Blonda care l-a sarutat pe Botezatu a pozat nud la 19 ani. Libertatea v-a prezentat ieri, in exclusivitate, imagini fierbinti de la filmarile noului reality-show de la Antena 1, "Burlacul", al carui protagonist va fi Catalin Botezatu. Violeta Babliuc (24 de ani), una dintre concurente, a facut cunostinta cu designerul intr-un mod deosebit: l-a sarutat pur si simplu. Cateva minute mai tarziu, blonda s-a sarutat cu o alta concurenta, Roxana Codreanu, care dorea sa simta "gustul buzelor lui Bote". Reporterii Libertatii au incercat sa afle cine e noua "blonda a lui Bote" care l-a socat pe cel mai titrat creator roman si au aflat ca tanara a fost cam nebunatica in adolescenta. Mai exact, cu cinci ani in urma, cand avea doar 19 ani, Violeta a realizat, la Timisoara, o sedinta foto nud. Pe vremea aceea, blonda isi incerca norocul in lumea modei.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Iulia Tabacaru: "E grav sa faci sex oral?" Iulia Tabacaru (21 de ani), fosta prietena a mijlocasului Cristi Tanase (23 de ani), a vorbit fara prejudecati, pentru Libertatea, despre cel mai nou scandal sexual in care au fost implicati ea si "Dodel". "Nu cred ca sunt eu in acea fotografie prin care se demonstreaza ca fac sex oral unui barbat. Dar chiar daca as fi eu, nu vad care este problema. E vreun lucru grav sa faci sex oral cu iubitul tau? Eu zic ca nu", ne-a declarat Iulia Tabacaru. Referindu-se la imaginile in care s-a pozat lingand cu placere un vibrator, "Bomba sexy" sustine sus si tare ca acel obiect e o acadea cumparata de fostul prieten! Vibratorul era, de fapt, o acadea! "Dodel" mi-a cumparat acadeaua dintr-un mall din Pitesti. Este o bomboana cu un bat mai lung. Daca va veti uita atent pe imagini, o sa constatati ca este vorba de o acadea, si nu de un vibrator. Am facut pozele acestea pentru ca asa am simtit. Eram cu prietenul meu, si nu cu altcineva", a adaugat focoasa pitesteanca.

Cristina Siscanu: "Vreau copii cu Madalin Ionescu". Cristina Siscanu a vorbit, ieri, la filmarile emisiunii Conferinta de presa, de la Antena 2, despre relatia pe care o are cu Madalin Ionescu. Relatia dintre Madalin Ionescu si fosta lui colega de la Acces Direct (Antena 1) e una cat se poate de serioasa. Cel putin asa pretinde Cristina Siscanu, care a declarat ieri, la filmarile emisiunii "Conferinta de presa", de la Antena 2, ca-si doreste copii cu Madalin. "Bineinteles ca-mi doresc copii cu Madalin, dar acest lucru nu se va intampla inainte de a ne casatori. Deocamdata, Madalin e in divort, deci nu se pune problema de asa ceva", a declarat Cristina. Integral in Libertatea.

Ghorghe Zamfir se insoara cu amanta-hoata. Gheorghe Zamfir s-a hotarat, in sfarsit, sa divorteze de frantuzoaica Marie-Noelle, femeia cu care e casatorit de aproape 16 ani. Naistul vrea sa-si refaca viata alaturi de Gina, pitesteanca pe care a acuzat-o in urma cu trei ani de furt. Presarata cu numeroase relatii, dar si cu deceptii pe masura, viata amoroasa a maestrului Gheorghe Zamfir este parca desprinsa din telenovele. La 69 de ani, naistul, care a cucerit intreaga lume cu muzica lui, starneste inca pasiuni tumultuoase in randul femeilor. Ani de zile, muzicianul a reusit performanta de a-si invarti pe degete sotia, dar si cele doua amante oficiale, scrie Click.

Bianca lui Bote: "As face sex in trei cu o fata, evident". In emisiunea "Un Show Pacatos" de luni noapte, Catalin Botezatu si Bianca s-au tachinat pe marginea noii emisiuni "Burlacul" in care 22 de femei se lupta pentru a cuceri inima creatorului de moda. Botezatu a vorbit in special despre blonda Violeta, care, mai indrazneata din fire, l-a sarutat in momentul in care s-a prezentat. Bianca, vizibil deranjata de emisiunea care il are in centru pe fostul ei iubit, a declarat ca intre ea si Bote a fost dragoste la prima vedere. "Daca se insoara va asigur ca va fi proaspat divortat sau ma prezint la nunta si o opresc", a spus Bianca. "Intre mine si Bote a fost dragoste la prima vedere. Unde mai gaseste una ca mine?" Botezatu a vorbit despre femeile care il curteaza, descriind chiar si preferintele sexuale ale unora: "Una dintre fete a declarat ca poate sa faca si sex in trei" Bianca: "Aaa ce bine, si eu agreez treaba asta cu o fata, evident!" Integral in Click.

Mihaela Radulescu s-a dezbracat la "Neata cu Razvan si Mihaela". Mihaela Radulescu care ii tine locul lui Dani, iubitul ei, la "Neata" de la Antena 1, si-a facut o intrare de zile mari in matinal. Venita la Neata ca sa ii tina locul lui Dani, diva s-a dezbracat in direct. Ea a aparut imbracata intr-o pereche de pantaloni albi si o camasa albastra. Cand l-a vazut pe Razvan si-a dat, insa, seama ca "nu sunt hainele ei" si asa s-a hotarat sa se dezbrace. Mihaela si-a dat jos mai intai pantalonii, apoi camasa. Sa nu credeti insa ca a ramas in piela goala. Ea avea o alta pereche de pantaloni scurti sub cei albi si un maiou negru pe sub camasa. Integral in Click.

Moni si-a aratat fundul pe strada. Imbracata cu o rochie minuscula, care la cea mai mica miscare necontrolata ii lasa zonele intime la vedere, Monica Columbeanu a mers, impreuna cu prietena ei Delia Antal, la un club de fite aflat pe soseaua Stefan cel Mare. In drum, Moni s-a oprit la un magazin si, fara sa-i pese de caloriile consumate la o ora inaintata, a cumparat mai multe prajituri. Apoi, insotita de amica ei, Moni a intrat in club unde a stat aproximativ o ora. Cunoscuta pentru escapadele nocturne, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu a fost implicata, recent, intr-un scandal monstru, dupa ce a lovit intentionat, cu masina, un fotograf al ziarului Cancan.

Nu intrati in gura lui! Mircea Badea blesteama ca babele: "Sper sa moara in chinuri!" Se pare ca Mircea Badea isi asociaza numele cu cel al emisiunii, asa ca, dupa injuratura pe care a tras-o in direct si blestemele pe care le posteaza pe blogul personal, nu ar fi bine sa mai intrati in gura lui. "Asta e numarul de telefon al rahatului care a injurat astazi pe post la radio ZU. L-am verificat personal. Sper sa moara in chinuri", scrie Mircea Badea pe blogul personal. Integral in Cancan.