Kate Hudson, parasita de fostul iubit al Madonnei. Actrita Kate Hudson este din nou singura, dupa ce a fost parasita de jucatorul american de fotbal Alex Rodriguez. Potrivit apropiatilor sportivului, acesta a decis sa puna capat relatiei sentimentale dupa doar sase luni pentru ca nu mai suporta constanta cicaleala a blondei. Kate dorea sa demonstreze lumii intregi ca in cuplul lor canta gaina, iar asta l-a scos din minti pe Alex, scrie Cancan.

Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal s-au despartit oficial. Cuplul Reese Witherspoon - Jake Gyllenhaal, a decis sa se desparta definitiv de data aceasta, scrie buzznet.com. "Nu sunt si alte persoane care i-au influentat in acest sens. Relatia pur si simplu s-a incheiat. Insa ei au vrut sa fie discreti in legatura cu acest subiect din cauza copiilor lui Reese”, a declarat un apropiat al celor doi, scrie Libertatea.

Femeile lui Constantinescu se bat pentru el de Sarbatori. De un an de zile, timp in care Mihai a suferit o operatie la inima, dar si un infarct, fosta sa sotie i-a fost alaturi. Mai mult, de parca si-a propus sa o scoata din minti pe Simona, iubita artistului, Mihaela l-a vegheat non-stop la spital sustinand ca ea si Mihai inca mai formeaza o familiei, scrie Click.

Maria Dinulescu se iubeste cu Codin Maticiuc. Actrita Maria Dinulescu si Codin Maticiuc formeaza, de cateva zile, cel mai nou cuplu din showbizul romanesc. Cei doi s-au cunoscut sambata seara, la o petrecere, intr-un club din Capitala. Desi niciunul nu planuise sa-si gaseasca pereche in acea seara, au avut parte de o surpriza. Daca ar fi fost sa ma iau dupa imaginea pe care o are, Codin nu m-ar fi interesat niciodata. Insa, l-am descoperit discutand. Imi place, este un tip inteligent. Acum suntem impreuna. Practic, este un inceput de a ne descoperi. Nu ne cunoastem inca. Ne face placere sa ne intalnim, ne simtim ca in liceu, a declarat Maria Dinulescu pentru Cancan.

Nicole Kidman s-a facut de rusine. Nicole Kidman a luat parte la premiera filmului "Nine" in New York cu un machiaj iesit din comun. Dar sa nu va ganditi la un machiaj extravagant sau la ceva mai deosebit pentru ca nu e nici vorba despre asa ceva. Actrita a aparut pe covorul rosu cu pudra alba pe fata, mai exact pe varful nasului si in jurul ochiului drept, scrie Click.

Justin Timberlake este imaginea Audi. Justin Timberlake a semnat un contract cu firma nemteasca Audi el urmand sa fie una dintre imaginile companiei. Cantaretul va juca intr-o noua campanie care va fi lansata pe Internet in primavara anului viitor. "Mereu Audi a fost varful de lance al ingineriei si tehnologiei. Sunt foarte fericit ca fac parte din urmatoarea evolutie a marcii Audi si ca voi promova modelul A1", a declarat Justin Timberlake, potrivit Libertatea.

Travolta: "Tom, stai departe de sotia mea!". Invitat de Jay Leno la show-ul sau de televiziune, John Travolta a facut recent dezvaluiri socante. Starul a recunoscut ca este nebun de gelozie cand o vede pe sotia sa, Kelly Preston, in scene de sex. Travolta a povestit ca s-a infuriat ingrozitor mai ales cand a vazut un film in care nevasta lui, Kelly, facea sex cu Tom Cruise. Starul din "Pulp Fiction" are o casnicie fericita cu sotia sa, de 18 ani, insa acest lucru nu-l impiedica sa spumege daca vreun barbat se apropie prea mult de Kelly Preston, chiar si in filme, scrie Click.