Țantareanu face sexy-parastas in aceasta vara. Milionarului Cristian Tantareanu (65 de ani) nu i-a disparut cheful de distractie. Astfel, in ciuda operatiei de cancer la colon, suferita anul trecut, si a sedintelor de chimioterapie pe care trebuie sa le mai suporte, milionarul e hotarat sa se tina de cuvant si sa organizeze la Corbeanca o petrecere de pomina: un sexy-parastas. “Vreau ca la vara sa-mi pregatesc asa cum se cuvine un parastas, la care o sa-mi invit toti prietenii, vreau sa il fac la piscina, sa vina si sa fac sex cu zece femei. As mai vrea si un cor de bocitoare frumoase, sexy, care sa ma jeleasca asa cum se cuvine. Le dau tuturor sa bea si sa manance, ca sa mor eu impacat!”, a spus Cristian Tantareanu, citat de Libertatea.

Moni si-a aratat chilotii la un eveniment caritabil. Invitata la un eveniment caritabil organizat de o asociatie care lupta pentru drepturile animalelor, Monica a purtat o pereche de chiloti cu imprimeu stil dalmatian. Desi pentru colectia ei de haine de blana au fost omorate aproximativ 100 de animale, sotia lui Irinel Columbeanu a acceptat totusi cu entuziasm propunerea de a participa la un eveniment caritabil cu scopul strangerii de fonduri pentru sterilizarea cainilor si pisicilor fara stapan, scrie Cancan.

Dinu Maxer: «Am simtit ca-mi moare copilul» „O saptamana nu am vrut sa mai vad pe nimeni si am plans incontinuu!" Frumoasa sotie a lui Dinu Maxer, Deea, este inca ravasita dupa pierderea primului lor copil. Cantaretul povesteste, trist, ca a avut un presentiment inca de la prima ecografie. "Toata lumea stie ca ne-am dorit enorm sa avem un copil. Am inceput sa lucram serios la el, cum se spune, anul trecut, in noiembrie. Nu a fost sa fie atunci. Culmea, cand nu ne-am mai fortat asa de tare, adica luna urmatoare, s-a intamplat minunea", si-a inceput povestea Dinu. Integral in Click.

Tiriac ii face complimente cuscrei Anastasia. Anastasia Lazariuc e incantata de relatia pe care o are cu cuscrul miliardar. Anastasia Lazariuc (56 de ani) vorbeste rar in public despre familia ei. Nici nu e de mirare, daca ne gandim ca fiica ei, Ileana, este nora unuia dintre cei mai bogati romani, Ion Tiriac (69 de ani). Interpreta a dezvaluit, totusi, amanunte interesante, intr-un interviu pe care l-a acordat revistei Libertatea pentru femei, scrie Libertatea.

"Meme" a alergat in carje ca sa-și recupereze mașina. Mihai Stoica a luat foc atunci cand cei de la tractari auto i-au ridicat automobilul din strada. El a țopait intr-un picior pana la locul faptei și a rezolvat problema cu o mica "atenție". Presedintele Unirii Urziceni isi soarbe cu mult tact cafeluta, intr-o zona de fite din Capitala. Il saluta pe Victor Becali, apoi isi continua ritualul. Brusc, o ia razna! Se ridica de la masa si da buzna in strada, cu ochii injectati de furie. Un amic il anuntase ca cei de la tractari tocmai ii "salta" masina. "Meme" are un flash din filmul "Forrest Gump". Isi infige carjele in asfalt si incepe o cursa nebuna printre masini, pietoni si claxoanele disperate ale celor de la volan, scrie Cancan.

Soc la Hollywood: Angelina Jolie s-a iubit cu rockerul Mick Jagger. Actrita Angelina Jolie, devenita „mama-eroina" dupa ce a adoptat copii din Africa si Asia, nu a fost deloc cuminte in trecut. Potrivit unei carti biografice noi, ce va aparea in curand, vedeta de la Hollywood a trait o poveste de dragoste, in doua episoade, cu Mick Jagger, solistul trupei rock Rolling Stones. Flacara dintre ei s-a aprins in perioada in care Angelina a aparut in videoclipul „Anybody Seen My Baby", lansat in 1997. Ea avea doar 22 de ani, iar el - 54 de ani, scrie Click.

Carla Bruni, fara sutien. Sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni (42 de ani), a reusit sa atraga din nou atentia cu stilul ei vestimentar nonconformist. Prima doamna a participat la un dineu organizat in onoarea presedintelui rus, Dmitri Medvedev, la Palatul Elysee, unde a purtat o rochie mulata pe corp, care a permis sa se observe ca-i lipsea sutienul, scrie Libertatea.

Frank Timis, tinta asasinilor platiti! Amanunte socante ies la iveala in cazul asasinarii din Australia a lui Stefan Viorel Borsa, tatal vitreg al afaceristului Frank Timis. Rudele din Romania ale celor doi vorbesc despre mai multe tentative de asasinat care au avut loc de-a lungul timpului, iar detaliile par desprinse din filmele cu gangsteri, scrie Cancan.