana Zavoranu i-a aranjat o farsa fostului senator Marius Marinescu, pentru emisiunea Judecata de Apoi, pe care vedeta o modereaza la OTV. Paparazzii CANCAN au surprins-o, ieri, pe Oana, in fata parcului Bordei. La un moment dat, batrana a fost atacata de un barbat, care i-a smuls geanta si a fugit, chiar pe sub nasul fostului senator, care, impreuna cu sotia, isi plimba cainele. Presupusul hot a fost prins de niste cetateni, care i l-au predat apoi lui Marinescu.

Laurette a renuntat la silicoane. Mulatra isi propusese sa isi faca marire de sani anul acesta, dar a fost obligata sa abandoneze operatia pentru a-si termina salonul de coafura. Modelul a debutat, duminica seara, in afaceri. Ea si-a inaugurat salonul de coafura, investitie de care este foarte mandra, desi a obligat-o la economii crancene. Mai exact, pentru a-si vedea afacerea pusa pe picioare, Laurette a fost nevoita sa renunte la implantul mamar cu silicoane pe care isi propusese sa-l faca anul acesta. "Operatia m-ar fi costat 5.000 de euro, pentru ca sanii erau de ultima generatie, bani de care am avut foarte multa nevoie la salon." Integral in Cancan.