Tatal Silvanei Bragaru: "Tot ce are e natural" Silvana Bragaru, romanca de 24 de ani, care a devenit cunoscuta in Germania dupa ce a pozat intr-o revista pentru barbati, a locuit, pana in urma cu doi ani, intr-un bloc din Targu Jiu, Gorj. Aici a mai ramas acum doar tatal ei, Doru Bragaru, care e foarte fericit de cand a auzit de succesul fetei sale, noteaza Libertatea.

Iubita lui Cristi Tanase a ales sa prezinte intr-o lenjerie perversa. Dupa ce a debutat in meseria de model in urma cu o saptamana, iubita lui Cristi Tanase a defilat joi seara pentru a doua oara pe catwalk in cadrul unei prezentari ce a avut loc in clubul Princess, abordand o tinuta curajoasa, un body care avea pe partea din spate un penis desenat din strasuri. Tema show-ului a fost imaginea femeilor celebre din toata lumea, de la prima femeie creata de catre Divinitate pana in vremurile noastre, fiecare model prezentand un costum aparte. Astfel, pe podiumul clubului din Regie asistenta a putut-o admira in voie pe Eva cu celebra sa frunza aflata la loc de cinste, o lupta senzuala intre Ingerul Luminii si cel al Intunericului ori pe fosta regina a Egiptului, Cleopatra cu privirea de foc, noteaza Cancan.

«Cand ne-am cuplat, Elan nu avea bani de masini scumpe» Mihaela Radulescu ii da replica fostului sot, dupa ce acesta a povestit cum a fost agatat intr-un club. Satula sa fie acuzata ca s-a casatorit cu Elan Schwartzenberg pentru milioanele lui din cont, Mihaela contraataca. In urma cu unsprezece ani, s-a indragostit de un barbat care conducea o masina modesta, dar care a cucerit-o cu personalitatea lui debordanta. Atunci cand Mihaela Radulescu vrea ceva, obtine. Asa s-a intamplat si in 1999, cand i-a picat cu tronc afaceristul Elan Schwartzenberg, pe care l-a cucerit intr-un club din Bucuresti. Integral in Click.

Catalin Catoiu: «Poate imi creste cota la femei». Relaxat si zambitor, fostul iubit al lui Jojo a replicat, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Libertatea, dezvaluirilor facute de Eliza, o maseuza din Bucuresti, care sustine ca actorului ii place sa fie improscat cu urina in timpul actului sexual. Catalin Catoiu sustine ca nu a avut pana acum experiente erotice de tip urofil, dar nu exclude ca in viitor sa incerce si aceste practici sexuale, ba chiar mai mult, ar vrea sa o cunoasca pe tanara care a facut asemenea marturisiri, noteaza Libertatea.

Fetita Monicai Columbeanu i-a dat batai de cap Mihaelei Radulescu. Gazda a unui amplu eveniment de caritate, care avut loc, joi seara, intr-un mall bucurestean, Mihaela s-a vazut nevoita sa negocieze cu micuta Columbenilor pentru a o impiedica sa urce pe podium printre modelele profesioniste. Intr-un moment de neatentie, insa, fetita a tasnit ca din pusca strigand: "Vreau sa prezint moda!", noteaza Cancan.

Negru castiga 15.000 € pe luna din imobiliare! Dan Negru se poate pensiona inca de pe acum, caci veniturile provenite din inchirierea spatiilor comerciale ii pot asigura un trai linistit pana la adanci batraneti. Noua cladire de birouri ii aduce lunar peste 15.000 de euro. Nu s-a multumit niciodata sa traiasca din salariu, asa ca Dan s-a apucat in urma cu cativa ani de construit spatii comerciale, noteaza Click.

Magda Ciumac: "Din cauza lui Tolea, fiul nostru e acum in soc". Tolea Ciumac a avut o iesire nervoasa in fata jurnalistilor de la Antena 1 Timisoara, prezenti intr-un local pentru a surprinde momentul primei intalniri cu fiul sau de la eliberarea din inchisoare. Luptatorul K1 a aruncat cu un pahar spre reporteri, i-a jignit si, conform propriilor declaratii, si-a speriat fiul, noteaza Libertatea.

Catalin Crisan, parasit, in sfarsit, de fosta sotie. La aproape jumatate de an de cand s-au despartit oficial, fostii soti Crisan locuiesc, in sfarsit, in case separate. Daca artistul a ramas in vila parintilor sai din cartierul Berceni, Lucia Bubulac si cei doi copii, Raris si Daria, s-au mutat de o saptamana intr-un apartament cu patru camere, care a fost amenajat in toata aceasta perioada. Desi la achizitionarea locuintei a contribuit financiar si cantaretul, greul a cazut tot pe fosta sa nevasta, care a fost nevoita sa recurga la un imprumut bancar pentru a nu pierde locuinta. In ciuda sacrificiilor facute, blonda nu a reusit sa decoreze in intregime noul camin. "Nu am cumparat toata mobila pentru ca nu mi-au ajuns banii si a ramas sufrageria goala", a declarat Lucia pentru Libertatea.