Andreea Perju e o mamica mandra. Andreea a devenit mama acum o saptamana, cand a adus-o pe lume, dupa un travaliu de sase ore, pe singura blonda din maternitatea Elias. Mara s-a nascut pe 29 ianuarie, la cateva minute dupa ora 03.00. A avut putin peste 3 kilograme si 49 de centimetri, primind de la medici nota 10. "Am plans cand am vazut-o. Era asa de frumoasa ca n-am mai vrut sa le-o dau asistentelor", ne-a povestit Andreea Perju. Desi a venit cam la doua saptamani dupa termen, mama ei spune ca a meritat din plin asteptarea, noteaza Cancan.

Bote inchiriaza un avion pentru Bianca. Vrea sa-si impresioneze iubita cu o excursie de neuitat la Paris, cu ocazia Zilei Indragostitilor. Catalin Botezatu e un iubit extrem de atent. Pentru ca se teme ca a neglijat-o pe Bianca Dragusanu in ultima vreme, designerul vrea sa-i faca acesteia o supersurpriza: sa inchirieze un avion doar pentru ei, cu ocazia Zilei Indragostitilor. Februarie e luna indragostitilor, iar Catalin Botezatu vrea cu orice pret s-o faca pe iubita sa, Bianca Dragusanu, sa nu uite niciodata aceasta perioada. In acest sens, el a ticluit un plan secret, care s-o impresioneze pe frumoasa blonda: sa inchirieze un avion intreg doar pentru ei, care sa-i duca in cel mai romantic oras de pe Pamant - Paris. Bote a inceput, de altfel si demersurile, in acest sens: a luat legatura cu conducerea companiei Blue Air, pentru a vedea in ce conditii isi poate duce la indeplinire planul. Daca va reusi sa inchirieze avionul, Catalin va petrece alaturi de Bianca o vacanta extrem de romantica, scrie Libertatea.

Eva Kent, prinsa in magazinul de droguri legale. Starul porno Eva Kent viziteaza mai nou magazinele noaptea, insa nu cele de mobila pentru a achizitiona paturi pentru salonul de masaj erotic pe care vrea sa si-l deschida, ci magazinele de droguri legale. Eva a fost surprinsa joi noaptea de paparazzii CANCAN in timp ce intra intr-o locatie "de vise" situata pe soseaua Stefan cel Mare.

Raduleasca face un film cu femei inselate. "Sunt inca o femeie inselata de un milionar! ". In februarie anul trecut, Mihaela Radulescu rupea tacerea si isi acuza pe fata fostul sot, pe Elan Schwartzenberg, de adulter. La un an de zile, vedeta a pus pe hartie un scenariu rupt parca din viata ei. Retrasa la Monaco impreuna cu fiul sau, Ayan, Mihaela Radulescu a avut destul timp dar si inspiratia sa scrie un scenariu al carui subiect va face, fara doar si poate, valva - "Femei inselate". Acest nou proiect al Mihaelei vine la nici un an de cand vedeta si-a acuzat fostul sot, pe milionarul Elan Schwartzenberg, ca ar fi avut aventuri cu diverse femei pe parcursul casniciei lor, scrie Click.

Lesko are interzis la ziua Deliei. Delia isi sarbatoreste maine ziua intr-un pub din Capitala. Printre invitatii sai se numara si Codin Maticiuc, barbatul care a facut parte din viata Annei Lesko si cu care, acum, nu mai pastreaza legatura. Aniversarea Deliei Matache se anunta a fi cel mai important eveniment al weekendului. Artista implineste 28 de ani si vrea sa sarbatoreasca evenimentul in stil mare. Cantareata a organizat o petrecere intr-un pub bucurestean la care a invitat nici mai mult, nici mai putin de 80 de persoane. Printre acestea se numara si Codin Maticiuc, fostul iubit al Annei Lesko. Fiind un apropiat al sarbatoritei si al partenerului ei, aceasta l-a trecut cap de lista fara sa se gandeasca de doua ori, noteaza Cancan.

Hagi, tun de 4.000.000 €. Vila lui Hagi din Constanta, situata pe strada Vasile Parvan, a intrat, contra sumei de 4.000.000 de euro, in posesia Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, asa cum anunta Libertatea ca urmeaza sa se intample inca din luna iulie a anului trecut. Imobilul va fi transformat in consulat pentru patru dintre judetele estice ale Romaniei, Constanta, Galati, Braila si Tulcea, scrie Libertatea.

Gina Pistol vrea sa ia lectii de la Mihaela Radulescu. Blonda sustine ca fostul ei iubit a sfatuit-o sa activeze in cadrul unei fundatii. Tocmai de aceea este convinsa ca va avea parte de tot sprijinul lui, moral si material. De doua zile, de cand si-a anuntat intentia de a se implica in actiuni caritabile si campanii umanitare in cadrul unei emisiuni de la Antena 2, Gina Pistol strange adepti. "M-a sunat o prietena din copilarie care are ceva experienta in domeniu si mi-a spus ca se ofera voluntara in orice campanie am de gand sa initiez. Si nu este singura care mi-a promis ca ma va ajuta", ne-a marturisit blonda. "Voi pune totul pe hartie, imi voi face o echipa pe care sa ma pot baza si alaturi de care sa pot face cat mai multe pentru animalele, copiii si batranii care au nevoie de ajutor. Inainte de asta insa voi incerca sa obtin informatii, sfaturi si indrumari de la veteranii din domeniu. Ma gandeam sa stau de vorba cu Mihaela Radulescu", sustine ea, citata de Cancan.

Ogica a fugit de politie ca sa-si vada iubita. Stelian Ogica le-a dat batai de cap, ieri, politistilor din Timisoara. Norocosul de la Loto a trecut pe rosu, apoi a fugit de politisti, astfel ca s-a ales cu permisul suspendat. El s-a prezentat la Politie abia dupa ce a mai vizitat-o o data pe Mihaela Belciu si si-a luat ramas bun de la aceasta, noteaza Libertatea.