Blonda lui Bote, pe lista lui Mutu. Problemele se tin lant de Adrian Mutu (31 de ani). Dupa recentul scandal de dopaj, care inca nu si-a consumat ultimul episod, "Briliantul" este implicat intr-o noua poveste cu iz de adulter, alaturi de Bianca Dragusanu (25 de ani), adica “blonda lui Bote”, a anuntat Fanatik. Libertatea a aflat de la apropiati ai jucatorului ca Adrian Mutu a remarcat-o pe frumoasa Bianca si si-a manifestat intentia de a o cunoaste. Alex, prieten apropiat al fotbalistului si care se stia cu Bianca, i-a implinit dorinta, la sfarsitul anului trecut, si a luat-o pe “blonda lui Bote” la Florenta, pentru a-i face cunostinta cu superstarul Fiorentinei. Cititi mai mult in Libertatea.

A pocnit-o Cristi Tanase pe bomba-sexy? Continua relatia cu nabadai dintre mijlocasul Stelei Cristi Tanase si iubita lui, "bomba-sexy" Iulia Tabacaru. Cristi Tanase (22 de ani) a fost in weekend la Pitesti, si-a revazut familia, dar s-a intalnit si cu iubita sa, Iulia. Cristi ar fi avut un conflict cu focoasa bruneta, pe care ar fi pocnit-o sambata seara, in toaleta discotecii Duet, din Pitesti. “Dodel” s-a enervat dupa ce Iulia ii tot reprosa “relatia” cu Daniela Crudu, vedeta matinalului de la Antena 1. Martori ai incidentului sustin ca Iulia isi intreba prietenele cum arata, dupa ce si-a acoperit cu fard o urma de lovitura! Mama fotbalistului, Cristina, a declarat: “Cristi o sa intalneasca multe fete in cariera lui”. Ionut, fratele lui Cristi, a conchis: “Nu ma mai mira nimic”. Integral in Libertatea.

Claudia ex-Sexxy, indragostita lulea de un turc. Claudia Patrascanu, fosta membra a formatiei Sexxy, a povestit in emisiunea Happy Hour de astazi ca este foarte indragostita de un cetatean turc, cu care s-a si mutat. Refik este un cetatean turc venit in Romania acum 15 ani, care a divortat in urma cu opt ani si care are doi copii adolescenti in varsta de 13 si respectiv, 15 ani. Claudia s-a mutat recent impreuna cu barbatul pe care il iubeste, alaturi de cei doi copii, sora si mama lui, a povestit ea. Relatia lor, insa, nu a fost lipsita si de cateva impedimente, spune Claudia. "Mama mea nu a fost de acord cu relatia", mai ales pentru ca alesul inimii fetei sale este musulman. Integral in Libertatea.

Sunt Shakira si Rafa Nadal impreuna? Numele cantaretei columbiene Shakira (33 de ani) si al tenismenului spaniol Rafa Nadal (24 de ani) sunt rostite din ce in ce mai des in contextul unei posibile relatii de dragoste. In ultima vreme, acestia au fost surprinsi de multe ori petrecandu-si timpul liber impreuna, motiv pentru care zvonurile ca sunt mai mult decat prieteni, nu au intarziat sa apara. Zilele trecute, cei doi au cinat impreuna la un restaurant din Barcelona. Intrebata daca are vreo relatie cu Rafa Nadal, Shakira, care este de noua ani cu Antonio de la Rúa, nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru. Integral in Click.

Marijuana vinde tinichele la metrou la Universitate. Ca sa demonstreze ca s-a „cumintit", Marijuana, alias Dana Coteanu, a ales sa vanda kitschuri in pasaj la Universitate. Drama fostei cantareate de hip hop care facea furori in anii ’90, alaturi de BUG Mafia sau La Familia, a devenit subiect de discutie din nou. In incercarea de a demonstra ca incearca sa-si repare viata distrusa de droguri, fosta solista s-a apucat sa vanda obiecte handmade in statia de metrou de la Universitate. Din nefericire pentru ea, nimeni nu se inghesuia sa-i cumpere kitschurile, nici macar sa le admire, poate pentru ca targul la care si-a rezervat si ea o masuta era destinat colectionarilor de obiecte valoroase. In schimb, Marijuana nu avea la vanzare decat bijuterii confectionate din metale ieftine. Integral in Click.

Daniela Crudu, ofiter sexy de stare civila. Vedeta Antenei 1, Daniela Crudu, a fost ofiter de stare civila duminica, de Ziua Indragostitilor, la un complex acvatic din Brasov. Imbracata in costum de baie, Daniela a oficiat zeci de casatorii de proba. „Valentine's Day este un prilej pentru romani de a se distra si de a-si demonstra iubirea. Mie, personal, imi este mai apropiat Dragobetele si prefer sa sarbatoresc atunci", a declarat Daniela Crudu. Integral in Click.

Teo vrea sa se intoarca in radio. De la inceputul acestui an, Teo Trandafir nu mai are liniste. Desi este profa de divertisment la Scoala de Televiziune si realizeaza emisiunea "Teo Show" pentru posturile locale, vedeta recunoaste ca nu ar spune nu niciodata unui nou job. Ea are insa o singura pretentie. Sa fie la un post de radio unde sa poata realiza emisiuni dupa bunul sau plac. "Simt ca pot mai mult. Am energie, sunt creativa si am multe de spus. Dar as vrea sa fac asta la radio, de dragul tineretii mele. Radioul este net peste TV ca posibilitati. Acolo poti sa dezbati orice, la orice ora, in direct cu ascultatorii", ne-a marturisit vedeta de televiziune care, in urma cu 20 de ani, isi incepea cariera la primul post de radio privat din Romania. Integral in Cancan.

Prima expozitie semnata Anthony Hopkins se deschide la Londra. O colectie de peisaje si picturi abstracte semnate Anthony Hopkins va fi expusa publicului la Galeria 27 din Londra, incepand cu 20 februarie. Cea care l-a incurajat pe actor sa picteze este chiar sotia sa, care i-a descoperit diverse mazgalituri facute pe paginile scenariilor. "Cand pictez, pictez liber fara priviri care sa imi provoace anxietate, fara opinii si critici. O fac doar pentru placerea mea. A facut minuni pentru subconstienul meu, acum visez in culori", a declarat actorul. Cititi mai mult in Cancan.