Cynthia Nixon, disperata sa se casatoreasca cu iubita sa. Cynthia Nixon, actrita din "Sex and the City", le-a cerut autoritatilor newyorkeze sa grabeasca legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex, pentru ca ea este disperata sa se casatoreasca cu iubita sa Christine Marinoni. Actrita, care este logodita de un an cu Marinoni a marturisit ca-si doreste foarte mult sa faca nunta in New York, dar daca acest lucru nu va fi posibil prea curand se gandeste sa spuna "Da" intr-un alt stat unde acest lucru este legal, informeaza Libertatea.

Adelina a renuntat la viata de printesa pentru Varciu! Avion particular, vacante exclusiviste, bijuterii de zeci de mii de euro si plimbari cu iahtul. Asa arata viata Adelinei Pestritu, inainte de a se marita cu Liviu Varciu. Ea a renuntat la tot acest lux, atunci cand s-a indragostit nebuneste de actor, anunta Click.

Moni a adoptat un baietel de 4 ani! "A fost exclusiv decizia mea". Al patrulea membru al familiei Columbeanu are patru anisori si il cheama Gabi. El a fost vazut de Monica la un centru de plasament din Bucuresti. Monica Columbeanu va mai avea un copil. Nu, nu este insarcinata, ci va infia un baietel. Adoptia nu este definitiva, ci una la distanta, adica va petrece numai weekendurile alaturi de familia Columbeanu, scrie Cancan.

Cheeky Girls s-au trezit cu masina facuta zob. Masina fetelor de la Cheeky Girls, un Rover 75, era parcata in fata casei lor din Anglia, cand un britanic de 94 de ani a pierdut controlul volanului si a intrat in vehiculele stationate pe marginea strazii, facand zob cinci masini printre care si pe cea a romancelor. Monica si Gabriela abia isi cumparasera automobilul, pe care au dat 38.000 de lire sterline, iar daunele se ridica la 10.000 de lire, scrie Libertatea.

Kelly Osbourne a devenit obsedata de fitness. Odinioara dolofana fiica a lui Ozzy Osbourne, starul tv Kelly Osbourne, 23 de ani, a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme in ultimul an, mergand regulat la sala de fitness pentru ca se teme ca exercitiile fizice nu isi vor mai arata efectele, daca va sari peste sedintele de pregatire. Imi place sa merg la sala de trei ori pe saptamana, impreuna cu Luke (Worrall - logodnicul ei in varsta de 20 de ani), chiar si atunci cand nu ma simt tocmai bine. Exercitiile fizice ma fac sa simt cum dau afara toxinele din mine. Mergem la sala impreuna, dar nu lucram la aceleasi aparate. Eu lucrez impreuna cu antrenorul meu si fac mai ales exercitii de fitness si cardio, iar Luke ridica greutati. Cred ca am ajuns la stadiul in care sunt dependenta de fitness" a declarat ea, anunta Click.

Simona Sensual, sub perfuzii la spital. Simona Sensual a simtit pe pielea ei ce inseamna sa slabesti in regim intensiv cu ajutorul pastilelor. Dupa ce s-a infometat timp de trei zile, in care a luat si medicamente speciale pentru scaderea in greutate, blondei i s-a facut foarte rau si a ajuns la spital acuzand stari de greata si lesin. "Nu mancasem nimic de trei zile, ca voiam sa slabesc repede. Numai ca mi s-a facut rau. Nu e totusi ceva grav, pentru ca am plecat pe picioarele mele acasa, dupa ce mi s-au facut perfuzii", a declarat Simona pentru Cancan.

Adi Minune: «Parca mi-e rusine sa iau o masina de 240.000 € pe criza asta!». Adi Minune vrea sa-si cumpere o noua supermasina: un Mercedes SLR care costa 240.000 €. Cu toate acestea, cantaretul se teme ca, daca si-ar achizitiona un asemenea bolid, ar fi privit ca un om care nu se gandeste la cei din jurul sau si la suferintele lor pe timp de criza economica. Ieri dimineata, Adi Minune a fost la un dealer important de masini din zona Vitan a Capitalei. Acolo, dupa o discutie destul de lunga cu un vanzator, Adi Minune s-a decis ca i-ar sta cel mai bine, pe strada, la volanul unui bolid Mercedes SLR, o masina care ajunge de la 0 la 100 de km/h in doar 3,8 secunde, scrie Libertatea.