Bianca, la Deva cu Cristea. Chiar daca amandoi neaga ca ar avea o relatie, Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Catalin Botezatu, si Adrian Cristea sunt impreuna! Ei au fost vazuti, weekendul trecut, plimbandu-se de mana prin Deva. Bianca Dragusanu si Adrian Cristea nu isi mai ascund relatia, ba dimpotriva, o etaleaza. E adevarat, nu se plimba inca prin Bucuresti, dar isi petrec fiecare clipa libera impreuna. De altfel, weekendul trecut, apetisanta blonda si “Printul” din Stefan cel Mare au plecat din Capitala si au facut un tur prin judetul Hunedoara, zona din care provine “Iepurasul” Playboy. Cei doi au stat ceva mai mult timp la Deva, unde s-au plimbat linistiti, tinandu-se de mana, prin parc, parand foarte fericiti si razand tot timpul. Mai mult, Bianca si Adrian s-au distrat, sambata seara, in cel mai fitos club din Deva, Bobo. Dimineata zilei de ieri cei doi si-au petrecut-o in cel mai romantic mod cu putinta: s-au oprit la poalele dealului pe care e construita cetatea Devei si au baut o cafea, zambindu-si si alintandu-se reciproc tot timpul. Integral in Libertatea.

Andreea Raicu, impresionata de gesturile romantice. Andreea Raicu asteapta cu nerabdare sa inceapa munca pentru emisiunea "Intalnire pe intuneric", pe care o va prezenta din vara. Vedeta Prima TV a ramas impresionata de tinerii care s-au prezentat la preselectie pentru a obtine sansa de a participa la show si se declara incantata ca a avut ocazia sa cunoasca persoane timide si romantice care vor sa-si gaseasca jumatatea. "Preselectia a inceput acum cateva zile. Au venit fete frumoase, baieti interesanti cu povesti care mai de care mai diferite. Fiecare are o istorie, un trecut amoros mai mult sau mai putin agitat, dar toti cu aceeasi dorinta: sa gaseasca un potential partener de viata. Muncesc foarte mult si au putin timp liber la dispozitie sau au iesit dintr-o relatie si nu au unde sa cunoasca oameni noi. Spera sa traiasca experiente noi cu persoane fascinante", scrie Andreea pe blogul pesonal, precizand ca cel mai mult a impresionat-o un candidat care a povestit ca, la un moment dat, a " scris din frunze numele persoanei iubite pe faleza" si i-a "trimis o poza". Integral in Libertatea.

Logodnicul lui Katy Perry: "Partidele de sex dintre doi barbati si o femeie se termina urat". Actorul Russell Brand, logodnicul cantaretei Katy Perry, a vorbit despre experientele sale in sexul in trei si le-a recomandat tuturor barbatilor sa evite aceasta activitate daca trio-ul este compus din doi barbati si o femeie. "Sfatuiesc barbatii, daca nu sunt bisexuali, sa evite partidele de sex in trei la care participa doi barbati si o femeie. Sexul se injumatateste si cresc sansele ca cineva sa flatuleze in acea camera. Chiar mi s-a intamplat asta o data. Alaturi de un prieten, m-am culcat de cateva ori cu aceeasi fata. Niciodata nu s-a terminat bine. De exemplu, o data sperma mea a ajuns pe un picior de-al lui", a povestit amuzat Brand, care a jucat o astfel de scena in cel mai recent film al sau, "Get Him to the Greek". Integral in Libertatea.

Romanul Edward Maya le-a surclasat pe Lady Gaga si Beyonce. Noua piesa a lui Edward Maya in colaborare cu Vika Jigulina, "Stereo love", a dat lovitura pe piata muzicala internationala. Hitul romanului a reusit sa ingroape pur si simplu piesa "Telephone" a faimoasei Lady Gaga si a megavedetei Beyonce. Pe site-ul You Tube, melodia lui Maya a strans 33.582.679 de accesari, in conditiile in care piesa "Telephone" are numai 27.611.223, mai ales ca single-ul lui Lady Gaga se bucura si de o promovare uriasa. Pe numele sau real Eduard Adrian Ilie, artistul originar din Bucuresti are doar 23 de ani si s-a lansat relativ recent ca interpret, lucrand mai mult in compozitie. Integral in Cancan.

