Monica socheaza: "Daca Irinel va divorta de mine in maximum 6 luni ma recasatoresc". Monica Columbeanu a venit asta seara la emisiunea Un show pacatos prezentata de Dan Capatos si difuzata de Antena 1, pentru a vorbi despre barfele care ii dau tarcoale, despre sms-urile trimise fostului sofer, despre divortul de Irinel si despre plecarea ei din Romania. Din comportamentul lui si din felul in care se poarta nu divorteaza de mine. Nu. Mie imi place sa fiu maritata! Daca vreodata va divorta de mine imi promit mie insumi ca in maxim sase luni ma recasatoresc, pentru ca asa ma simt eu stabila. Am incredere in el, dar este posibil ca Irinel sa divorteze fara ca eu sa stiu. Dar mi-ar spune franc, pentru ca dupa cum se vede avem o relatie foarte deschisa. Nu cred ca Iri vrea sa isi bata joc de mama copilului lui", a declarat Moni, potrivit Cancan.

Bianca Dragusanu a vrut sa se sinucida. Acum 11 ani, Bianca Dragusanu ar fi facut orice pentru a fi aproape de barbatul pe care-l iubea in acea vreme, Mihai Matusoiu. Ba mai mult, pentru a-i atrage atentia si pentru a-l determina sa renunte la celelalte femei care roiau in jurul lui, apetisanta blonda a incercat sa se sinucida, luand o supradoza de Diazepam, scrie Libertatea.

Oana Zavoranu: "Mi s-a spus ca voi fi colega cu Bruce Willis". S-a stabilit! Oana Zavoranu va detine rolul unei criminale cu sange rece in pelicula americana "Criminalii" ce se turneaza la Hollywood in regia lui Alex Proyas. Detaliile contractului s-au stabilit prin email si telefon, iar pe 3 mai romanca va avea prima zi de filmare. Vestile bune insa nu se termina aici pentru Oana, care sustine ca a fost anuntata ca are toate sansele sa imparta platoul cu celebrul Bruce Willis, favoritul producatorilor pentru rolul principal, scrie Cancan.

Alessandra «scoate untul» din Ramona ca sa o faca stirista. Alessandra Stoicescu, retrasa de la "Observator", are acum mai mult timp sa se ocupe de elevii ei, de la Scoala de televiziune, pe care ii invata sa faca reportaje, sa scrie stiri, dar sa le si prezinte. Printre cursantii sai se numara si Ramona, sora Monicai Columbeanu, care a platit 1.500 de euro pentru a deprinde tainele televiziunii. Alessandra nu s-a lasat impresionata de statutul de vedeta al Ramonei si "scoate untul" din ea, la fiecare ora, scrie Click.

Bote, el e baiatul tau? Are 24 de ani, este portar la divizionara C Juventus Bucuresti si prezinta moda pentru Catalin Botezatu (43 de ani). Numele lui este Andrei Iordache si o serie de declaratii misterioase ale cunoscutului creator de moda au dus automat la ideea ca el ar fi fiul secret al lui Botezatu. Intr-un interviu lamuritor, Andrei vorbeste fara ocolisuri despre cum s-a cunoscut mama lui cu Catalin, despre ce i-a raspuns designerul atunci cand l-a intrebat daca el e tatal lui si despre seria nesfarsita de coincidente care au dus la aparitia zvonului ca Andrei Iordache ar fi, de fapt, baiatul lui Catalin Botezatu. Citeste mai multe in Libertatea.

Hilary Duff i-a facut sex oral iubitului pentru inelul de logodna. Cei doi se aflau la fereastra casei din Los Angeles unde se intretineau cu un pahar de vin rosu. Dupa ce au vorbit pret de cateva minute, Mike a scos o cutiuta din buzunar si dat-o actritei. Hilary a deschis cutia in care se afla un inel de logodna, in valoare de un milion de dolari si a izbucnit in plans. A urmat o serie de sarutari tandre intre cei doi, ca mai apoi actrita sa iasa pe balcon, unde si-a fotografiat inelul si l-a expediat prin MMS tuturor prietenilor, ca sa se laude. Hilary s-a intors apoi in camera, unde o astepta viitorul sot, s-a asezat calare pe el si drept multumire pentru ca a fost ceruta de nevasta i-a oferit o partida de sex oral de toata frumusetea, scrie Cancan.

Printesa Brianna are iubit mai tanar cu 14 ani? Brianna Caradja are din nou succes la barbati. Chiar daca nu a scapat in acte de sotul ei, Perry Zizzy, printesa organizeaza chefuri in apartamentul sau, de la care chipesul Claudiu este nelipsit. Dansurile indraznete le tradeaza sentimentele. Brianna Caradja a fost curtata de numerosi barbati, insa cei mai multi dintre ei s-au dovedit a fi vanatori de zestre, scrie Click.

Andreea Banica si-a pus sotul sub urmarire. Chiar daca Andreea Banica a parut ca trece cu bine peste scandalurile sexuale in care sotul ei, Lucian Mitrea, a fost implicat cu cateva luni in urma, in realitate, lucrurile nu stau insa chiar asa. Jurnalistii de la Academia Catavencu au aflat ca interpreta isi sufoca partenerul cu gelozia ei. “Lucian poate sa se duca la masaj erotic oricand vrea”, spunea Andreea, cu convingere, cu cateva luni in urma, dupa ce Lucian a fost fotografiat intrand intr-un astfel de salon. Se pare insa ca intre timp increderea in Lucian a inceput sa scada, scrie Libertatea.