Cat a slabit Bote la "Dansez pentru tine"! Catalin Botezatu s-a schimbat vizibil de cand participa la emisiunea ''Dansez pentru tine'' de la PRO TV. El a slabit cel putin 13 kilograme. Nici una dintre vedetele care au participat pana acum la emisiunea “Dansez pentru tine” nu a scapat fara accidentari sau fara pierderi in greutate. Dar cazul lui Catalin Botezatu e cu totul si cu totul special: el a slabit mult - are cu 13 kilograme mai putin decat in prima editie a emisiunii de la PRO TV, iar accidentarile s-au tinut scai de el - acum s-a umplut de afte bucale. Iar scaderea in greutate de la 88 kg la 75 este vizibila, hainele designerului fiind cu cel putin doua numere mai mici. Integral in Libertatea.

Bianca Badoi face sport in sanii goi. Fosta gimnasta de performanta, in prezent componenta a trupei Flamingo Girls, Bianca Badoi (27 de ani) se antreneaza pentru show-urile fierbinti, in care frange inimile barbatilor, intr-un mod inedit. In sala de fitness, Bianca prefera sa-si faca antrenamentul de intretinere total dezinhibata, fara sutien sau bluza, etalandu-si sanii atatatori. “Ma simt mult mai bine atunci cand fac antrenamentele topless. Sunt mai libera in miscari, mai armonioasa. Evident ca nu fac un spectacol din acest lucru. Caut ca in sala sa nu mai fie nimeni in momentul in care ma pregatesc”, ne uimeste frumoasa Bianca. Integral in Libertatea.

Mama lui Ricky: ”El nu stie ca Botezatu l-a concediat”. Mama lui Ricky Martin de Romania, Carmen Panzar, sustine ca fiul sau nu stie deocamdata ca a fost concediat de designerul Catalin Botezatu. "El este plecat in Italia de cateva zile. Nu are prezentari, e la sora lui. Habar nu are ca a fost concediat. Il voi suna si ii voi spune", a declarat Carmen Panzar in cadrul emisiunii Acces Direct. Modelul Voicu Panzar a fost dat afara de Catalin Botezatu, pentru ca pretentiile sale crescusera prea mult. Designerul a fost scos din sarite de cererile lui Ricky care a cerut avion pentru a se deplasa la prezentarile de moda din tara, scrie Libertatea.

Anna Lesko s-a refugiat intr-o clinica din Italia. Anna Lesko s-a internat pentru zece zile in centrul de detoxifiere "Henri Chenot" din Merano. Cantareata va urma mai multe cure cosmetice si alimentare pentru a-si ridica la maximum nivelul energetic si a se pune pe picioare pentru sezonul cald. Anna Lesko si-a propus sa arate si sa se simta senzational. CANCAN a descoperit secretul lookului impecabil pe care aceasta il afiseaza la fiecare aparitie publica. Cantareata si-a luat bilet la una dintre cele mai cautate clinici de detoxifiere din Europa - "Henri Chenot", frecventata de fotbalisti internationali si modele de top. In mica ei "escapada" secreta au insotit-o si cateva prietene dispuse sa plateasca scump pentru a-si mentine frumusetea.

Marina Dina: "M-am saturat sa se uite lumea la fundul meu". Satula de avansurile care i se fac in cluburi in timpul si mai ales dupa prezentarile de moda in care defileaza sumar imbracata, Marina Dina a decis sa se axeze pe alt gen de evenimente. Inainte de a lua aceasta hotarare, blonda si-a facut un calcul estimativ al veniturilor incasate lunar din prezentarile de lenjerie intima si a ajuns la concluzia ca ajunge fix la aceeasi suma daca accepta joburi de MC (n.r. - maestru de ceremonie), care sunt mai putine, dar mai bine platite. "M-am saturat sa se uite toata lumea la fundul meu, asa ca pentru moment am abandonat prezentarile de lenjerie intima", a declarat, pentru CANCAN, Marina Dina.

Jurnalul secret al Sandrei Bullock: "Am trait langa un monstru!" Suferinta de nesuportat pentru Sandra Bullock. Inselata de barbatul sau, Jesse James, in care credea orbeste, actrita se ascunde de mai bine de o luna si isi varsa ofurile intr-o agenda secreta. Sandra Bullock (45 de ani) trece prin cele mai grele momente din viata. Tradata si umilita de Jesse James, barbatul in care isi pusese toate sperantele in urma cu cinci ani, cand a acceptat sa-i devina sot, actrita s-a izolat de lume si se lupta cu durerea in taina. O sursa apropiata a marturisit ca Sandra tine o agenda secreta in care isi descarca amarul. Nu si-a putut imagina niciodata ca va fi inselata cu femei de cea mai joasa speta si ca faptul ca o starleta porno ar putea angaja un criminal sa o ucida. "Sandy a suferit una din cele mai zdrobitoare tradari din cate ar putea fi imaginate, a trait si traieste cele mai cumplite simtaminte, de la soc total la mahnire, furie si umilinta", a subliniat sursa citata. Integral in Click.

Liviu Varciu, mesaj pentru Adelina: "Te urasc din toata inima". De la dragoste la ura nu este, uneori, decat un pas si... mult scandal. Altadata Liviu Varciu spunea despre Adelina ca o iubeste, dar acum este exact invers. In plin proces de divort, actorul a transmis miercuri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, un mesaj pentru sotia lui. "Imi pare rau ca te-am iubit, ca te-am rasfatat si ca te-am cunoscut! Te urasc din toata inima!", a spus Liviu, cu lacrimi in ochi. El crede ca Adelina a fost cea care l-a tradat si ca, in realitate, ea a premeditat tot scandalul. "Am fost cel mai prost om de pe planeta. Stai cu dracul in casa si nu-ti dai seama. Adelina dupa nunta primea bani pe card de la altii", a mai spus Varciu. Integral in Click.

Andreea Raicu se iubeste de doua luni cu un spaniol. Andreea Raicu este indragostita! Dupa ce paparazii au surprins-o in ipostaze casnice alaturi de Federico Rivero, vedeta a hotarat sa dezvaluie misterul. Ea a recunoscut in exclusivitate pentru revista “OK” ca, de doua luni, formeaza un cuplu cu spaniolul Federico. Andreea Raicu traieste doua episoade noi ale vietii sale: prima emisiune pe care o filmeaza vara si o poveste de dragoste cu un spaniol. "Am fost singura. Sunt perioade in care oamenii termina relatii mai intense si apoi au nevoie de o perioada in care trebuie sa se gandeasca la lucrurile pe care si le doresc in viata", spune Andreea. Dupa relatia cu Tudor Chirila, presa a speculat pe baza a tot felul de poze. La un moment dat, ziaristii au tras concluzia ca ar fi cu directorul BMW Romania, Ciprian Bercea. Integral in Click.