Surorile Luciu au sarbatorit infrangerea lui Bote spargand seminte ca pe stadion. Fericita nevoie mare ca a scapat de duel si ca a ajuns in finala show-ului de la Pro TV, mezina familiei Luciu a gasit de cuviinta sa sarbatoreasca reusita cinstindu-si galeria in "Beraria din Dorobanti". Pentru ca petrecerea a fost organizata pe loc, Iuliana a fost nevoita sa improvizeze si sa-si duca gasca intr-un local unde nu avea rezervare. Dupa ce s-a eliberat o masa, gasca a comandat sampanie, bautura cu care se pecetluieste o victorie. Grupul de petrecareti, in frunte cu Iuliana si Nicoleta Luciu, a sesizat ca la masa lipseste ceva. Pentru ca alunele nu erau in meniu, fetele au cumparat, la sugestia barmanului, cateva pungi de seminte din care au servit cu incredere, ca si cum s-ar fi aflat pe stadion. Campioana la spart seminte pe minut a fost desemnata Nicoleta Luciu, vedeta de la Acasa TV, care a uitat cate calorii contine punga de "bomboane agricole" pe care a dat-o gata intr-o ora. Integral in Cancan.

"Din dragoste" l-a lasat somer pe Mircea Radu. Mircea Radu a stat ani de zile confortabil in topul audientelor, iar acum se zbate sa scape de eticheta de "Cupidon" cu care s-a ales dupa ce a prezentat mai bine de un deceniu emisiunea "Din dragoste". Fosta vedeta a Antenei 1 nu-si mai gaseste locul in lumea stirilor. Acest necaz al lui Mircea are si o explicatie. Vedeta sufera din cauza imaginii sale care continua sa se identifice cu formatul emisiunii siropoase pe care a moderat-o in trecut. In urma cu cateva zile, Mircea Radu a incasat un nou esec care amplifica blocajul profesional in care se afla. El a fost respins la castingul organizat de producatorii de la Kanal D pentru postul de prezentator al principalului jurnal de stiri in locul Danei Razboiu. Integral in Cancan.

Catalin Botezatu: "Mi-e frica de un nou infarct". Cele doua luni de repetitii istovitoare la "Dansez pentru tine" si-au pus serios amprenta asupra starii de sanatate a lui Bote. Din cauza efortului, designer-ul acuza grave dureri in capul pieptului si se teme sa nu ajunga la spital. Notele de zece si aplauzele frenetice nu s-au dovedit a fi de ajuns pentru ca Bote si Liuba sa ajunga in finala "Dansez pentru tine". Suferind de inima, designer-ul si-a pus in joc sanatatea la acest concurs, iar acum resimte din plin efectele efortului sustinut: "Tusesc si am dureri mari in piept. Nu pot sa dorm noaptea, iar acum nu am timp de odihna, pentru ca am foarte multe prezentari de moda. Sper sa nu ajung la spital, eu am mai facut infarct de doua ori, iar medicii m-au salvat", ne-a declarat Bote. Integral in Click.

Iata ce scrie pe pielea Angelinei Jolie. Angelina Jolie este celebra in toata lumea si pentru numeroasele sale tatuaje. Multi o considera „ciudata" din acest motiv, dar putini stiu, insa, ca toate tatuajele pe care le detine au o semnificatie speciala pentru ea, sau au avut, asta pentru ca o parte dintre ele au fost sterse sau acoperite. In araba “puterea vointei”, pe antebratul drept, “Quod me nutrit me destruit” (din latina, “ce ma intareste, ma poate si distruge”), cativa centimetri mai jos de zona buricului, in dreptul crucii inclinate. Integral in Click.