Oana Roman ar apela la donatorii de sperma pentru a avea un copil. Fiica lui Petre Roman, Oana, a avut cateva relatii in ultima vreme care s-au terminat destul de repede. Cu toate ca este singura, ea se gandeste serios sa faca un copil, iar apelarea la un donator de sperma este o optiune pe care o ia in calcul. "Barbatii din ziua de astazi nu isi mai asuma nimic, asa ca nu imi fac sperante la o familie cu mama si tata. Dar ma apropii de varsta la care nu o sa mai pot face copii, asa ca vreau sa actionez acum, chiar si de una singura. Nu ma sperie ideea de a-mi creste singura copilul", a spus Oana Roman, citata de Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Lesko, 22 de ore goala in club. A refuzat zeci de oferte de a poza nud, dar iata ca regizorul Iulian Moga a convins-o sa se dezbrace cat ai clipi. Anna Lesko a renuntat complet la haine, gratis, in Bamboo, pentru filmarile celui mai nou videoclip, „In my bedroom". Mereu sexy si provocatoare, Anna Lesko s-a intrecut pe sine insasi, de data aceasta. Desi facea parte dintre putinele vedete care si-au ascuns cu incapatanare cele mai intime parti ale trupului, iata ca basarabeanca a „comis-o", chiar la filmarile noului sau videoclip. Cum titlul piesei este unul sugestiv, „In my bedroom" („In dormitorul meu"), clipul trebuia sa fie unul pe masura, scrie Click.

Marcel Pavel a terminat Conservatorul. Marcel Pavel a avut, ieri, festivitatea de absolvire la Conservator, la Sectia canto. Interpretul a primit diploma in Sala George Enescu. Marcel a purtat roba si toca de absolvire, aidoma colegilor sai mai tineri. Tot ieri a sarbatorit terminarea Conservatorului si compozitorul Mihai Alexandru, dar la o alta sectie, pedagogie, acesta preferand sa vina in “civil”, scrie Libertatea.

Stela Popescu, regina taximetristilor. Multi actori din vechea generatie au ramas fideli mersului cu taxiul, iar Stela Popescu e printre clientii "fruntasi" ai companiilor de profil. Taximetristii o iubesc, mai ales ca marea doamna a scenei plateste o cursa mai mult decat face. Venerabila actrita e la fel de volubila si in viata de zi cu zi, asa cum e pe scena sau la televizor. Cand merge cu taxiul, sta pe bancheta din spate si vorbeste cu soferii despre toate cele. La plecare, intreaba cat face cursa, pentru ca nu vede sa citeasca de la distanta ce scrie pe aparatul de marcat. Multi profita si o "incarca" la pret, dar ea nu a facut niciodata reclamatie, scrie Cancan.

Adrian Iliescu: «M-am culcat o singura data cu Rocsana». Satul sa fie atacat de Rocsana Marcu, Adrian Iliescu, fiul primarului din Giurgiu, a iesit la atac si a explicat, pentru Click!, cum a decurs relatia sa cu vedeta de la Prima TV. Afaceristul sustine ca a avut doar o aventura de o noapte cu Rocsana si este convins ca micuta Mayra nu este fiica lui. Telenovela dintre Rocsana Marcu si Adrian Iliescu (34 de ani) a atins punctul culminant, de indata ce protagonistul, blamat ca a parasit o mama insarcinata, s-a hotarat sa-si spuna propria versiune.

Brad Pitt nu-l suporta pe Depp. De la o vreme, actorul american Brad Pitt, in varsta de 46 de ani, nu il mai inghite pe colegul sau de breasla Johnny Depp. Motivul ar fi ca fiul lui, Maddox (8 ani), a inceput sa tina din cale afara la Depp, in varsta de 46 de ani, pe care il vede ca pe un al doilea tata. Maddox si Johnny s-au cunoscut in timpul filmarilor la pelicula "The Tourist", de la Venetia, in care joaca Angelina Jolie (35 de ani), mama micutului. De atunci, baietelul si Depp au devenit nedespartiti, spre disperarea lui Brad, care i-a pus in vedere lui Depp sa ii lase baiatul in pace, anunta Cancan.

Ashton Kutcher, prea ramolit pentru Demi Moore. Demi Moore este extrem de suparata pe sotul ei Ashton Kutcher pentru ca acesta nu mai este in forma fizica de altadata. Desi este cu 16 ani mai in varsta, actrita asteapta ca partenerul ei de viata sa se ocupe mai mult de felul in care arata. „Din pacate stiu ce-si doreste Demi de la mine. Ar vrea sa arat ca in filmele in care apaream aproape dezbracat. Dar a trecut o vreme de atunci", a spus Kutcher. Integral in Click.

Charlize Theron, cea mai sexy femeie a deceniului. In cadrul galei de decernare a premiilor Guys Choice Awards 2010, eveniment ce a avut loc, zilele trecute, la Los Angeles, Statele Unite, frumoasa actrita Charlize Theron a fost declarata cea mai sexy femeie din ultimul deceniu. Vedeta hollywoodiana are 35 de ani si este originara din Africa de Sud, anunta Libertatea.