Mama lui Cristi Chivu: «Nu am mancat si nu am dormit doua zile». Mariana era sa lesine cand si-a vazut fiul in spital, dupa operatia la cap. In timp ce Cristi Chivu se zbatea intre viata si moarte pe masa de operatie, mama sa plangea neputincioasa pe holurile spitalului. La o luna de la accident, Mariana Chivu a marturisit ca s-a putut linisti abia dupa doua zile, cand medicii i-au dat voie, in sfarsit, sa-si vada fiul, noteaza Click.

Cosmin Cernat despre despartirea de Monica Iagar: «Nu am gresit cu nimic». Cosmin Cernat, vedeta Kanal D, a acceptat sa acorde ziarului Libertatea primul interviu de la despartirea de Monica Iagar, mama celor doi copii ai sai. El sustine ca nu are nici un regret in ceea ce priveste legatura pe care tocmai a incheiat-o si ca spera ca va fi din nou fericit, nadajduind ca relatia cu cele doua fetite ale sale va ramane la fel de buna, scrie Libertatea.

Bogatasa Anca Ivanescu si-a serbat ziua cu bodyguarzii langa ea. Anca Ivanescu a fost surprinsa de paparazzii CANCAN in focul unei petreceri pe care aceasta a organizat-o, sambata noapte, intr-o locatie luxoasa din cartierul Floreasca. La masa doamnei Ivanescu au stat fiul ei, mai multe prietene de varsta apropiata cu ea si cativa baieti tinerei. Invitatii s-au simtit bine si nu au ezitat sa iasa la dans, sub aceleasi priviri atente ale garzilor de corp, care au avut mare grija ca in grupul Ancai Ivanescu sa nu se amestece persoane straine. Spre dimineata, sarbatorita i-a dat unuia dintre bodyguarzi un teanc de bancnote de 500 de lei si l-a trimis sa achite nota de plata, noteaza Cancan.

Tonciu va primi 4.000 de euro sa se dezbrace in Anglia. Andreea Tonciu a trecut peste cuvantul partenerului ei si a acceptat sa se dezbrace, din nou, in fata aparatelor de fotografiat. Bruneta va face un pictorial in lenjerie intima, pentru o revista englezeasca. Iesirile nocturne cu fetele, petrecerile din cele mai fitoase cluburi si pozele sexy, toate acestea au fost date uitarii de Andreea Tonciu in ultimele noua luni, de cand s-a cuplat cu Mitea, scrie Click.

Mariana Rosca a primit dedicatii de 10.000 €. Mariana Rosca, abia revenita in Romania din Liban, a inceput sa faca deja victime in randul barbatilor cu bani. Proaspat despartita de Sabah, fostul ei logodnic, “Blonda lui Iri”, aflata vineri seara la inaugurarea restaurantului “Fitza manelelor” din Bucuresti, a primit dedicatii de la un necunoscut, in valoare de 10.000 de euro, noteaza Libertatea.

Noua iubita a lui Catalin Crisan a trecut "testul soacrei". Cantaretul a profitat de propria aniversare, sambata trecuta, cand a implinit 42 de ani, pentru a-i pune fata in fata pe parintii sai si pe Alina, medicul dermatolog care i-a pus inima pe jar la inceputul acestui an. Spre deosebire de anii trecuti, cand obisnuia sa dea petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, de aceasta data artistul a preferat sa aiba alaturi doar cateva persoane. "Am petrecut la un restaurant impreuna cu Alina, parintii mei, doi prieteni din copilarie si inca o familie", ne-a spus el. Relatia artistului cu Alina Cupsa evolueaza cu o viteza uimitoare, avand in vedere ca, la doar o luna de cand formeaza un cuplu, el deja a simtit nevoia sa o integreze in familia sa, scrie Cancan.

Cosmina Pasarin si-a luat antrenor personal de fitness. Satula sa i se spuna ca este prea slaba, Cosmina Pasarin a apelat de doua luni la serviciile cunoscutului intructor de fitness Val Gogan pentru a o ajuta sa se mentina in forma. La cei 28 de ani ai sai Cosmina arata foarte bine si e constienta de faptul ca sportul ii ofera si o stare psihica buna. Vedeta a declarat pentru Libertatea ca Val Gogan este unul din antrenorii care reusesc sa o ambitioneze sa faca jogging si miscari aerobice, astfel ca aproape zilnic alearga in parcul Herastrau si urmeaza indeaproape sfaturile antrenorului sau care va mai sta in Romania cateva luni, scrie Libertatea.

Monica Dascalu s-a maritat pe viscol. Stirista Pro TV-ului si-a unit destinul cu Mihai, iubitul ei de patru ani, intr-o nunta discreta, in primul weekend din februarie. Sambata trecuta, in jurul orei 15.00, o mireasa blonda si-a facut aparitia la biserica Sfantul Spiridon din Capitala. Paparazzii CANCAN si cei care se aflau prin preajma au recunoscut-o repede, caci este vorba despre Monica Dascalu, prezentatoarea stirilor Pro TV de la ora 17.00 si moderatoarea emisiunii "Weekend cu Monica Dascalu" de pe Pro TV International. Afara nu erau mai mult de zero grade si, chiar daca umerii ii erau acoperiti de o capa alba, Monica tremura de frig, asteptand sa intre in biserica. Despre cel care i-a devenit sot nu se cunosc foarte multe lucruri, decat ca il cheama Mihai si este avocat, scrie Cancan.