Daniela Crudu se indoapa cu pufuleti la volan. A innebunit mii de barbati cu formele sale apetisante si nu a negat niciodata faptul ca aspectul sau fizic a propulsat-o in lumea televiziunii. Daniela Crudu stie foarte bine ca frumusetea cere sacrificii si ca ai locul asigurat pe podiumurile de moda, doar daca ai un corp perfect, lipsit de celulita. Acesta este si motivul pentru care, vedeta Antenei 1 se supune tot timpul unui regim drastic de slabit. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Daniela la un magazin din zona Unirii, de unde si-a cumparat doua pungi de pufuleti. Bruneta nu a mai avut rabdare si a desfacut o punga chiar in masina, din care manca in timp ce conducea, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan a primit un ceas de 500 de euro de ziua ei. Andreea Balan si-a sarbatorit ieri ziua de nastere la un local din Capitala, in prezenta celor mai buni prieteni. Artista, care a implinit 26 de ani, a primit de la prietenul sau un ceas elvetian, care a costat in jur de 500 de euro, imbogatindu- si astfel colectia pe care o are.I-am luat un ceas, pentru ca stiu ca-i plac foarte mult. Nu am dat pe el mii de euro, noi nu suntem nebuni si nici milionari. Amandoi avem acest hobby, ne plac foarte mult ceasurile, avem colectie, a declarat Keo pentru Libertatea.

Botezatu, in pat cu Bianca si Cristea. Adrian Cristea este unul dintre cei mai trendy fotbalisti din Liga I. Atentia pe care o acorda mijlocasul din lotul lui Andone obiectelor vestimentare a fost remarcata si de frumoasa asistenta a lui Dan Capatos, Bianca Dragusanu. Blonda le-a marturisit unor prietene ca "Printul" isi alege cu mare grija pana si chilotii si boxerii, marca preferata a acestuia fiind... Catalin Botezatu. Fotbalistul s-a orientat bine, pentru ca designerul are expuse pe site-ul oficial al magazinului sau peste 30 de modele de astfel de accesorii, cu preturi destul de accesibile pentru aceasta perioada de criza, intre 15 si 39,90 lei. Din pacate pentru Cristea, niciuna dintre variantele propuse de creator nu imbina culorile lui Dinamo, alb si rosu. In compensatie insa, "Printul" se poate folosi in tentativele lui de a o seduce pe Bianca de efectul "push-up" disponibil la produsele cele mai scumpe din gama Botezatu. Nu ar avea insa prea mare nevoie de asa ceva, avand in vedere ca prin vestiarul "alb-rosilor" Adrian Cristea este cunoscut pentru "barbatia" sa, anunta Cancan.

Nicolae Mitea: Normal ca Andreea Tonciu e sufletul meu pereche. Dragoste cu nabadai! Asta traiesc Tonciu si Mitea impreuna. Fotbalistul este optimist: "in orice relatie mai exista cate un conflict, dar eu zic ca intre noi totul e ok." Cei doi se inteleg atat de bine incat au plecat in vacanta in Dubai. Timp de o saptamana cei doi porumbei vor sa se relaxeze si declara ca lasa distractia si rasfatul pe data viitoare. "Avem o relatie ok, chiar daca au mai fost si discutii intre noi. Din moment ce suntem impreuna eu chiar consider ca este sufletul meu pereche", a marturisit Nicolae Mitea, informeaza Click.

Sonia Trifan o imbraca pe Sanziana Buruiana. Sonia Trifan ii face un cadou de 2.500 de euro Sanzianei, cu ocazia zilei de nastere a acesteia, care va avea loc in weekend. Voluptuoasa blonda va primi din partea designerului o rochie din matase naturala, de culoarea nisipului, cu insertii din praf de aur si corset cu cristale Swarovski, model de tinuta pe care Sanziana il admirase recent la Sonia. " O consider pe Sanziana una dintre cele mai bune prietene ale mele, asa ca vreau sa-i dovedesc acest lucru de ziua ei. Este un cadou scump, dar eu zic ca il merita", a declarat Sonia Trifan pentru Libertatea.

Milionarul lui Lady Gaga a vrut-o intai pe Inna! Rusul care a platit un milion de dolari sa apara in videoclipul piesei "Alejandro" a fost tentat sa faca acest pas cu Inna. Discutia a avut loc toamna trecuta, in Dubai, la petrecerea lui aniversara, unde romanca a fost invitata sa cante. Anul trecut, fanul milionar al lui Lady Gaga era un admirator infocat al Innei. Rusul cunoscut sub numele de "Arkady" si-a sarbatorit ziua in Dubai, la ultimul etaj al faimosului hotel Burj Al Arab si a invitat-o pe romanca sa-i cante. Potrivit unor surse neoficiale, contractul i-a adus cantaretei 30.000 de euro dintr-un foc, dar si o propunere inedita. "Ne-a spus atunci ca Inna este artistul lui preferat si ca ar vrea sa joace in clipul piesei pe care intentionam, la acel moment, sa o lansam in Rusia. Oferta a ramas deschisa, insa nu am mai apucat sa discutam pe aceasta tema. Acum nu mai are rost. "Arkady" a aparut deja in clipul lui Lady Gaga", ne-a declarat, in exclusivitate, Lucian, managerul Innei, scrie Cancan.

Iulia Vantur nu-si imagineaza viata fara sex. Intrebata daca ar putea sa traiasca fara sa faca sex, iubita lui Moga a fost categorica. "Suntem pe lumea asta ca sa reproducem si o viata fara sex nu prea-si are rostul. Altii poate fac alte alegeri, dar fiecare e liber sa faca propriile alegeri. Eu prefer sexul in viata mea", a spus Iulia Vantur. Ea a fost sustinuta si de Giulia Anghelescu care a declarat ca nu poate trai fara sex. "Nu pot fara sex. Prin firea mea nu pot. Nu mi-as dori sa-mi inchipui viata fara sex. Acesta ajuta la pastrarea tenului curat si a unui tonus extraordinar", a declarat Giulia, citata de Click.

Michael a castigat un miliard de dolari de cand a murit si pana acum. Moartea e profitabila, uneori. Cel putin pentru urmasii lui Michael Jackson, care au castigat de la decesul artistului si pana acum, datorita muncii sale, circa un miliard de dolari. Astfel, averea artistului a crescut considerabil de un an si nu se opreste aici, acesta fiind doar inceputul. Potrivit USA News Week, de pe 25 iunie 2009 de cand megastarul a decedat, s-au vandut circa 24 de milioane de albume cu muzica sa, iar din tonurile de apel descarcate in intreaga lume au mai intrat in cont, sub forma de drepturi de autor, circa 3.3 milioane de dolari, anunta Libertatea.