Alin Cocos traieste o idila cu o videochatista si prietena ei. In urma cu aproape o luna, in club Bamboo s-a iscat un iures intre gasca lui Alin Cocos, supraintitulata "brigada Dorobanti", si fotbalistii Adrian Cristea, Alin Stoica si gasca lor din acea seara. Totul a plecat de la tupeul "Printului", care, fara prea multe scrupule, a incercat sa se bage in seama cu o bruneta. Ghinion, insa, fata era insotita in acea seara de Alin Cocos, care nu a tinut cont de palmaresul sportiv al dinamovistului si a sarit sa-i aplice o corectie, sustinut de amicii sai din "brigada Dorobanti", scrie Cancan.

Delia Matache "plateste 300 € pentru un gram de cocaina". Fratele Laurei Andresan, Rares, aduce acuze grave lumii mondene autohtone. Aflat in spatele gratiilor pentru furt si asteptand eliberarea, el face declaratii socante pe site-ul www.citynews.ro. Astfel, Rares sustine ca Delia Matache cumpara cocaina si ca Gigi Becali si Codin Maticiuc sunt celebri doar pentru ca au bani, scrie Libertatea.

Stiristele de la Antena, interzis la ruj si decolteu. Adio decolteuri adanci, ruj rosu si fard strident pe obraji! Stiriste de prima mana de la Antena 1 precum Alessandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Crina Abrudan sau Oana Frigescu au fost “slefuite” de consilierii straini, care le-au interzis sa se mai machieze la televizor ca la discoteca. Antena 1 a angajat, recent, o echipa noua de consilieri straini care le-a interzis, in special vedetelor feminine ale postului, sa mai atraga atentia printr-un look sexy si provocator, cu atat mai mult celor care prezinta stiri politice, sportive sau la rubrica meteo, scrie Click.

Andreea Spataru, acuzata ca minte. Andreea Spataru ascunde ceva. Abdomenul perfect pe care si l-a expus la numai cateva saptamani de la nastere a ridicat semne de intrebare chiar si in randul specialistilor. Cum este posibil ca o femeie sa-si revina fizic atat de repede dupa noua luni de sarcina? Desi s-a speculat o anume interventie chirurgicala de remodelare abdominala, Andreea a negat cu inversunare ca ar putea fi vorba de asa ceva si a sustinut ca este pur si simplu norocoasa. La sapte luni de la nastere, insa, Sonia, o asistenta angajata la o clinica de chirurgie plastica din Florida, agasata probabil de declaratiile Andreei Spataru, vine cu o varianta naucitoare, scrie Cancan.

Ce muschi pipaie Oana Roman! Aflat la inceput de drum in cariera de model, iubitul Oanei Roman accepta sa-si ofere serviciile chiar si gratis. Imbracat doar intr-o pereche de chiloti cu imprimeu din ziare, Alex Avram si-a etalat marti muschii la filmarile emisiunii „Conferinta de presa" (Antena 2). Tanarul de 22 de ani, recomandat pentru acest job de stilista Adina Buzatu, a jucat rolul de Cupidon, pentru editia ce va fi difuzata de Sf. Valentin si s-a intimidat brusc atunci cand a fost recunoscut ca fiind iubitul Oanei Roman, scrie Click.

Ce frumoasa e fetita Vanessei Paradis si a lui Johnny Depp! Partenera de viata a actorului Johnny Depp a fost surprinsa la shopping cu fiica sa, Lily-Rose, de doar 10 anisori, pe care pana acum a tinut-o departe de ochii curiosilor. Cele doua au mers la cumparaturi la "Forever 21" si cum era de asteptat paparazzii nu au ratat ocazia de a o fotografia pe micuta Lily-Rose in premiera, dupa cum sustine presa internationala, scrie Libertatea.

Cornel Pasat se va dezbraca pentru Paris Hilton. Cornel Pasat se pregateste sa-si scoata show-ul la export. Cum necum, stripperul a prins o serie de contracte in mai multe localuri din Las Vegas pe care le va onora incepand cu finele lunii martie. Printre acestea se numara si unul cu adevarat important. Este vorba despre o petrecere privata la care se va strange crema mondenitatii locale. Iar cireasa de pe tort este Paris Hilton. Celebra mostenitoare a imperiului Hilton va fi prezenta la eveniment in calitate de invitata de onoare, scrie Cancan.

Cele mai bune prietene ale vedetelor, alte celebritati. Majoritatea actritelor isi pastreaza prietenii din tinerete, cu care s-au cunoscut inainte de a ajunge vedete. Printre cele mai cunoscute ”perechi” le putem enumera pe Penelope Cruz si Salma Hayek, Jennifer Aniston si Courteney Cox, Kate Beckinsale si Victoria Beckham sau Taylor Swift si Miley Cyrus. Unele dintre ele au ajuns sa devina cele mai bune prietene dupa ce au lucrat impreuna pe acelasi platou de filmare, insa, unele au stiut sa valoreze ceea ce au avut langa ele si au ramas prietene bune ani de zile, scrie Click.

Monica si Ricky, surprinsi cand se sarutau intr-un club din Brasov. Dupa ce revista Ciao a publicat o lista de sms-uri pe care Monica Columbeanu i le trimitea soferului ei Ricky, din care reiesea ca cei doi aveau o relatie mai mult decat profesionala, a aparut marturia unei persoane care spune ca i-a vazut pe acestia sarutandu-se intr-un local din Brasov. Acelasi martor povesteste ca, in urma cu un an, i-a vazut pe cei doi de mai multe ori in clubul Kasho din Brasov. Martorul afirma ca Ricky si Monica au dansat impreuna toata noaptea si s-au sarutat catre dimineata, scrie Cancan.