Lucian Mandruta a fost iertat de sotie. Lucian si Ioana Mandruta s-au intors in tara, ieri dupa-amiaza, in jurul orei 15.30. Prezentatorul Observatorului de la Antena 1 si sotia sa au fost surprinsi de paparazzii Cancan chiar in momentul in care ieseau din aeroport. Cei doi au fost asteptati de un prieten, care i-a lasat in fata casei din cartierul Pipera, acolo unde familia Mandruta locuieste. Extrem de atent cu sotia sa si nedorind sa o mai supere, Lucian a carat singur bagajele mari in casa, lasandu-i Ioanei doar o geanta de mana. De remarcat este insa buna dispozitie a celor doi, ceea ce inseamna ca vacanta din Caraibe le-a priit, scrie Cancan.

Ioan Gyuri Pascu divorteaza! Sotia lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela, a decis sa se desparta de barbatul care i-a stat alaturi mai bine de 17 ani. Tot prin intermediul justitiei, sotii Pascu vor imparti averea acumulata si se vor bate pentru custodia Iarinei, singurul copil al cuplului. Scriitor si editor, Daniela Pascu a introdus actele de divort in urma cu doua zile, la Judecatoria Sector 3, scrie Click.

Marina Dina s-a tunat din nou. Marina Dina si-a luat inima in dinti si a decis sa-si aranjeze bustul miercuri dupa-amiaza, intr-o zi de 13, cand a lipsit motivat de la serviciu. Asistenta tv a impuscat doi iepuri deodata: si-a corectat forma sanului in urma alunecarii implantului pe sub muschi si si-a schimbat silicoanele. Prin urmare bustul blondei e vizibil mai mare, ea optand pentru implanturi de 350 ml, in locul celor de 280 ml, scrie Cancan.

E oficial: Jessica Biel i-a dat papucii lui Justin Timberlake. Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, Jessica Biel si Justin Timberlake s-a destramat. Zvonurile au circulat de cateva saptamani, dar acum este oficial: Justin Timberlake este disponibil dupa despartirea de Jessica Biel. In timp ce actrita se reculege in Africa, pe muntele Kilimanjaro, Justin nu mai stie la ce petreceri sa se duca, agenda lui fiind plina de invitatii, scrie Click.

Beyonce si Jay-Z, cel mai profitabil cuplu de la Hollywood. Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, au fost din nou declarati cel mai profitabil cuplu de celebritati, relateaza site-ul Contactmusic. Cei doi au fost plasati in fruntea unui top realizat de Forbes.com cu castiguri de 122 de milioane de dolari in perioada iunie 2008 - iunie 2009. Vedetele au scos bani din muzica, filme, lansari de parfumuri si reclame pentru firme precum Budweiser si American Express, scrie Libertatea.

Angelina si Brad s-au luat la bataie dupa ce el a venit beat acasa. Sfarsit de poveste pentru unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. De-a lungul timpului au existat zvonuri cum ca actorii Brad Pitt si Angelina Jolie s-au despartit, insa din nefericire de data aceasta este adevarat. Dupa cinci ani de relatie, Brad a decis sa o paraseasca pe Angelina, din cauza deselor crize de nervi ale temperamentalei actrite. In ultimul timp, cuplul a avut o serie de neintelegeri, insa cearta de Craciun a fost picatura care a umplut paharul. Starul din "Ticalosi fara glorie" a venit beat-turta acasa dupa ce a petrecut cu bunul prieten George Clooney, iar Angelina nu doar ca l-a certat, ba chiar mai rau - l-a palmuit in fata celor sase copii pe care ii au impreuna, dandu-l exemplu negativ, scrie Cancan.

Susan Boyle s-a "tunat" si isi cauta iubit. Doamna serioasa, devenita celebra dupa ce a ajuns in finala concursului "Britain's Got Talent", isi cauta iubit, desi a ajuns la 48 de ani. Cel putin asa sustine Grazia, o revista saptamanala de moda, italiana. "Am un stilist propriu, am descoperit Botoxul si mi-am facut o albire a dintilor. Am dat si cateva kilograme jos, ca sa ma simt eu bine. Toate detaliile conteaza pentru mine. Nu mi-am permis niciodata sa-mi cumpar pantofi si rochii dragute sau sa merg la coafor", marturiseste Susan, potrivit Libertatea.

I s-au dezumflat silicoanele. Nu doar viata are suisuri si coborasuri, ci si bustul Victoriei Beckham. Dupa ce ani de zile s-a chinuit sa isi faca sanii mai mari cu ajutorul implanturilor cu silicon, fosta componenta a trupei Spice Girls s-a hotarat sa mizeze pe natural si sa renunte la imaginea de bomba sexy. Este de notorietate faptul ca, in 2009, Victoria a suferit o interventie de reducere a bustului, dar, dupa cum se prezinta lucrurile in ultima vreme, se pare ca pieptul artistei a intrat si mai mult la apa, scrie Cancan.