Banica Jr., prins cand o pipaia pe Oana Sarbu. Sotul Andreei Marin nu pare sa-si fi uitat partenera din celebra serie "Liceenii", alaturi de care a jucat scene fierbinti, controversate la acea vreme. Recent, cei doi s-au intalnit la ceas de seara si au petrecut impreuna cateva ore. Cei de la revista Spy i-au spionat si l-au prins pe Banica cum o pipaia pe Oana Sarbu, scrie Cancan.

Fotomodel filmat in plina partida de sex. Cariera lui Zhai Ling, careia i se mai spune si "Shuo Shuo", a prins contur in 2008. Atunci, ea a fost considerata cea mai frumoasa femeie de la salonul "Beijing Auto Show". Ulterior, numele ei a devenit din ce in ce mai cunoscut in China. Acum, insa, fotomodelul se afla in mijlocul unui adevarat scandal, dupa ce pe Internet au fost publicate cateva imagini in care este surprinsa in plina partida de sex. Se pare ca inregistrarea, care dureaza cateva minute, a fost facuta in urma cu trei ani, iar barbatul din imagini ar fi fost iubitul lui "Shuo Shuo" din acea perioada, potrivit Antena 3.

Lesko, pipaita de Ghita Muresan pentru 10.000 €. Anna Lesko a dat lovitura cu aparitia sa in ultima reclama pentru o companie de telefonie mobila. Ea apare in videoclip alaturi de celebrul baschetbalist Ghita Muresan. Prestatia sa a fost rasplatita cu suma de 10.000 de euro. Filmarile si sedinta foto au avut loc in urma cu doua saptamani, la o sala de sport din Bucuresti, iar scenariul i s-a parut foarte amuzant. Anna (1,68 metri) incearca sa arunce mingea in cosul de baschet, insa, din cauza inaltimii nu reuseste nici chiar daca si-a pus pantofi cu toc. Cel care ii da o mana de ajutor este nimeni altul decat celebrul baschetbalist Ghita Muresan, scrie Click.

Profa de dans a lui Michael era romanca! La mai bine de jumatate de an de la moartea lui Michael Jackson, apar informatii despre megastar pe care nu multa lume le stie. Desi a facut istorie prin muzica si dansul sau, putina lume stie ca " Regele muzicii pop" lua lectii de balet de la o romanca. Irina Brecher Hamilton, cea mai cunoscuta profesoara de balet clasic din Los Angeles, i-a dat lectii de balet lui Michael Jackson si dansatorilor lui pentru turneul „This is It", potrivit Monitorul Expres. Dovada apare in documentarul „Michael Jackson's This is It", cand, la minutul 48, din filmul apare o femeie cu accent ciudat care le arata celor noua dansatori cum se fac corect miscarile care l-au consacrat pe Michael Jackson, scrie Libertatea.

Monica Columbeanu pleaca sase luni in SUA! Sotia lui Iri a reusit sa-i convinga pe producatorii unui film american ca are calitati de actrita si se va muta pentru mai bine de jumatate de an la Los Angeles, acolo unde va fi turnata pelicula. "Cred ca, pentru copilul meu si pentru mine, America este cel mai potrivit loc, pentru ca este locul cu cei mai fericiti oameni. Acolo nu sunt oameni tristi", declara, in urma cu circa doua saptamani, Monica Columbeanu la Pro TV, scrie Cancan.

Blonda lui Bote, operata din cap pana-n picioare! Bianca Dragusanu ar putea sa candideze cu succes la titlul de cea mai operata vedeta din Romania. Este concluzia unanima a medicilor esteticieni si a stilistilor care sunt de parere ca blonda lui Botezatu a suferit in ultimii zece ani mult mai multe interventii chirurgicale decat este dispusa sa recunoasca. Bianca de acum 10 ani avea 10 kilograme in plus in zona taliei, parul blond ars de la permanent atarnand neglijent pe umeri, o fata bucalata plina de alunite si o dantura cu probleme. "Mi-am pus silicoane, atat! 80 la suta din femeile din Romania au facut-o", a declarat blonda vizibil deranjata de imaginile de acum 10 ani, scrie Click.

Cu Patriciu jr. in vacanta prin Europa. Afacerista Silvia Pop si iubitul ei, Andrei Stefan, fiul vitreg al magnatului Dinu Patriciu, au plecat, duminica, intr-o scurta vacanta prin Europa. Prima oprire a fost undeva langa Zürich, dupa care tinerii s-au dus pentru alte cateva zile la Venetia, unde vor sarbatori Dragobetele. Se pare ca vacanta celor doi a costat, in total, aproximativ 10.000 de euro. Indragostitii au petrecut majoritatea timpului intr-un hotel de cinci stele, unde s-au iubit nebuneste zile si nopti, scrie Libertatea.