Anna Lesko a fost atacata in fata casei sale. In urma cu o saptamana, cantareata a fost lovita cu un pumn in fata de catre un individ care a atacat-o cu scopul de a o jefui. Agresorul a reusit sa fuga cu rucsacul vedetei, in care aceasta avea doar cateva haine si ceva maruntis. Desi Anna Lesko a ripostat, atacatorul a fost atat de agresiv incat a lovit-o animalic pe vedeta, aproape desfigurand-o, scrie Cancan.

Columbeanca s-a mutat de acasa. Casnicia Monicai cu Irinel Columbeanu pare sa fie in impas. Bacauanca s-a instalat definitiv in apartamentul pe care il au cei doi soti in Bucuresti, in Piata Victoriei, impreuna cu fiica sa, Irina, dupa o discutie mai aprinsa cu milionarul. Nici la ziua fetei lor, sotii Columbeanu nu au venit si nici nu au plecat impreuna de la petrecerea din Clubul Pat, scrie Libertatea.

Mantea, 10.000 de euro sa vanda sutiene si chiloti. Andreea Mantea multumeste zilnic Cerului pentru formele perfecte cu care a fost inzestrata. Nu de alta, dar, pe criza asta, sanii mari si coapsele ferme sunt o sursa sigura de venit. Dovada este contractul ei cu Jolidon, firma de lenjerie intima care a imbogatit-o cu 10.000 de euro, scrie Click.

Bote si Bianca, dezmat in padure. Proaspat intors de pe plaiurile inghetate ale Antarcticii, Catalin Botezatu a primit "antidotul" din partea iubitei lui, Bianca Dragusanu. Putina pasiune bine exprimata, un gram de erotism si intimitatea unei paduri au reusit sa-i ridice temperatura lui Bote, mai ceva ca o ora de relaxare in jacuzzi. Totul s-a petrecut in padure la Baneasa, la numai cateva grade peste 0. Paparazzii Ciao! au reusit sa surprinda momentul de maxima intimitate care i-a avut protagonisti pe cei doi iubiti, scrie Cancan.

Mischa Barton, o prostituata plinuta. Mischa Barton a adoptat un nou stil vestimentar identic cu cel al unei prostituate: colanti mov, rochie inflorata, sandale de striperita si haina de blana sintetica cu imprimeu leopard.Nu este vorba insa de sfatul prost al unui stilist. Actrita a filmat luni pe strazile din New York pentru serialul “Law and Order”, in care joaca rolul unei prostituate care are o legatura speciala cu Olivia, unul dintre protagonistii filmului, scrie Libertatea.

Lourdes o "costa" pe Madonna 44.000 $. Madonna se afla in fruntea unui top al starurilor care cheltuiesc cei mai multi bani pentru copiii lor alcatuit de revista "Now Magazine". Pe locul doi figureaza Tom Cruise si Katie Holmes. Celebritatile cheltuiesc sume importante pentru a satisface toate capriciile progeniturilor lor. Potrivit clasamentului realizat de "Now Magazine", Madonna plateste 11.000 de dolari pe saptamana (44.000$ pe luna) pentru necesitatile fiicei sale, Lourdes, de 13 ani, scrie Click.

Amanda Palmer a facut striptease pe covorul rosu. Cantareata americana Amanda Palmer pare ca este disperata sa ajunga pe pagina intai a ziarelor si revistelor din intreaga lume, altfel nu se poate intelege comportamentul ei indecent in public. La una dintre petrecerile de dupa decernarea premiilor Globul de Aur, artista a improvizat un numar de striptease chiar pe covorul rosu, scrie Cancan.

Demi Moore n-a fost la Globurile de Aur pentru ca nu-i statea bine parul. Actrita de 48 de ani, Demi Moore a lipsit de la gala Globurilor de Aur, duminica seara, pentru ca... ii statea rau parul. In timp ce sotul sau, actorul Ashton Kutcher, a participat la gala, prezentand chiar si un premiu, Demi a ramas acasa, plagandu-se ca are o stare de indispozitie, in concordanta cu vremea ploioasa din acea seara, scrie Libertatea.

Gina Pistol, inel de logodna cu diamante. Frumusica blondina are motive de fericire. Dupa o excursie in Liban si una la Paris, Gina Pistol pare sa fie la mica distanta de altar. Fostul iepuras Playboy a primit in dar de la iubitul sau, Nicola, un superb inel cu diamante, pe care il poarta pe inelar, alaturi de un alt inel, batut in briliante. Desi Gina nu vrea sa spuna nimic despre planurile de cuplu, apropiatii sustin ca cei doi urmeaza sa se casatoreasca anul acesta, scrie Click.

Ivana Trump a pozat sexy la 60 de ani. Fosta sotie a miliardarului american Donald Trump, Ivana, a pozat in lenjerie intima in casa Big Brother, alaturi de modelul britanic Nicola T., care a invatat-o cateva pozitii demne de pictorialele pentru adulti. In ciuda celor 60 de ani, Ivana a demonstrat ca poate face fata cu succes meseriei de fotomodel, scrie Cancan.