EBA se marita pe 19 iunie. Povestea de dragoste dintre Elena Basescu (EBA) si iubitul ei Bogdan Ionescu, alias Syda, fiul unor importanti oameni de afaceri, a ajuns la momentul in care cei doi au decis sa-si uneasca destinele in fata altarului. Conform apropiatilor cuplului, tinerii indragostiti au stabilit recent data nuntii: 19 iunie. Zvonurile conform carora EBA ar fi primit inelul de logodna de la iubitul ei Syda ne-au fost confirmate recent de un apropiat al cuplului, care ne-a dezvaluit, in plus, ca cei doi se vor casatori in aceasta vara, pe 19 iunie, scrie Libertatea.

Liviu Varciu si-a bagat sotia in televiziune. Este frumoasa, sexy, manechin de profesie si are un sot celebru, Liviu Varciu. Norocul a ocolit-o insa pe frumoasa bruneta, care si-a dorit extraordinar de mult o cariera in televiziune. Ea si-a incercat norocul la Antena 1, unde a dorit sa fie asistenta lui Dan Capatos la emisiunea „Un show pacatos". Ea a fost la doua editii ale emisiunii, in probe, insa a fost respinsa, in favoarea Loredanei Chivu, scrie Click.

Cei mai frumosi sani. Manechinul si actrita Keeley Hazell a fost desemnata de tabloidul britanic "The Sun" posesoarea celor mai frumosi sani naturali din showbiz. Cu o cupa de 32 E, britanica a reusit sa se impuna in fata mult mai celebrelor sale colege din viata mondena Cheryl Cole, care a ocupat locul doi, si a lui Katy Perry, ocupanta locului trei. Dintre vedetele de peste Ocean, doar Jennifer Aniston s-a clasat in top 10, pe locul sase, scrie Cancan.

Jessica Simpson, la fel de frumoasa si nemachiata. Jessica Simpson este una dintre cantaretele care nu trebuie sa se rusineze daca ies in public fara sa fie machiata pentru ca arata impecabil. Cantareata a fost surprinsa marti seara iesind din salonul prietenului ei Ken Paves din vestul Hollywood-ului, California, fara urma de farduri pe fata, doar un zambet urias, scrie Libertatea.

Moreanu ii face club Annei Lesko! Anna Lesko nu are de ce sa regrete ca s-a intors in bratele fostului iubit, Liviu Moreanu. Acestuia ii merg afacerile ca pe roate si, in plina criza, se pregateste sa-si deschida un nou bar de fite, chiar in centrul Capitalei, scrie Click.

Sotii Mandruta au plecat in Caraibe! Ca sa evite intregul scandal legat de dezvaluirile facute de revista Ciao!, prezentatorul Observatorului si-a luat sotia si copiii si au plecat spre o destinatie de vis. Si-a inchis telefoanele, ca sa nu fie nevoit sa dea explicatii colegilor de breasla, si s-a refugiat in celalalt capat al lumii. Familia Mandruta a fost vazuta, zilele trecute, in timp ce se distra copios, pe o plaja din arhipelagul Caraibe. Acestia au inchiriat un iaht si au plecat in larg, scrie Cancan.

Rambo si-a rupt gatul. Actorul Sylvester Stallone (63 de ani) tine atat de mult sa fie inclus inca in lista celor mai puternici barbati de la Hollywood, incat nu accepta ca dublurile sa-i tina locul in scenele periculoase. Asa s-a intamplat recent, in timpul turnarii ultimului sau film, "The Expendables" (Irecuperabilii), la Rio de Janeiro, cand Stallone s-a rafuit "pe bune" cu luptatorul Stone Cold Steve Austin. "Rambo" a vrut sa para cat mai natural, dar s-a ales cu gatul rupt intr-o scena in care nu si-a lasat dublura sa-l inlocuiasca, scrie Click.

Fosta sotie a lui Jude Law a pozat nud! Sadie Frost, in varsta de 44 de ani, a insistat ca fotografiile sa nu fie retusate pe calculator pentru a demonstra admiratoarelor sale ca nu trebuie sa apeleze la cutit sI ca trebuie sa invete sa-si arate varsta. Actrita nu a stat pe ganduri cand a primit oferta de a poza nud, iar speculatiile cum ca ar fi vrut sa ii demonstreze fostului sau sot ce a pierdut, nu au intarziat sa apara. Desi este trecuta de prima tinerete, Sadie nu s-a gandit niciodata sa recurga la operatii estetice, chiar daca nu pare incantata de anumite parti ale trupui sau, cum ar fi fundul si abdomenul, scrie Cancan.

Paris Hilton renunta la burlacie, in sfarsit! Vedeta viseaza sa se marite anul acesta. Ea spune ca oricand ar fi dispusa sa se aseze la casa ei cu barbatul de care nu s-a despartit de un an. Viitorul sot al lui Paris Hilton este Doug Reinhardt cu care are o relatie de mai bine de 12 luni. "Eu si Doug am petrecut niste momente de vis impreuna", marturiseste vedeta care povesteste cum Doug a inchiriat o insula numai pentru ei doi si i-a daruit de Craciun un diamant, scrie Click.

Mariah Carey, chioara de beata pe scena. Cantareata s-a facut de ras aseara, la decernarea premiilor Festivalului de Film din Palm Springs. Invitata pe scena pentru a-si ridica trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in productia "Precious", Mariah abia a reusit sa se tina pe picioare si sa balbaie cateva cuvinte. Imediat, cei aflati in sala si-au dat seama despre ce e vorba si au inceput sa rada in hohote de prestatia ei, scrie Libertatea.