Adela Popescu a fost ceruta de nevasta. Adela Popescu nu se da maritata, cel putin pentru moment. Conform celui mai recent numar al revistei Star, actrita a refuzat cererea in casatorie formulata de iubitul ei, Marius Kalmar. Adelei Popescu ii merge bine atat in cariera, cat si in viata privata. Recent, actrita din “Aniela”, de la Acasa TV, a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Marius Kalmar. Conform revistei Star, acesta ar fi vrut sa urmeze exemplul celui mai bun prieten al sau, Cristi Chivu, si sa renunte la burlacie, mai ales ca relatia pe care o are cu Adela merge foarte bine. Surprinzator, blonda a refuzat cererea barbatului, cel putin pentru moment, motivand ca inca e prea devreme pentru acest pas si ca nu e pregatita. Integral in Libertatea.

Bendeac, amenintat de Fernando de la Caransebes. Manelistul Fernando de la Caransebes s-a suparat pe Mihai Bendeac pentru ca, spune el, nu-l imita bine, asa ca vrea sa-i demonstreze cine e el intr-un meci de box. “El este copia mea si vreau sa boxeze cu mine”, spune cantaretul. Integral in Libertatea.

Cristian Boureanu: "Valentina este sufletul meu pereche". Invitat la emisiunea Happy Hour, Cristian Boureanu a spus inca o data cat de mult inseamna pentru el Valentina Pelinel. "Nu am nici o indoiala ca Valentina Pelinel este sufeltul meu pereche. Deja au trecut cinci ani de cand suntem impreuna", a declarat Boureanu. Tatal unei fetite de 9 ani dintr-o casatorie anterioara, Boureanu a spus ca pentru el familia este foarte importanta. Recent, Valentina declara: "La noi e pericol, amandoi iubim prea mult. Nu cred ca e vreunul mai indragostit decat celalalt pentru ca suntem doi nebuni care ne iubim in continuare". Integral in Libertatea.

Pepe, atacat de mama Oanei Zavoranu. Marioara Zavoranu are un dinte impotriva lui Pepe. Abia acum, la trei ani de la oficializarea relatiei dintre Oana si latin lover, Marioara face, pentru Click!, declaratii incendiare. Ea sustine ca blanurile si bijuteriile in valoare de aproximativ 10.000 de euro, primite de Oana de la mama ei, au fost scoase la vanzare de ginerele ei. "Este numai vina lui Pepe ca relatia cu fiica mea, Oana, este atat de rece. Mai nou, am auzit ca au vandut blanurile si bijuteriile pe care Oana le avea de la mine. Sper din suflet sa nu fie adevarat. Erau obiecte frumoase care valorau foarte multi bani, de aproape 10.000 de euro", ne-a povestit Marioara, cu lacrimi in ochi. Integral in Click.

"Ricky Martin" va reprezenta Romania la Mister World. Voicu Panzar va reprezenta Romania la concursul Mister World si astfel acesta are sansa de a deveni cel mai frumos barbat din lume, informeaza Happy Hour. "Sunt foarte onorat. A fost o veste surprinzatoare. Nu-mi venea sa cred", a spus fostul sofer al Monicai Columbeanu. Cel supranumit "Ricky Martin", a adaugat: "Aceasta participare e un pas inainte. Viata mea s-a schimbat de cand am plecat de la Monica. Nu ma intereseaza scandalurile". Concursul Mister World se va desfasura la Seul, in Coreea de Sud, pe data de 27 martie. Concursul este la a sasea editie, iar detinatorul titlului este spaniolul Juan García Postigo, ales in 2007. Anul acesta vor participa barbati din 82 de tari, scrie Libertatea.

James Cameron a vrut sa o stranga de gat pe Kathryn Bigelow la Oscar? A vrut oare James Cameron sa o stranga de gat pe fosta lui sotie Kathryn Bigelow la Oscar seara trecuta? Sa fi fost oare supararea chiar atat de mare sau e totul doar o iluzie? The Sun a intrat in posesia unei fotografii cel putin stranie. James Cameron este cu mainile intinse spre regizoarea Kathryn Bigelow ca si cum ar intentiona sa o stranga de gat. Cameron a ramas fara cuvinte cand a auzit ca fosta lui sotie a luat premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, dar sa fie oare acest lucru atat de greu de suportat pentru James incat sa sara la gatul lui Bigelow? Integral in Click.

Vasile Turcu si-a ingrosat penisul in Austria. Actionarul gruparii din "Stefan cel Mare" a decis in urma cu mai bine de doi ani sa intre pe mana unui specialist in chirurgie plastica, pentru a fi mai "convingator" in intimitate. Dupa ce Gigi Becali a desfacut "cutia Pandorei", spunand ca presedintele Ligii, Dumitru Dragomir, sufera de priapism, in presa au aparut mai multe dezvaluiri cu privire la alti oameni din fotbal renumiti pentru potenta sexuala genetica sau dobandita intre timp. Gigi Netoiu si Vasile Turcu sunt doar doua dintre numele vehiculate. Daca primul s-ar inscrie in aceeasi categorie cu seful LPF, despre fostul actionar dinamovist se vorbeste ca ar fi apelat la o operatie de ingrosare a penisului. Chestionat de un tabloid pe aceasta tema, Turcu a negat vehement, dar dovezile CANCAN sunt evidente.

Fly Project, amenintati cu sechestrarea. Dupa ce a aflat ca baietii de la Fly Project refuza sa urce pe scena inainte sa fie platiti, unul dintre organizatori a incercat sa ii intimideze spunandu-le acestora ca s-ar putea sa fie obligati sa cante gratis pana dimineata. Tudor Ionescu si Dan Drumes au fost protagonistii unei intamplari fara precedent petrecuta, weekendul trecut, in Republica Moldova. La invitatia Art Media Production, cei doi membri ai trupei Fly Project s-au deplasat la Chisinau pentru a sustine, intr-un mall, un concert live. Ca sa iasa totul ca la carte si sa faca si putina promovare, romanii s-au deplasat in Moldova cu o zi inaintea show-ului, participand astfel si la cateva emisiuni televizate. Toate bune si frumoase pana inaintea concertului, cand unul dintre organizatori s-a infuriat peste masura si a inceput sa-i ameninte si sa-i intimideze pe baieti. Integral in Cancan.