Paris Hilton a violat barbati. Ramiro Benitez, de 27 de ani, a depus o plangere la Politia din Beverly Hills, impotriva lui Paris Hilton. El a sustinut ca vedeta l-a hartuit in numeroase randuri si l-a amenintat ca, daca nu va face sex cu ea, va avea probleme. Benitez a cerut ca mostenitoarea lantului hotelier sa nu aiba voie sa se apropie de el la mai putin de 20 de metri. Politia nu a luat inca nici o masura, urmand ca vedeta sa fie audiata in acest caz. Fostul iubit al lui Paris, Rick Salomon, a declarat in repetate randuri ca diva era dependenta de sex si recurgea la violenta daca era refuzata, scrie Click.

Tantareanu sta cate 6 ore cu perfuzii. De cand a fost diagnosticat cu cancer la colon, viata miliardarului Cristian Tantareanu s-a schimbat radical. Desi incearca sa glumeasca pe seama bolii, Tantareanu a rarit-o cu vestitele petreceri, inlocuindu-le cu vizitele lungi la Spitalul Fundeni, unde sta cate cinci-sase ore pe perfuzii cu citostatice. Convins ca poate invinge boala, Tantareanu (65 de ani) a inceput cu indarjire lupta. Nu-i e deloc usor, mai ales ca a inlocuit viata sa de huzur de altadata cu nesfarsite drumuri la Spitalul Fundeni din Capitala. A suportat deja, cu stoicism, nu mai putin de 12 sedinte de chimioterapie ca sa "ucida" cancerul care i-a fost diagnosticat in august anul trecut, scrie Click.

Ombladon: "Nu stiu daca trupa Parazitii va mai exista in 10 ani". Libertatea.ro continua seria de interviuri cu membrii trupei Parazitii. Ombladon, pe numele lui Bogdan Ionut Pastaca, a fondat in mai 1994 Parazitii, construind ceea ce avea sa fie una dintre cele mai reprezentative trupe romanesti de hip-hop. Pe langa albumele Parazitii, el si-a lansat si doua materiale discografice solo: "Condoleante" (2004) si "Cel mai prost din curtea scolii" (2007), ambele foarte apreciate pe piata muzicala autohtona. Care este piesa ta de suflet din repertoriul Parazitii? Piese sunt multe: Omul din lift, La interventie, Nr. 1, Vocabular extins, Emotii, Categoria grea, Slalom printre cretini, Din coltu' blocului. Unde vezi trupa Parazitii peste 10 ani? Nu sunt convins ca o sa mai existe "Parazitii" peste inca 10 ani.

Salam a devenit imparatul manelelor. Florin Salam e, de doua zile, imparatul manelelor. El a fost incoronat in cadrul show-ului Miss Piranda, care a avut loc la Sala Polivalenta, din Bucuresti. In cadrul spectacolului, Salam ar fi trebuit sa se infrunte pentru titulatura de rege al manelelor cu Nicolae Guta, insa acesta nu a mai ajuns la eveniment, in ciuda promisiunilor anterioare. Pentru a-i impaca pe amandoi, organizatorii au gasit o solutie de compromis: Salam - imparat, iar Guta isi pastreaza coroana de rege, scrie Libertatea.

Catalin Botezatu: “Dupa toata mocirla prin care am fost tarat, ma gandesc sa ma mut din Romania”. Dezamagit de scandalurile din ultima vreme in care este implicat numele sau, ultimul fiind initiat de afirmatiile Monicai Columbeanu, Catalin Botezatu a declarat pentru site-ul eMulte.ro ca se gandeste sa plece definitiv din tara. "Dupa toata mocirla prin care am fost tarat, ma gandesc sa ma mut din Romania. Am atatea prezentari afara incat pot foarte bine sa duc o viata linistita in orice tara. Sunt patriot, dar am inceput sa ma gandesc serios la o eventuala schimbare de cetatenie", a spus Catalin Botezatu. Integral in Libertatea.

Sotia lui Lucian Mandruta rupe tacerea. Ioana Mindruta recunoaste, intr-un interviu acordat revistei "Story", ca a fost afectata de intreaga poveste a carui protagonist a fost chiar sotul ei. "As fi ipocrita daca as spune ca a fost usor, dar ca neurolog stiu ca isteria nu face bine nimanui, cu exceptia celebritatii. (...). Amandoi avem meserii care interactioneaza cu oamenii si atunci cand facem fapte bune exista tendinta de a fi luati drept model, atunci cand gresim, trebuie sa fim gata sa intelegem oprobriul public". Partenera de viata a antenistului sustine ca ea si Lucian vor ramane impreuna, ca familie, intrucat au pentru cine sa construiasca: "Intre aceste doua momente a fost o scurta lectie de viata, care nu a putut sa stearga intr-o zi tot ce am invatat si stim despre noi". Integral in Cancan.

Marina Dina spune ca Mircea Badea se poate apuca de striptease la cat de bine arata. Asistenta lui Mihai Morar nu s-a putut abtine sa nu exclame: "Domnul Mircea Badea se poate apuca de striptease, daca ramane fara slujba", dupa ce a revazut secventele in care realizatorului emisiunii "In gura presei" si-a aratat patratelele de pe abdomen, in seara de Ajun. In emisiunea "Rai da' buni", din 1 februarie, Mihai Morar l-a avut ca invitat pe seful sau, Mihai Gadea, iar la un moment dat au revazut cele mai interesante secvente de la TV, din 2009. Printre acestea a fost si un episod din emisiunea "In gura presei " din 24 decembrie 2009, in care Mircea Badea isi arata abdomenul lucrat la sala, ca urmare a faptului ca a fost acuzat ca are burta. Momentul a fost amuzant, iar muzica aleasa si, in special, miscarile ritmate ale lui Badea au incantat-o pe Marina Dina care i-a recomandat acestuia sa se apuce de striptease, scrie Cancan.

Madonna il obliga pe Guy Ritchie sa faca sex pe muzica ei. Regizorul britanic a dezvaluit ca fosta nevasta prefera cele mai ciudate locuri pentru a intretine relatii amoroase si ca a ajuns sa-i cunoasca melodiile pe dinafara de cat de mult le-a ascultat in timp ce faceau amor. "E un geniu al muzicii, dar ca femeie este de-a dreptul nebuna si obsedata", astfel a catalogat-o regizorul britanic Guy Ritchie pe fosta lui sotie, Madonna. Intr-un interviu acordat presei italiene, Guy a dezvaluit obiceiurile sexuale extravagante ale divei pop. "Ma obliga sa facem sex pe muzica ei si in cele mai ciudate locuri. Eu preferam sa facem sex in pat, insa ea isi dorea de fiecare data ceva complicat. Cel mai mult ii placea sa facem amor pe un fotoliu care avea un sistem audio incorporat, de unde rasunau in boxe melodiile ei", a povestit cineastul. Integral in Cancan.