Teodora Stoica + Matei Lucescu = Love. O idila la cel mai inalt nivel al fotbalului romanesc e pe cale sa se transforme intr-o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi protagonisti sunt Matei, fiul selectionerului nationalei, Razvan Lucescu, posibil viitor tehnician al Unirii Urziceni, si Teodora, fata lui MM Stoica, managerul general al ialomitenilor. Matei si Teodora au aceeasi varsta, 15 ani, si, spre deosebire de parintii lor, care au facut din fotbal o meserie banoasa, ei au alte preocupari. Invartindu-se in acelasi cerc de prieteni, cei doi adolescenti s-au descoperit unul pe celalalt, devenind apropiati, scrie Libertatea.

Andreea Spataru, 1.000 de euro in doar 30 de secunde. Daca tot nu stau de Revelion cu cei dragi, macar sa faca bani gramada! Vedetele si-au triplat tariful la prezentarile de moda. Andreea Spataru, de exemplu, a ajuns chiar s-o detroneze la acest capitol pe Monica Columbeanu.Pentru 30 de secunde de defilare, cele mai frumoase femei din Romania castiga in noaptea dintre ani sume care ajung la 1.000 de euro, scrie Click.

Maharu a jucat-o pe Simona Sensual la zaruri. Cunoscut drept un impatimit al jocurilor de noroc, Nicu Maharu a comis-o din nou: aflat, ieri, la un hotel din judetul Suceava, a jucat-o la zaruri pe iubita lui, Simona Sensual. Si a pierdut-o. Norocosul castigator a fost nimeni altul decat Stelian Ogica, prietenul lui Maharu. Dupa ce Cancan a relatat, in urma cu o saptamana, ca Maharu a ramas in prag de sarbatori fara 100.000 de euro, fiindca i-a pierdut la cazinou, iubitul Simonei Sensual a recidivat, ieri.

Fotbalistul Daminuta, gol-pusca pe internet. La doar 19 ani, mijlocasul Cristian Daminuta a ajuns sa fie vazut mai mult in preajma femeilor decat pe teren. Printre victimele craiului se numara Ramona Gabor, sefa agentiei de fotomodele Kao Fashion, Carmen Plesa, fotomodelul Bianca Jurca, dar si fosta vedeta a rubricii “Vremea” din Libertatea, Andreea Tonciu. Cel poreclit “Dami” obisnuia sa agate fete, carora le trimitea prin intermediul site-ului de socializare hi5 poze cu el dezbracat, una dintre fotografii circuland la liber pe internet, scrie Libertatea.

Matteo s-a logodit de Craciun cu Roxana. Matteo va iesi din randurile burlacilor autohtoni, caci are serioase ganduri de insuratoare. Aleasa inimii sale este Roxana, care, de cateva zile, i-a devenit logodnica. Ei si-au facut verighete de argint, inscriptionate cu mesajul „One Love".Matteo este in culmea fericirii! A dat uitarii toate povestile de dragoste esuate si acum, la varsta de 25 de ani, s-a hotarat sa-si puna pirostriile.Desi, pana nu de mult timp, se considera un pusti, iata ca iubita sa, Roxana, i-a pus inima pe jar, scrie Click.

Lily Allen le-a aratat sanii rusilor. Cantareata britanica Lily Allen si-a incantat admiratorii din Rusia cu un pictorial incendiar. Dupa numeroasele gafe din public, in care si-a expus diferite parti ale corpului, Lily si-a aratat de data aceasta sanii de bunavoie in editia rusa a revistei Harpers Bazaar, care va aparea pe piata la inceputul anului viitor. Imbracata in colanti si o fusta pe deasupra, Lily a pozat mandra topless, chiar daca nu poseda un bust generos precum alte colege de breasla, scrie Cancan.

Mircea Badea, mai bun de scos la bere decat Brad Pitt. Un studiu recent, realizat in Romania de Ursus Breweries, membra a grupului SABMiller plc., l-a clasat pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena 3, in fruntea unui top al celebritatilor cu care romanii si-ar dori sa ciocneasca o bere. Studiul face parte dintr-o cercetare la nivel european intreprinsa pentru a se stabili preferintele consumatorilor in materie de bere si evidentiaza faptul ca romanii prefera sa ciocneasca o bere cu vedetele autohtone, desi pe lista optiunilor se aflau si nume cu sonoritate internationala ca: Brad Pitt, situat abia pe locul 11, Tom Cruise (locul 8), Barack Obama (locul 7) sau David Beckham (locul 12), scrie Libertatea.

Poza cu John F. Kennedy in compania unor femei goale este un fals. Site-ul TMZ, care a publicat o fotografie cu John F. Kennedy in compania unor fete goale, a recunoscut ca marea lor dezvaluire este un fals.TMZ scrie ca fotografia respectiva este, de fapt, o poza care a aparut in editia din anul 1967 a revistei Playboy.Contactati, reprezentantii revistei au confirmat ca poza a aparut in editia din 1967, in varianta color, titlul articolului fiind "Cum sa organizezi un bal pe un iacht, alaturi de femei cu trupuri superbe", scrie Click.