Rodica Mutu: "Eu i-am dat pastilele lui Adi!" Adrian Mutu (31 de ani) a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping efectuat pe 10 ianuarie, la finalul partidei Fiorentina - Bari (2-1). In corpul atacantului au fost detectate urme de sibutramina, o substanta interzisa care se gaseste in medicamentele pentru slabit. Rodica Mutu, mama jucatorului, a marturisit ca ea a dus pastilele in Italia, scrie Libertatea.

Maria Marinescu are dezlegare la sex cu sotul ei. Vedeta si sotul ei, Frank Colin, au facut o vizita la Maternitatea "Panait Sarbu" pentru a obtine cateva raspunsuri de la profesorul Bogdan Marinescu. Se pare ca sunt pregatiti sa devina parinti. Dupa mai multe saptamani petrecute in tarile calde, intr-o vacanta prelungita, prima grija a Mariei Marinescu a fost sa-si viziteze ginecologul. La prima vedere parea ca aceasta suspecteaza faptul ca a ramas insarcinata si a mers sa obtina confirmarea doctorului insa, se pare, vedeta si-a facut o serie de teste si analize pentru a fi sigura ca este pregatita sa devina mama, noteaza Cancan.

Maruta a chefuit cu vedetele pana in zori. Crema showbizului autohton s-a strans, miercuri seara, la restaurantul Select din zona Dorobanti, la petrecerea aniversara a lui Catalin Maruta (32 de ani). Andra si familia ei, Delia si Florin Moldoveanu, Iuliana Marciuc si Adrian Enache, „veveritele" de la trupa RedBlonde si Arpad Paszkany alaturi de iubita lui, Anamaria Feher, s-au distrat, impreuna cu sarbatoritul, aproape pana-n zori, scrie Click.

Syda n-a avut bani de coafor. Bogdan Ionescu (29 de ani), alias Syda, cel care a cerut-o in casatorie pe Elena, fata cea mica a presedintelui Romaniei Traian Basescu, pune mare pret pe felul in care arata, astfel ca in fiecare luna el calca pragul unui salon de infrumusetare din Baneasa pentru a-si vopsi parul. Nu pentru ca grijile zilei de maine i-ar fi scos peri albi, ci pur si simplu pentru ca asa e fita prin Dorobanti, scrie Libertatea.

Anna Lesko a cerut sa-i fie dublata paza. Cantareata a solicitat sa fie insotita de echipe de bodyguarzi pe parcursul celor sapte saptamani in care se va afla in turneul antidrog pe care il va sustine in tara. Anna Lesko isi revine cu greu dupa incidentul petrecut in urma cu doua saptamani, cand a fost talharita si lovita cu un pumn in fata, in plina strada, de un agresor. Desi a tot incercat sa dea uitarii episodul neplacut, se pare ca incidentul a marcat-o destul de serios pe Anna, care, recent, i-a cerut impresarului ei sa-i fie dublata paza in timpul concertelor. Mai exact, inaintea semnarii unui contract serios, un turneu antidrog care cuprinde 32 de concerte sustinute in tara, pe parcursul a trei saptamani, Anna s-a interesat de paza sa, scrie Cancan.

Blonda lui Bote cere 2.000 de euro ca sa prezinte lenjerie. Bianca Dragusanu nu mai defileaza pe podiumurile de moda in chiloti si sutien decat daca primeste 2.000 de euro. Aceasta decizie a fost luata de apetisanta blonda din doua motive: primul e ca i-a crescut cota foarte mult, devenind unul dintre cele mai solicitate si apreciate manechine, iar al doilea, ca designerul Catalin Botezatu, iubitul ei, nu vrea ca ea sa mai apara imbracata sumar, scrie Libertatea.

Simon Monjack acuza Studiourile Warner Brothers ca i-au omorat sotia. Sotul lui Brittany Murphy, actrita care a murit in urma unui atac de cord in urma cu sase saptamani, incearca sa gaseasca tapi ispasitori pentru decesul acesteia. Potrivit, Showbizspy, Monjack considera ca studiourile Warner Brothers sunt responsabile pentru infarctul suferit de actrita la doar 32 de ani. "Studiourile Warner Brothers au concediat-o din proiectul <> pentru ca au aparut cateva zvonuri false despre Brittany cum ca s-ar fi comportat ca o diva pe platourile de filmare ale altei pelicule. Ei doar au concediat-o fara sa verifice daca zvonurile sunt adevarate sau nu. Acest lucru a facut-o sa devina tensionata si foarte stresata", spune Monjack, noteaza Click.

Bianca lui Bote a vizitat Londra in 60 de minute. Bianca Dragusanu a bifat intr-o singura ora toate obiectivele turistice londoneze. Plecata la inceputul acestei saptamani, in Anglia, la o prezentare de moda organizata de Fashion TV, asistenta de la "Un Show Pacatos" a fost nevoita sa respecte programul impus de organizatori si, in singura sa ora in care a avut program de voie, a vizitat cateva stradute, Roata Londrei si Big Ben-ul, noteaza Cancan.