Monica Columbeanu: "Castig si trei mii de euro pentru 45 de minute". Monica Columbeanu recunoaste ca celebritatea are pretul ei, pe de o parte si-ar fi dorit sa ramana o anonima dar pe cealalta parte recunoaste ca anonimatul nu ar fi ajutat-o ca castige bani asa usor! Monica e constienta ca celebritatea are si un revers al medaliei dar indiferent cat de greu i-ar fi sa traiasca sub lumina reflectoarelor e fericita ca aceasta lume i-a adus o fetita frumoasa si bani castigati usor, scrie Cancan.

Cheloo de la «Parazitii» si sotia sa, calmati de Politie. „Concert" de zile mari marti seara in blocul in care locuieste Cheloo, pe numele lui Catalin Stefan. De data aceasta insa vocea cantaretului nu a mai sunat pe ritmuri de Hip-Hop. Cantaretul s-a certat cu sotia sa, tipetele si vorbele grele auzindu-se in tot blocul. Totul se pare ca a pornit de la baietelul lor, care are un an si jumatate, iar la scandal ar fi participat si socrii lui Cheloo, scrie Click.

Rita Muresan: "N-am avut in viata mea o aventura de-o noapte". "Totul a plecat de la faptul ca acest cuib de viespi se astepta ca eu sa fiu doborata dupa divort. Este vorba doar de invidie. Nu pun barbatii sa-mi cumpere cadouri si flori. Fostul meu sot, Nelu, este un domn, este alaturi de mine pentru ca suntem intr-o situatie in care i-au fost amenintati copiii si mama copiilor sai. Nu am avut in viata mea o aventura de-o noapte, cea mai scurta relatie a mea a fost de noua luni, anunta Libertatea.

Bote: "Inca mai am sentimente pentru Bianca" Bianca: "Eu nu ma mai consider iubita lui Catalin". La cateva luni dupa ce si-au spus adio, asistenta lui Dan Capatos si Catalin Botezatu au comentat "la rece" ce s-a intamplat intre ei. "Am iubit-o foarte mult pe Bianca si o iubesc in continuare. M-am simtit penibil si umilit, dar si eu m-am lasat umilit cu buna stiinta" a spus Bote. "Eu nu ma mai consider iubita lui Catalin, dar sunt legata sentimental de el, probabil voi fi toata viata" , a completat si blonda, anunta Cancan.

Cristina Spatar: «Sotul zice ca am buze de ratusca». Medicii esteticieni nu someaza, desi e criza. Vedetele fac coada la usa lor si le asigura o paine alba, marindu-si, in disperare, buzele si sanii. De multe ori insa, rezultatul nu e cel dorit, iar Cristina Spatar a simtit pe propria piele acest lucru. Clienta fidela a clinicilor de chirurgie estetica, Cristina Spatar (38 de ani) s-a modelat dupa bunul plac, facand uitata imaginea ei din tinerete, anunta Click.

Anda Necula, intalnire cu Liviu. Liviu Varciu a sarbatorit divortul de Adelina alaturi de Anda Necula. Actorul s-a aflat, marti seara, in club E-motion din Capitala, la petrecerea data de Emi Pitea, managerul agentiei de manechine Emyro. Liviu s-a distrat toata seara alaturi de una dintre admiratoarele sale, Anda Necula. Tanara i-a dansat provocator si a reusit sa-l faca sa uite de trauma divortului de Adelina. Liviu a petrecut pana dimineata alaturi de prietenii sai si de bruneta Anda. S-a dansat pe muzica lui Vali Vijelie, dar si pe ritmuri moderne, iar inainte de plecarea din club, Liviu si Anda au facut schimb de numere de telefoane, cu promisiunea ca se vor revedea in curand, scrie Libertatea.

Cotabita si fiica slabesc impreuna la o sala de lux. Trecut binisor de prima tinerete, Gabriel Cotabita nu se lasa si face orice pentru a avea priza la pustoaice de 20 de de ani. Mai nou, Don-Juan-ul muzicii romanesti si-a facut abonament la o sala de fite din Capitala, unde merge saptamanal impreuna cu una dintre cele trei fiice ale sale. La 55 ani, Gabriel Cotabita face inca furori in randul tinerelor domnisoare. Solistul a fost casatorit 19 ani, are nu mai putin de trei fete, Aela Cristina(27 de ani) si gemenele Eliza si Milena, dar asta nu-l impiedica sa se afiseze, in ultima vreme, la bratul unor femei mai tinere decat acestea, informeaza Click.

Maria Cracana a fugit ieri la medic sa-si faca analizele. Maria Cracana, vedeta salonului de masaj Relax Day, a fost, ieri, la Spitalul Victor Babes din Capitala pentru a-si face noi analize in vederea depistarii hepatitei C. “Prezenta anticorpilor depistati in setul de analize facute nu ne indica daca-i vorba despre o hepatita, ci doar ca organismul a venit in contact cu virusul. Acesti anticorpi sunt prezenti chiar dupa ani multi de la vindecare. Acum vom face un set complet de teste pentru a vedea daca intr- adevar sufera de acest tip de hepatita (hepatita C - n.r.)”, a declarat medicul Stefan Lazar pentru Libertatea.