Pavel Stratan: "Au zis ca-mi pun pahare de votca pe calea ferata pana la Chisinau, numai sa vin in Romania". V-am prezentat ieri cateva amanunte despre viata personala a lui Pavel Stratan, iar astazi o sa aflati cum a ajuns solistul celebru, care e reteta unui copil de succes si ce simte interpretul cunoscutei melodii "Eu beu", de fiecare data cand e pe scena. Unde ai mai multi fani, in Romania sau in Moldova? Nu stiu ce sa spun. In Moldova lucrurile stau altfel. Inainte sa fiu renumit in Romania, in Chisinau nu prea era nimeni interesat de muzica mea. Scosesem niste melodii, dar nu aveam mare succes. Voi m-ati facut cunoscut. Integral in Libertatea.

Monica Columbeanu a dansat pe manele in noaptea de Revelion! Monica Columbeanu a renuntat de Revelion la cluburile de fite si la petrecerile exclusiviste si a acceptat invitatia Adrianei Bahmuteanu in studioul Kanal D. Alaturi de Moni in platou s-au aflat si Simona Patruleasa, Gabriela Cristea precum si artisti ca Adrian Minune, Carmen Serban, Nicu Paleru, Andra sau Florin Salam. Moni nu a venit singura la emisiunea Adrianei Bahmuteanu, ea fiind insotita de fiica sa Irina care parea ca se distreaza de minune printre invitatii din platou. Atmosfera de sarbatoare si bunadispozitie au facut-o pe Monica sa iasa la dans. Prima melodie pe care Moni a dansat a fost a lui Nicu Paleru, unde alaturi de Simona Patruleasa si Adriana Bahmuteanu a incins o hora de zile mari, scrie Cancan.

Robbie Williams s-a logodit. Robbie Williams s-a logodit in ultimele zile ale anului 2009 cu Ayda Field cu care are o relatie de trei ani. Un prieten al cantaretului a declarat pentru The Sun ca acesta isi propusese sa o ceara de nevasta pe iubita sa chiar la cumpana dintre ani, insa nu a mai avut rabdare si a pus marea intrebare cu doua zile mai devreme, pe 29 decembrie, scrie Libertatea.

Anna Lesko: " Sunt singura". Basarabeanca infirma zvonurile aparute in ultimele zile, conform carora s-ar fi intors in bratele fostului sau iubit, Liviu, de care s-a despartit in urma cu un an. In ciuda faptului ca nu duce lipsa de admiratori, Anna Lesko va pasi in Noul An, singura- singurica. |n ultima perioada, cantareata de peste Prut, nu s-a mai implicat intr-o alta relatie amoroasa, dupa cea pe care a avut-o anul acesta cu Codin Maticiuc. Asta, in ciuda informatiilor aparute recent pe un site de stiri mondene, care sustine ca ar fi revenit in bratele lui Liviu Moreanu. |n schimb, focoasa vedeta recunoaste ca nu se fereste sa se afiseze in compania fostilor sai iubiti, cu care a ramas amica, scrie Cancan.

Renee Zellweger se intelege de minune cu soacra. Actrita americana Renee Zellweger a fost vazuta cu doua zile inainte de Revelion impreuna cu mama iubitului ei Bradley Cooper. Cele doua au iesit in oras ca sa bea un ceai impreuna si au lasat sa se vada cat sunt de prietene. Cele doua au ras si au glumit cat se plimbau pe strada, si, in plus Renee a fost atat de bine dispusa incat a dat autografe si a vorbit cu toti fanii care au abordat-o, scrie Libertatea.

Nicolae Guta a cantat pe datorie in Spania. Criza financiara a facut ravagii anul acesta, in toate domeniile. Nici artistii consacrati precum Nicolae Guta nu au facut exceptie. El a simtit pe propria-i piele cum e sa nu mai aiba fanii bani de concerte. Nicolae Guta, incoronat Regele Manelelor, a fost extrem de afectat de criza financiara care a lovit lumea intreaga, si spune ca 2009 a fost cel mai prost an din cariera sa, scrie Click.

Giovani Becali a facut scandal monstru in Bamboo. Impresarul s-a enervat pe Ciro, fratele lui Joshua proprietarul clubului Bamboo si iubitul Ralucai Sandu, pentru ca acesta nu a gasit nicio masa pentru el si prietenii lui. Giovani Becali a ajuns la clubul de fite in jurul orei 2.00, impreuna cu mai multi prieteni de-ai sai. Chiar daca proprietarul locatiei a venit personal si i-a explicat ca toti cei prezenti au rezervari facute cu mai bine de o luna in urma, ba chiar i-a gasit o masa pe care o putea ocupa, omul de fotbal nu s-a lasat deloc induplecat. Dorea o masa mult mai mare pentru el si invitatii sai, noteaza Cancan.