Adrian Cristea: "Nu am nicio relatie cu Bianca". Prietena Biancai Dragusanu, Lavinia, singura martora a scandalului de zilele trecute dintre blonda si Catalin Botezatu, a fost invitata in emisiunea Un Show Pacatos de miercuri seara pentru a povesti ce s-a intamplat de fapt. Tanara, diplomata, a afirmat ca nu vrea sa se bage intre cei doi. Mai mult, nici dinamovistul Cristea nu recunoaste ca ar fi vreo legatura intre el si Bianca. Pus in fata faptului, fotbalistul a negat: "Nu am nicio relatie cu Bianca", a spus jucatorul lui Dinamo, care a negat ca l-ar fi amenintat pe Botezatu cu bataia in caz ca se mai atinge de Bianca. Integral in Libertatea.

Cat de «Hot» e Inna! Ca Inna canta foarte bine stiam, dar ca arata si mai bine, de-abia acum incepem sa constatam. Interpreta care a cucerit topurile din intreaga lume cu piesa “Hot” e protagonista unui pictorial mai mult decat fierbinte, in cel mai recent numar al revistei FHM. Si, ca sa fie mai convingatoare, bruneta si-a chemat cateva prietene sexy, scrie Libertatea.

Bote: "Bianca e usoara la cap". Catalin Botezatu, invitat in emisiunea Happy Hour de miercuri, incearca in continuare sa clarifice lucrurile: designerul vestimentar neaga faptul ca ar fi invinetit-o pe Bianca Dragusanu in urma cu cateva zile. "Singura chestie a fost ca i-am aruncat in fata un maldar de ziare, munca mea inseamna un maldar de ziare in care Bianca apare pentru ca nu a tinut cont de sfaturile mele. Am impins-o in usa, intr-adevar, dar nu am dat in ea. Nu am lovit-o. Daca un vraf de ziare aruncat in fata si o zgaltaiala inseamna bataie... Totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda. Nu stiu daca a cazut sau nu dupa ce s-a lovit de usa pentru ca am plecat", a declarat Bote. Integral in Libertatea.

Teo a dat de baut. Daca luni, la o zi dupa ce a castigat alegerile pentru un fotoliu de deputat din partea PD-L, Teo Trandafir a preferat sa stea in casa si sa se odihneasca, ieri vedeta a iesit in oras. Ea si-a sarbatorit victoria in plan politic alaturi de cativa prieteni, dar si de fostul sau iubit, pe care i-a scos la un local de top din centrul Bucurestiului. In jurul pranzului, paparazzii CANCAN i-au fotografiat pe Teo si pe amicii sai in timp ce ieseau de la restaurantul Jaristea. Parlamentarul PD-L s-a simtit atat de bine in compania prietenilor sai, incat a stat cu ei la taclale, in local, nu mai putin de patru ore, timp in care s-au si rasfatat cu preparate culinare specific romanesti. Integral in Cancan.

Tantareanu divorteaza! Iubita lui e gravida! Are 66 de ani si sufera de cancer. Mai in gluma, mai in serios, omul de afaceri a declarat ca nu stie cat mai are de trait. Si totusi Cristian Tantareanu nu este dispus sa se lase infrant. Tantareanu a facut un anunt-bomba la emisiunea "Sueta cu Bahmu": "Divortez! Iubita mea e gravida in trei luni". Milionarul ne-a spus ieri ca le-a cerut avocatilor sai sa se ocupe de divort, urmand sa se separe amiabil de sotia sa. Cristian Tantareanu se afla pe un vaporas, in Delta, cu iubita lui, cantareata Elena Matei, pentru a sarbatori decizia de a-si reface viata. "S-a aprins flacara pasiunii, ce sa-i fac?". Tantareanu ne-a mai marturisit ca iubita sa e gravida in trei luni si ca nu-si doreste decat ca bebelusul sa fie sanatos, "orice-ar fi, baiat sau fata". Omul de afaceri a recunoscut ca mariajul sau cu Manuela "scartaie" de doi ani. Integral in Cancan.

Madalin Ionescu sta intre sotie si amanta. Prins cu mata-n sac, Madalin Ionescu s-a cumintit peste noapte. Chiar daca „amanta” Cristina Siscanu locuieste la doar 500 m de el, Madalin nu a mai vizitat-o, singurele sale drumuri fiind pana la Antena 1 si pana la casa unde s-a refugiat sotia sa, impreuna cu baietelul lor bolnav. Simpaticul realizator al emisiunii „Acces direct", Madalin Ionescu, nu mai face nici un pas gresit. Zilele trecute s-a autodenuntat pe post, in direct, la emisiunea „Acces direct" (Antena 1), ca a fost parasit de sotie. S-a batut cu pumnii in piept ca inca isi iubeste nevasta si ca s-au despartit din prea multa dragoste, pozand in victima. Iata insa ca buba s-a spart, iar George Papari, fostul iubit al Cristinei Siscanu, i-a dat in fapt. El a povestit ieri, pentru Click! ca stia de idila lor inca de acum un an, numai ca nimeni si nimic nu i-a mai putut aduce cu picioarele pe pamant.

CRBL si-a tras limuzina de 50.000 de euro. Solistul din trupa SIMPLU a prins aripi in aceasta perioada a vietii lui, cand toate ii merg struna: nevasta il iubeste ca-n prima zi, peste patru luni va fi tatic, lucreaza la albumul solo, iar la capitolul finante exceleaza. Dovada o gasim chiar in garajul solistului. Eduard Andreianu, alias CRBL, conduce de ceva timp o limuzina superba, care l-a costat aproximativ 50.000 de euro, pentru ca are toate dotarile si a fost si tunata pe deasupra. „Acum conduc un Chrysler 300 C de care sunt foarte multumit. E o masina mare, de familie, exact ce mi-am dorit. Am facut multe drumuri cu ea si nu m-a dezamagit", a declarat CRBL pentru Click!

Adelina Varciu: "Vreau sa infiez un copil de la orfelinat". Adelina Varciu vrea in continuare sa fie mamica, fapt pentru care fosta sotie a lui Liviu intentioneaza sa infieze un copil de la orfelinat. Dupa o relatie care s-a terminat tumultuos, acum se vorbeste cu zambetul pe buze. Liviu si-a spus oful, iar Adelina incearca sa isi ia viata de la zero, sa isi cladeasca o cariera si chiar sa aiba un copil. "Imi voi aminti cu placere de Liviu", spune Adelina. Despre jobul ei dinainte sa il cunoasca pe Liviu, cel de animatoare in cluburi, Adelina Varciu spune ca la urechile oamenilor ajung lucruri denaturate, iar ideile preconcepute vizavi de fetele care danseaza, implicit ea, sunt percepute intr-un mod atat de grosolan numai de romani. Cititi mai mult in Cancan.