Elena Carstea: «Le pare rau ca nu am murit». Elena Carstea e dezamagita de prieteni, in special de Silvia Dumitrescu. Elena Carstea sufera inca dupa ce Silvia Dumitrescu a acuzat-o ca ar fi nerecunoscatoare. Intr-un interviu exclusiv pentru Libertatea, cantareata vrea sa clarifice problemele dintre ea si Silvia Dumitrescu si spera ca in momentul in care va vorbi cu aceasta sa se priveasca in ochi. Mai mult chiar, desi s-a lasat de fumat, acum simte ca e in pericol sa se reapuce, din cauza ca se simte tradata de cea mai buna prietena a ei. Integral in Libertatea.

La vaccin sau... la noroc? Luata initial in ras, in special din cauza numelui ei, gripa porcina a devenit, in timp, tot mai temuta si deloc amuzanta. Dupa moartea lui Toni Tecuceanu, actorul din echipa "Cronicii carcotasilor", atitudinea persoanelor publice fata de virusul AH1N1 s-a schimbat, transformandu-se din neincredere in ingrijorare sincera. Cu toate ca samanta spaimei a incoltit in inima fiecaruia, nu toate vedetele aleg calea recomandata de medici, aceea a vaccinarii, unele preferand sa se bazeze pe imunitatea lor naturala, scrie Cancan.

Carmen Olteanu: «Madalin Voicu nu divorteaza din cauza mea!» Dirijorul Madalin Voicu s-a hotarat! Nu mai vrea sa "stea in doua luntri". El s-a decis, la finalul anului trecut, sa rupa orice legatura cu cea care i-a fost sotie timp de 20 de ani si sa divorteze de Adriana Voicu. Decizia a fost una dificila daca este sa ne luam dupa declaratiile din ultimii doi ani ale fostului deputat PSD. Cateodata decis, alteori vehement, el afirma sus si tare ca nu va divorta de sotia lui, Adriana, cu toate ca avea o relatie cu pictorita Carmen Olteanu, care i-a daruit si un baietel, Stefan. Madalin Voicu vrea acum un proces discret pentru a incheia, civilizat, casnicia cu Adriana, o casatorie in timpul careia au venit pe lume doi copii, Ioana (21 de ani) si Tudor (18 ani), scrie Click.

Ionut Dolanescu va avea o fetita. Ionut Dolanescu are, in sfarsit, motiv de bucurie, pe plan personal. Dupa ce a iesit destul de sifonat din scandalul cu fratele sau, Dragos, pentru averea lasata de tatal lor, fiul cel mare al lui Ion Dolanescu a primit o veste buna: sotia lui, Doina, ii va darui si o fetita, scrie Libertatea.

Lucian Mandruta nu si-a dat jos verigheta cand s-a pupat cu amanta. Lucian Mandruta nu s-a deranjat sa-si dea jos verigheta in timp ce se afisa cu amanta in public. De altfel, nici Mihaela, amanta lui Mandruta, care este si ea casatorita, nu a avut vreo jena sa se intalneasca cu prezentatorul Observatorului de la Antena 1 purtand verigheta pe deget. O adevarata sfidare, din partea amandurora, la adresa sotiei vedetei TV si a sotului amantei infidele, noteaza Cancan.

L-am prins pe Berlusconi cand se dadea in stamba! Libertatea vi-l prezinta in exclusivitate pe premierul italian Silvio Berlusconi cantand si nu oriunde, ci chiar in incinta Parlamentului European! Oficialul italian s-a bucurat de aplauzele multimii care s-a imbulzit sa-l filmeze cu telefonul. Cu doar o zi inainte de a fi agresat la un miting din Milano, premierul italian Silvio Berlusconi participa la o intalnire a tineretului din Partidul Popular European, la Bruxelles. Prim-ministrul s-a simtit atat de bine, incat a si cantat, spre bucuria audientei, chiar intr-una dintre salile Parlamentului European, scrie Libertatea.

Cristina Rus s-a lasat de meserie. Cantareata a refuzat mai multe contracte in luna decembrie pe motiv ca aveau loc in provincie si a anuntat din start, la rugamintea sotului ei, ca nu canta de sarbatori. De atunci, nu a mai urcat pe scena si nici nu pare sa aiba de gand. In luna aprilie, Cristina Rus va deveni mamica. Pentru ca si-a dorit foarte mult acest lucru si a avut destule probleme de ordin medical pana a ramas insarcinata, cantareata a decis sa puna punct carierei muzicale. Se pare ca la aceasta decizie a contribuit si Dragos Bilteanu, sotul ei, care, potrivit apropiatilor, incepuse sa devina din ce in ce mai putin tolerant cand venea vorba despre deplasarile Cristinei, noteaza Cancan.

Mihai Traistariu va concura la Eurovision pentru Moldova. Mihai Traistariu s-a pregatit serios pentru selectia nationala Eurovision 2010, dar schimbarea regulamentului i-a venit de hac. Solistul are zece piese scrise de straini, insa numai compozitorii autohtoni au drept de participare. Cu o falca in cer si cu una in pamant, solistul vrea sa se inscrie pentru Republica Moldova. Sansa lui Traistariu de a spala rusinea din anii trecuti, de la finalele concursului Eurovision, s-a spulberat de indata ce s-a schimbat regulamentul, scrie Click.