Vali Doaga: "Manelele mele rup gura targului". Multe dintre manelele de succes aparute in ultimii ani au fost compuse de o singura persoana. Valentin Doaga, 41 de ani, din Focsani, judetul Vrancea, a stat in spatele unor melodii care inca se mai aud la multe chefuri. Din 1999 el a inceput sa compuna pentru manelisti celebri, ca Adrian Copilu’ Minune, Stefan de la Barbulesti, Jean de la Craiova, Vali Vijelie si Liviu Pustiu. “Eu nu am studii muzicale, ci economice, dar imi place sa cant si sa compun, asa ca am inceput inca de pe la 15 ani”, se destainuie Doaga. Integral in Libertatea.

Bianca: ”Il voi ruga pe Catalin sa ma ierte ca nu am fost ascultatoare”. Bianca Dragusanu s-a saturat ca toata lumea sa analizeze relatia ei cu Botezatu si s-o critice. Frumoasa blonda sutine ca singura persoana fata de care trebuie sa se justifice este Catalin, in rest, nimeni altcineva nu are dreptul sa-i judece comportamentul. "Nu am nicio datorie la nimeni, singurul caruia trebuie sa-i cer iertare si sa-i multumesc este Catalin. O sa vorbesc cu el in particular si o sa-l rog sa ma ierte ca nu am fost ascultatoare si ca nu am avut un comportament adecvat. In rest, nu sunt datoare cu nimic nimanui. Sunt o femeie independenta care se intretine singura. Ce nu te omoara, te face mai puternic", a declarat Bianca in cadrul emisiunii "Un show pacatos". Integral in Libertatea.

George Michael a facut sex pe bani cu sase romani! Viata amoroasa a cantaretului britanic George Michael a fost pusa pe tapet, recent, de presa din Regat, dupa ce starul a fost surprins pe un iaht alaturi de un gigolo din Cehia. Iubitul lui George, Kenny Goss, care-i este alaturi de 14 ani, l-a amenintat de mai multe ori ca-l paraseste daca nu-i este fidel. Din pacate pentru Kenny, din ce in ce mai multe informatii ies la iveala referitor la pasiunea cantaretului de a face sex cu necunoscuti. Libertatea a stat de vorba cu unul dintre administratorii celui mai popular site pentru homosexuali din lume, www.gayromeo.com si a aflat detalii uluitoare. “George Michael a solicitat de multe ori favoruri sexuale de la romanii care si-au oferit serviciile pe site-ul nostru. Sase dintre ei s-au intalnit cu starul si la Amsterdam, in Olanda, dar si in alte locatii de vacanta din Europa. Baietii din Romania sunt mai ieftini si nu sunt foarte pretentiosi. Cer intre 300 si 1.000 de euro pentru o intalnire amoroasa. Romanii sunt stabiliti in Amsterdam si sunt oricand gata de actiune”, a declarat Frank pentru Libertatea.

Jojo, sex la piscina Ceausestilor. Vedeta a acceptat fara rezerve sa joace o scena nud, in cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, “Poker”. Secventa, incarcata de erotism, ai carei protagonisti au fost Jojo si Valentin Teodosiu s-a filmat la Palatul Snagov, fosta resedinta de vara a Ceausestilor. Jojo isi doreste cu ardoare sa izbuteasca in cariera de actrita si i-a spus „da" din prima reputatului regizor Sergiu Nicolaescu, atunci cand i-a propus rolul „Monica", in filmul „Poker". Cu toate acestea, inainte de a aparea nud, Catalina Grama a cerut acordul celor apropiati: „Ca de fiecare data, m-am sfatuit cu cei din familie, cu agentul meu si cu Tony Grecu", a povestit Jojo, pentru Story. Integral in Click.

Voicu Panzar: «Sunt roman, ce-mi trebuie mie engleza?» Fostul sofer al Columbencei, Voicu Panzar, nu-si face procese de constiinta dupa ce a stalcit limba engleza in interviul de prezentare de la Mister World. „Important e sa stiu sa vorbesc romaneste!", s-a scuzat Ricky Martin de Romania, duminica seara, la intoarcerea sa in tara. A vrut „to the be the best", dar nu i-a iesit! Frumuselul Voicu Panzar s-a intors, duminica noapte, suparat „fleasca" pe Aeroportul Otopeni, dupa aventura sa la Mister World, unde nu a reusit sa ajunga in semifinale. Integral in Click.

Oana Zavoranu, 40.000 de euro salariu la OTV. Oana Zavoranu se bucura de o perioada fasta in cariera si va reveni pe sticla la sfarsitul lunii aprilie, cu doua emisiuni, la postul OTV. Dupa o pauza de cateva luni, vedeta a semnat un contract avantajos, atat pentru propriul show, „Vreau sa ma razbun", cat si pentru emisiunea-concurs „100% Ade­­­­­­varat", pe care o va prezenta alaturi de sotul ei, Pepe. Zavo a reusit, astfel, sa-i sufle jobul Ramonei Badescu, coprezentatoarea show-ului in sezoanele trecute, si sa-si inscrie, astfel, in cont, un onorariu fabulos, de 40.000 € . Integral in Click.

Maria Marinescu, insarcinata. Din ce in ce mai multe persoane din anturajul sotilor Maria Marinescu - Frank Colin sustin ca cei doi se pregatesc sa devina parinti, asta in timp ce ei neaga, incercand probabil sa pastreze discretia asupra fericitului eveniment. Cert este ca isi doresc nespus un copil si par mai indragostiti ca niciodata. Maria si Frank au fost fotografiati in timp ce se plimbau fericiti, de mana, in parc, ca si cum ar avea ceva de sarbatorit. Chiar daca erau constienti ca sunt in centrul atentiei, cei doi nu au ezitat sa se sarute si sa puna multa pasiune in gestul lor. Integral in Cancan.

Liviu Varciu, plangand: "O sa imi tai mana unde mi-am tatuat numele Adelinei". Liviu marturiseste ca nu a inselat-o pe Adelina si ea stie acest lucru. "Nu ii simt lipsa. Nu am inselat-o si as vrea sa ii spun acest lucru. Sunt niste aberatii. Nu trebuia sa ne despartim cu mizeriile astea. Puteam sa ne dam mana si sa spunem ca suntem doua firi diferite. Ea stie ca nu am inselat-o. Imi pare rau ca mi-am neglijat fata pentru ea, ca stiam ca o deranjeaza si imi pare rau. I-am spus sa isi faca bagajul si sa plece. De o luna de zile nu mai vorbeam. Ea nu a putut sa treaca de la viata de dinainte cu elicoptere si bani multi in cont. O sa imi tai mana in zona tatuajului si o sa o lipesc la loc. Sunt dezamagit cum nu am fost vreodata", a spus Liviu Varciu, la Happy Hour. Integral in Cancan.