Simona Sensual a mituit un politist. Nu o data a fost prinsa Simona Sensual incalcand regulile de circulatie, dar, aproape de fiecare data, a scapat basma curata. Simona l-a convins pe agentul de la politia rutiera sa o ierte, in schimbul unui favor. Visand la o cariera in modeling, politistul a primit promisiunea Simonei ca va urca pe podiumul unei prezentari de moda ce a avut loc miercuri seara in clubul Princess, anunta Click.

Rocsana Marcu aduce bone filipineze in Romania. Rocsana Marcu vrea sa-si deschida o agentie care sa aduca in tara bone filipineze. Nu ar fi prima afacere de acest gen de pe teritoriul Romaniei, insa, spune vedeta, preturile ei vor fi cele mai mici. “Ideea mi-a venit dupa ce am angajat o bona filipineza pentru fetita mea, Mayra (2 ani si 6 luni), de care sunt foarte multumita. Pentru 300 de euro, bona are grija de fetita si mai face si curatenie sau mancare", spune Rocsana Marcu, citata de Libertatea.

Bianca Dragusanu: "Catalin a fost la mine zilele astea si mi-a zis ca nu are alta relatie!". Relatia dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu ar putea fi inclusa cu usurinta in categoria "dragoste cu nabadai". Dupa ce s-au certat atat de rau zilele trecute, incat se parea ca nu mai exista nicio sansa de impacare, iata ca "Blonda lui Bote" da de inteles in emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, ca impacarea dintre ei doi nu este deloc imposibila, ba din contra, scrie Cancan.

Megan Fox isi doreste sa fie mai naturala in Transformers 3. Megan Fox si-a negociat noul contract pentru a juca in Transformers 3, conditia impusa de frumoasa bruneta fiind sa apara mai naturala, fara atat de mult bronz artificial. "Megan nu a fost deloc incantata de infatisarea ei din ultimul film. Caracterul ei va avea mai multa actiune si va fi mai puternic, dar aspectul care o face cu adevarat fericita este ca nu va mai fi atat de portocalie. Este o mare victorie pentru ea", a declarat un apropiat al actritei, citat de Click.

Adrian Minune joaca poker profesionist. Adrian Minune e un jucator impatimit de poker. Dupa ce si-a batut toti prietenii la carti, manelistul a trecut la profesionisti. Minune a facut ravagii la unul dintre cele mai importante turnee romanesti, unde a ajuns pana in semifinala. Adrian s-a inscris la Romanian Poker Championship, eveniment ce se desfasoara zilele acestea la Hotelul Radisson, din Bucuresti, alaturi de alte cateva sute de jucatori din toata lumea, scrie Libertatea.

Pasarin, schimb de numere cu un manager. Cosmina Pasarin s-a saturat de lumea tulbure a showbizului autohton si incearca sa "migreze" spre alte zone mai elevate. Zilele trecute, prezentatoarea emisiunii "Intalnire pe 2", de la TVR 2, insotita de colega ei de post Iulia Preda, a vizitat o clinica stomatologica. Atat blonda, poreclita "farmacista astrelor" si despre care s-a speculat ca ar fi avut o relatie cu Dan Manoliu, cat si mult mai celebra Cosmina au atras atentia managerului clinicii, anunta Cancan.

Virgil Iantu vine la finala «Dansez pentru tine». El va avea un moment special si va dansa vals pentru un caz umanitar. Pavel Bartos, Mihai si Elwira Petre, Cheeky Girls, dar si Alexia, fetita Andreei Esca, vor fi si ei prezenti in studio. Maine va avea loc si finala competitiei. In lupta au ramas perechile Iuliana Luciu - Grigore Moldovan si Catalin Morosanu - Magdalena Ciorobea, scrie Libertatea.

Madonna e sexy si fara Photoshop. Desi este criticata de multi pentru ca este prea musculoasa si ca petrece excesiv de mult timp la sala de fitness, regina pop Madonna, in varsta de 51 de ani, este mandra de cum arata. Acesta este si motivul pentru care artista a acceptat sa pozeze in ipostaze pline de senzualitate pentru numarul din iunie al revistei "Interview", cerand in mod expres ca imaginea sa nu ii fie prelucrata pe calculator, scrie Cancan.