Marina Dina nu e pregatita sa se marite. In ciuda faptului ca si-a tatuat pe inelarul stang initiala de la numele iubitului ei, Robert, Marina Dina sustine ca nu vor bate prea curand clopotele de nunta. "Relatia este serioasa, locuim impreuna, dar nu suntem suficient de maturi pentru o casatorie. Eu am 23 de ani, iar Robert 20 de ani", ne-a declarat fosta asistenta a lui Mihai Morar. Blonda si iubitul ei au implinit recent sase luni de cand formeaza un cuplu, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bote despre tatuaj: Initialele CB sunt de la Cristea si Bianca? Bianca Dragusanu nu a reusit sa-l impresioneze deloc pe Catalin Botezatu cu tatuajul pe care si l-a facut marti. Blonda a mers la un salon si si-a gravat literele CB pe incheietura, dar Bote a luat in deradere demersul fostei sale iubite. "E sigura ca CB vine de la Catalin Botezatu? Nu e oare de la Cristea si Bianca?", a declarat designerul pentru Click! Desi initial Botezatu i-a transmis blondei, prin intermediul Click!, ca tatuajul ar fi primul pas spre impacare, acum el si-a schimbat radical opinia. "Mai are mult de sapat pana la impacare", a mai spus designerul. Surpriza, insa, Bianca a defilat ieri la volanul unei superbe decapotabile BMW 6, despre care spune ca e cadou de la Bote, anunta Click.

Manelistul Adrian Minune nu suporta muzica rock: Aia de la Metallica il au pe dracu in ei. Chiar daca, dupa superfestivalul Sonisphere, care a avut loc saptamana trecuta, lumea buna din Bucuresti s-a intors la rock, Adrian Minune e decis sa ramana fidel manelelor. Adrian Minune se considera un tip deschis. A abordat, de-a lungul carierei sale, o groaza de genuri. A cantat, in diverse imprejurari, muzica de opera, de club, ba chiar si cantonete. Un lucru e insa clar pentru el: niciodata nu va simpatiza stilul rock. Asta, in ciuda faptului ca, spune el, si in manele exista multe uscaciuni. Recunosc ca unele manele sunt dezastruoase si ca versurile unora incita la lucruri deloc ortodoxe. Dar Metallica? Aia il au pe dracu in ei, a declarat Adrian Minune, informeaza Libertatea.

Simona Sensual, enervata de Maruta: "Ma scoti din starea mea senzationala! Ma pui sa citesc!" Tot timpul, blonda a crezut ca incearca sa fie luata peste picior sau sa i se joace o farsa. In schimb, nu era vorba decat despre o simpla privire aruncata peste un ziar. "Ai innebunit, ce teatru sa aiba aia in Ibiza. Am impresia ca de fiecare data cand ne intalnim trebuie sa te comporti ciudat. Auzi, ma pui sa citesc 3D. Tu ma scoti din starea mea senzationala! Ma pui sa citesc!" spune Simona Sensual, care pare sa dezvolte un usor conflict cu Maruta. Catalin Maruta pare sa o scoata din pepeni pe Simona Sensual, spune blonda. "Intre noi e asa un sentiment reciproc, nu ne suportam unul pe celalalt", scrie Cancan.

Laurette se trateaza de discopatie in Italia. Anii petrecuti pe podium pe tocuri foarte inalte si-au pus amprenta asupra coloanei vertebrale a mulatrei Laurette. Ea sufera de ceva timp de dureri de spate groaznice, fiind diagnosticata cu discopatie lombara. Medicii de la noi i-au prescris ca tratament doar gimnastica medicala, care insa nu a dat rezulatate deloc. Mulatra este hotarata sa plece peste sapte zile in Italia pentru a face un nou consult. "Ma duc impreuna cu iubitul meu Mihai in Italia in vacanta, dar si pentru a-mi face un control amanuntit. Sunt disperata. Am dureri foarte mari de spate si nu-mi trec deloc. Trebuie sa capat un alt tratament", a declarat Laurette pentru Click.

Alex Erbasu vrea sa plateasca pentru a vedea o partida de sex cu Oana Roman. Omul de afaceri Alex Erbasu are fantezii sexuale cu Oana Roman. Se pare ca milionarul a vrut sa-i ofere bani lui Alex Avram, fostului iubit Oanei, pentru a vedea o partida de sex dintre cei doi. Manechinul a povestit ca omul de afaceri s-a aratat uimit de faptul ca acesta are o relatie cu Oana Roman, deoarece este mai mare decat Alex cu 10 ani. Mai mult i-a oferit 300 de euro pentru a-l lasa sa vizioneze o partida de sex dintre el si Oana Roman, informeaza Libertatea.

Jordan a facut petrecere de burlace. Starleta britanica Jordan se pregateste de a doua nunta, in tara ei natala, cu luptatorul Alex Reid, supranumit "Detonatorul". Ca orice diva care se respecta, Jordan, pe numele ei real Katie Price, a organizat o petrecere de burlacie, numai cu amicele ei, la Mayfair Hotel din Londra, unde s-a distrat pe cinste, scrie Cancan.

Marie Noelle: Eu am bagat divort de Zamfir acum doua luni! Rasturnare de situatie in divortul lui Gheorghe Zamfir! Dupa ce maestrul a deschis proces la Bucuresti, sotia il anunta prin intermediul Click! ca ea a cerut divortul inca de acum doua luni, in Franta. Motivul? Marie Noelle s-a saturat de relatiile lui Zamfir cu alte femei. "Acest divort este dorinta mea, nu a domnului Zamfir", a declarat, in exclusivitate pentru Click!, sotia naistului, frantuzoaica Marie Noelle (62 de ani). Distinsa farmacista a tinut sa lamureasca lucrurile in telenovela "divortul lui Zamfir". Muzicianul de 69 de ani pare coplesit de pasiunea sa pentru femei. In toiul divortului de frantuzoaica Marie Noelle (62 de ani), apar tot felul de informatii care vizeaza relatiile maestrului cu damele din jurul lui, anunta Click.

Presupusul amant al Monicai Columbeanu: Ea m-a sarutat prima. Eu nu am indraznit. Richard, englezul care sustine ca a avut o relatie cu Monica Columbeanu in timp ce aceasta se afla la Londra, a dezvaluit felul cum a cunoscut-o pe vedeta si pana unde a mers relatia dintre ei. Avocatul londonez a povestit ca prima oara cand a vazut-o pe Monica a ramas fara cuvinte pentru ca i s-a parut extraordinar de frumoasa. Richard sustine ca, desi este foarte timid, nu a putut rezista la frumusetea romancei si i-a cerut numarul de telefon. Richard a povestit cu emotie in glas primul sarut dintre el si modelul roman. Londonezul a ramas fara cuvinte atunci cand Monica a facut primul pas, informeaza Libertatea.