Adrian Enache sta tot cu fosta sotie. Iuliana Marciuc si fiul lor David locuiesc pe timpul verii la Snagov, drept pentru care, deocamdata, Adrian s-a intors tot in casa fostei sotii, Corina. A divortat, o iubeste pe Iuliana, insa sta tot cu fosta nevasta. Adrian Enache nu are inca bani pentru a cumpara apartamentul in care intentioneaza sa se mute cu femeia vietii lui. Timp de 14 ani a trait o viata dubla. Anul trecut, Adrian Enache a rupt-o cu fosta sotie, Corina, si i-a declarat iubire eterna Iulianei Marciuc, femeia care i-a daruit si un copil, pe micutul David, chiar daca se afla atunci in postura ingrata de amanta. Cititi mai mult in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Eba isi trimite prietena la post in SUA. Terasele de fite din Dorobanti nu mai sunt o rampa de lansare doar pentru diverse starlete dambovitene, ci chiar si pentru demnitarii care ne reprezinta tara in strainatate. Prietenia cu Elena Basescu si o slujba in Ministerul Economiei sunt urmatorii pasi catre posturile bine platite de peste hotare. Dupa episodul in care iubitul Elenei Basescu, Bogdan Ionescu alias "Syda" a fost desemnat consilier economic la ambasada de la Paris, acum i-a venit randul si "umbrei" fiicei presedintelui sa fie trimisa la New York. Integral in Click.

Lady Gaga, in pragul nebuniei. Extravaganta solista resimte din plin socul celebritatii venite peste noapte: are atacuri de panica, episoade depresive, crize de plans pe scena si se crede bantuita de fantome. La sfarsitul lunii trecute, Lady Gaga (24) a reusit sa-si aduca la disperare anturajul cu o pretentie absolut iesita din comun: a poruncit ca inainte de concertul sau de la O2 Arena din Londra sa i se faca rost de tot echipamentul necesar pentru detectarea fantomelor. Asa incat staff-ul cantaretei n-a avut incotro si a trebuit sa se conformeze. Noroc cu firma obscura a unui anume Dan Webb, care face bani frumosi din comercializarea unor asemenea dispozitive. Integral in OK Magazine.

DJ Harra i-a fraierit pe politisti cu fusta scurta si cu decolteul. Vedetele au scapat de nenumarate ori de amenzi usturatoare datorita tinutelor sumare. Si DJ Harra, vedeta care l-a naucit pe celebrul Steven Seagal cu bustul sau generos, a fost iertata de un politist, care a oprit-o pentru viteza excesiva. Vedetele si-au luat-o in cap in ultima vreme si incalca regulile de circulatie, mizand pe faptul ca politistii sunt sensibili la frumusete si la celebritate. Deunazi, si Dana Neacsu, cunoscuta in lumea mondena sub numele de Dj Harra, a fost oprita de Politia rutiera din cauza vitezei excesive. Vedeta se intorcea, pe la orele 3.00, de la parintii ei, care locuiesc in Craiova. Din cauza tocurilor inalte, bruneta a apasat mai mult decat trebuia pedala de acceleratie, astfel ca a fost trasa pe dreapta de politisti. Integral in Click.

Serghei Mizil face dezvaluiri incendiare despre Cristina Siscanu si Madalin Ionescu. Serghei Mizil sustine ca stie ca Madalin Ionescu si Cristina Siscanu sunt impreuna inca de acum sase luni. "Normal ca au recunoscut ca sunt impreuna, pentru ca acesta e adevarul. Insa au spus abia acum deoarece moldoveanca asta cu fundul mare si plin de celulita a vazut ca nu o mai baga presa in seama si s-a gandit sa mai faca ceva, sa mai apara si ea prin ziare", a declarat Serghei Mizil. Integral in Libertatea.

Ana Maria Ferentz: "Sunt singura pentru ca inhib barbatii". Cantareata Ana Maria Ferentz isi doreste sa-l intalneasca pe barbatul ideal, insa crede ca va mai dura mult timp pana se va intampla acest lucru, deoarece barbatii se inhiba in prezenta ei. Petrec trei ore pe zi ingrijindu-ma. Cred ca un barbat s-ar satura sa ma astepte o ora si jumatate sa ies din dus. Eu cred ca inhib barbatii, cu faptul ca arat ca o femeie foarte puternica. Cu toate acestea am si eu momentele mele de slabiciune. Mi-as dori sa imi placa un barbat, dar pentru a ma atrage acesta trebuie sa fie natural. Nu trebuie sa faca nimic ca sa ma cucereasca, doar sa fie el insusi", a spus Ana Maria Ferentz, in emisiunea "Agentul VIP" de astazi. Integral in Libertatea.

Andreea Marin vrea sa fie sefa sotului ei. Andreea Marin este sotia perfecta. Fosta prezentatoare de la TVR a marturisit, recent, ca daca ar primi propunerea de a lucra in "umbra" sotului ei, ca producator de televiziune, ar accepta oferta cu ochii inchisi. Ea a lasat sa se inteleaga ca este pregatita sa revina in televiziune, dar nu in postura care a consacrat-o, ci doar ca producator al show-urilor prezentate de sotul ei, ceea ce ar plasa-o pe o pozitie superioara acestuia. "As accepta doar in ipoteza in care eu as face munca de culise, punandu-l pe el intr-o lumina buna in prim-plan. Mi-ar placea mai mult decat sa prezentam impreuna, ar fi mai provocator pentru mine", a declarat, pentru "Pro TV Magazin", Andreea Marin Banica. Integral in Cancan.

Andreea Balan: "Din cauza lui Maruta nu am mai participat la `Dansez pentru tine`". "Maruta a intrecut limita bunului simnt! Cred ca ma confunda cu unul dintre personajele invitate la el in emisiune! Nu stiu ce are Catalin, eu cu el si cu Andra ne intalneam si in viata privata si mereu imi spunea ce mult ma apreciaza, dar cand eram invitata la el in emisiune se schimba brusc. Mie nu imi place ca nimeni sa isi bata joc de munca mea! Din cauza lui nu am mai participat la `Dansez pentru tine`. Eu si Petrisor eram invitati, ne-am pregatit si dupa scandalul cu Maruta m-a sunat o producatoare a emisiunii `Dansez pentru tine`si mi-a spus ca am fost anulata! Am suferit enorm, pentru ca este emisiunea mea de suflet, acolo am invatat multe despre dans! Tot ce imi doresc este ca Maruta sa inceteze, iar daca vreodata ma va mai invita la el in emisiune nu o sa ma mai duc pentru ca nu mai vreau eu!", a declarat Andreea Balan in cadrul unei emisiuni de la Antena 2. Integral in Cancan.