George: «Fac sex cu Daniela Györfi foarte des!». Adio, dar raman cu tine. Daniela Györfi si George Tal s-au despartit de aproape un an, iar acum sunt protagonistii unei relatii moderne, bazate pe sex, fara alte angajamente. Se pare ca impacarea oficiala se apropie, caci ambii isi doresc cu ardoare sa devina parinti. Daniela si George ingroasa randurile cuplurilor de vedete care s-au despartit, dar continua colaborarea pe plan profesional. Si iata ca lunile au trecut si, aflati in camerele de hotel de prin diferite orase ale tarii, au cazut prada instinctelor si au petrecut nopti de amor de neuitat.

Brad e liber sa ma insele, Actrita considera ca nu este legata de partenerul ei de cuplu, care este liber sa faca ce doreste, chiar si sa aiba o aventura de o noapte cu altcineva. Desi in ultima vreme tabloidele din lumea intreaga au abundat in informatii potrivit carora Angelina Jolie ar tine cu dintii de relatia cu Brad Pitt pe care l-ar fi amenintat ca se sinucide daca o paraseste, actrita infirma toate aceste teorii. Nici eu, nici Brad nu am sustinut vreodata ca, daca locuim impreuna, suntem legati unul de celalalt, iar fidelitatea este obligatorie, a declarat recent actrita. Daca ma insala, nu ma supar, a adaugat Jolie. Sunt totusi o femeie pasionala si ies scantei atunci cand dragutul de Brad nu intelege ca a gresit si ma infrunta. Atunci ma enervez atat de tare incat sunt in stare sa ii sfasii hainele de pe el, a mai povestit temperamentala vedeta, noteaza Cancan.

Dumitru Dragomir: "La revolutie, eram la un sprit cu Mircea Sandu". Intr-un interviu acordat Mediafax, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, rememoreaza clipele petrecute in urma cu 20 de ani, in timpul revolutiei din 1989. "Domnule, imi aduc aminte ca beam un sprit cu Mircea Sandu si cu un fin al meu de la Brasov. Si am fost si noi acolo la Inter, unde se tragea, pentru ca locuiam in apropiere. Am vazut ce se intampla, apoi am venit din nou acasa si am continuat spritul. Era zapada mare, iarna grea. Acum imi pare rau ca l-au omorat pe Ceausescu, pentru modul cum l-au omorat. Ne-am facut de ras in toata omenirea si nu ne-am revenit nici in 20 de ani", spune Dragomir, unul dintre cele mai controversate personaje ale fotbalului romanesc, noteaza Cancan.ro

Bianca Brad: «Cine mi-a furat geanta s-a imbogatit de Craciun!» Bianca Brad a fost jefuita ziua in amiaza-mare in parcarea unui supermarket din Baneasa.Vedeta a ramas fara geanta in care avea toti banii de cadouri si actele. Bianca Brad a trait clipe de cosmar, in urma cu cateva zile, cand a plecat sa cumpere cadouri intr-un supermarket din zona Baneasa. Vedeta a intrat la magazinul alimentar si a luat cate ceva de mancare, dupa care s-a dus sa puna pungile in masina. In timp ce le descarca in portbagaj, ea si-a lasat geanta alaturi, aceasta disparand ca prin minune intr-o fractiune de secunda, noteaza Click.

Stefan Banica a ajuns la spital. Sotul Andreei Marin a facut adevarate manevre, pentru a ajunge cat mai repede la Elias avand in dreapta sa un barbat cu parul alb, destul de palid, informeaza Cancan.

Badea si "topmodela" pleaca de Revelion in Germania. Mircea Badea vrea ca venirea noului an sa-l prinda peste hotare, asa ca va pleca in Germania, cu Carmen Bruma. Realizatorul TV a marturisit, in emisiunea ''In gura presei'' de aseara, ca se va bucura de distractie si confort maxim pe bani putini, precizand ca nu-i intelege pe cei care arunca o avere pentru a petrece sarbatorile in tara sau in destinatii precum Dubai, noteaza Libertatea.

Razvan si Dani au fost spiridusii lui Mos Craciun. Razvan si Dani au avut o editie speciala a matinalului de la Antena 1 cu ocazia Craciunului. Cei doi simpatici prezentatori s-au costumat in spiridusi ai lui Mos Craciun. In Ajunul Craciunului Razvan si Dani nu au fost singuri, ci au fost insotiti de renul Vladut si de spiridusa Daniela Crudu, scrie Cancan.