Anna Lesko, despre Codin: "Suntem despartiti de trei luni". La inceput de an, Anna Lesko a vorbit in premiera despre despartirea de Codin Maticiuc, barbatul alaturi de care multi o vedeau pentru tot restul vietii. Cantareata a marturisit, in revista Story, ca ea si afaceristul sunt despartiti de trei luni si ca e foarte fericita in aceasta postura. Pentru Anna Lesko despartirile si impacarile cu omul de afaceri Codin Maticiuc nu mai reprezinta nici o noutate, dar se pare ca, de aceasta data, ruptura e definitiva. Cantareata a marturisit, in cel mai nou numar al revistei Story, ca ea si Codin sunt separati de trei luni si ca este foarte fericita in acest moment. Integral in Libertatea.

Adi Minune i-a cantat lui Lucian Bute. In noaptea de Revelion, Adrian Minune a dat un adevarat recital la Castelul Cantacuzinilor din Busteni, unde a interpretat atat manele, cat si muzica populara si usoara. Minune, care a fost aplaudat la scena deschisa de invitatii de seama, printre care s-au numarat Lucian Bute, Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, Ioan Niculae, patronul clubului Astra Ploiesti sau Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, a cantat inclusiv arii celebre din opere, scrie Libertatea.

Brad si Angelina si-au dus copiii la teatru. Actorii Brad Pitt si Angelina Joliesi si-au dus copiii ieri sa vada piesa "Mary Poppins" pe Broadway. Desi au incercat sa-si faca aparitia cat mai discret nu au putut scapa de paparazzii vigilenti care i-au surprins de cum au ajuns. Micutii cuplului pareau foarte entuziasmati ca vor vedea spectacolul si erau nerabdatori sa intre in sala, scrie Libertatea.

Andrei Gheorghe, purtatorul de cuvant al Ministerului de Finante. Potrivit unor surse din Guvern citate de Gandul, prezentatorul de televiziune va fi viitorul purtator de cuvant al Finantelor. Andrei Gheorghe nu a confirmat, dar nici nu a negat aceasta informatie spunand ca "Voi incerca sa pun putina ordine in comunicarea pe care-o fac ei", informeaza Gandul. Ministerul de Finante nu a confirmat aceasta informatie. Integral in Cancan.

Mihaela Radulescu: "La Monaco se doarme putin si scump, cu 200 de euro traiesti doua zile". Vedeta sustine ca locul in care a ales sa locuiasca departe de Romania, alaturi de fiul ei, este raiul pe pamant. Mihaela se simte in siguranta in fiecare zi, intrucat Monaco are cea mai scazuta rata de infractionalitate din Europa. "Daca esti sarac, gen 200 euro in buzunar, poti manca-dormi in Monaco, 2 zile. Da, se poate, mai ales pe Quai Antoine, adica in zona portuara, dar si in Fontvieille sau in alte cartiere. Cu 200 de euro poti dormi la 3 minute de Monaco si poti manca aproximativ pe orice strada din Monaco, mai putin in centru. In Monaco se doarme putin si scump. Ideea e ca aici e raiul pe pamant. Monaco are cea mai scazuta rata de infractionalitate din toata Europa, cine ar indrazni sa fure cand e filmat de peste tot si e legitimat politicos la cea mai mica suspiciune?" a spus Mihaela Radulescu. Integral in Cancan.

Brad Pitt vine in Romania sa se faca Dracula! Vedeta americana Brad Bitt vine sa filmeze la Curtea de Arges o noua productie hollywoodiana al carei personaj central este Vlad Tepes. Pitt urmeaza sa interpreteze rolul domnitorului roman. O sumara predocumentare in zona Curtea de Arges, mai exact la cetatea Poienari, a fost facuta deja si s-a luat legatura cu reprezentantii Muzeului Curtea de Arges, care au in custodie cetatea. Din spusele directorului institutiei, au existat niste discutii preliminare intre reprezentantii muzeului si o agentie de impresariat din Romania. Dupa 10 ianuarie ar urma sa fie incheiat si un contract pentru filmari. Cel mai probabil, acestea vor incepe in primavara, dupa cum ne-a spus Florin Scarlatescu, reprezentantul muzeului. Integral in Cancan.

Roxana Ionescu, data afara de la Meteo. Mama Natura nu este credibila in calitate de prezentatoare a buletinului meteo de la Antena 1, asa ca va fi data afara! Aceasta este decizia consultantilor americani pe care postul tv i-a angajat de curand ca sa faca ordine printre vedete. Roxana Ionescu a debutat in televiziune in calitate de asistenta a lui Dan Negru la emisiunea „Ciao, Darwin!", unde si-a etalat bustul impresionant. Intre timp s-a casatorit si s-a mai cumintit, astfel ca si-a dorit un loc de munca serios. Sefii ei de la Antena 1 au transferat-o la buletinul Meteo, insa e clar ca nu au avut fler din moment ce consultantii americani au strambat din nas cand i-au urmarit prestatia. Integral in Click.

Mantea l-a inselat pe Tardea asta-vara? Frumoasa si celebra, Andreea Mantea a pus pe jar inimile multor barbati. Curtata asiduu de „craii de Dorobanti", bruneta i-a starnit interesul lui Rani Adamescu inca de vara trecuta. Apropiatii ei sustin chiar ca vedeta l-a inselat pe Andrei Tirdea, ea vizitandu-l pe Rani, la Paris. Vestea ca Andreea Mantea este, din nou, singura, le-a dat curaj fanilor sa-si incerce norocul, astfel ca vedeta este asaltata cu propuneri de a iesi in oras, la o cafea. Apropiatii Andreei sustin chiar ca vedeta ar fi mers mult mai departe si ca l-ar fi inselat pe Andrei, acceptand invitatia lui Rani de a petrece un weekend romantic, in apartamentul lui, situat in inima Parisului, scrie Click.