Adelina Pestritu: "Madalin Ionescu e cel mai atragator barbat din showbiz". Frumoasa Adelina Pestritu a devenit incet si sigur una dintre cele mai mediatizate fotomodele din Romania. Trecuta recent printr-un divort, Adelina Pestritu, fosta Varciu, a povestit in exclusivitate pentru Libertatea.ro cum e sa fii vedeta, de ce ii place Madalin Ionescu, sau motivul pentru care ar refuza sa joace intr-o productie pornografica.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Radu Valcan si Madalina Draghici, sex la malul marii! Telenovela Iubire si onoare, care va debuta in aceasta vara la Acasa TV, se anunta cat se poate de fierbinte. Dovada cea mai buna e in fotografiile alaturate, in care personajele interpretate de Radu Valcan si de Madalina Draghici fac sex la malul marii. Madalina va interpreta, in "Iubire si onoare", rolul unei romance moderne care se indragosteste de fiul unui seic arab (Radu Valcan). Familia acestuia nu e de acord cu relatia si, mai mult decat atat, incearca s-o elimine pe tanara, fiind practicanti ai "crimei de onoare", o cutuma a traditiei musulmane. Integral in Libertatea.ro.

Andreea Tonciu: "Nu ma deranjeaza daca Mitea ma inseala, tot la mine se intoarce". Andreea Tonciu, prezenta la Catalin Maruta in emisiune, a aflat despre avansurile pe care Nicolae Mitea i le-a facut Nataliei Mateut. Andreea a negat cu vehementa, argumentand ca iubitul are ochi doar pentru ea. "Sunt niste minciuni. Este foarte nepoliticoasa Natalia. Am un iubit foarte cuminte. Telefonul lui Mitea sta in permanenta in geanta mea. Am foarte multa incredere in el. In Dubai mi-a facut cadou un inel. Pe mine ma iubeste. N-am nimic cu Natalia, chiar am vorbit saptamana trecuta cu ea pe mess. Pe mine nu ma deranjeaza daca iubitul meu se duce o noapte, doua, cu alte fete, tot pe mine ma iubeste, tot la mine se intoarce. Isi face nevoile cu ele... isi bate joc de ele", a marturisit fotomodelul cu zambetul pe buze. Integral in Libertatea.ro.

Morar si Madalin se bat pe sanii Sanzianei Buruiana. Sanziana Buruiana a reziliat contractul cu turcii de la Kanal D, acolo unde, timp de un an, a fost asistenta la emisiunea "La sueta cu Bahmu'". Manechinul nu va sta prea mult timp somera, deoarece sanii sai au fost remarcati atat de Madalin Ionescu cat si de Mihai Morar, care se "bat" pentru a o avea in platou. Ramasa somera dupa ce emisiunea Adrianei Bahmuteanu, "La sueta cu Bahmu" (Kanal D) a fost scoasa din grila de programe, Sanziana Buruiana a ajuns asistenta la o alta emisiune a postului, "Petrecerea de sambata". Integral in Click.

Inna: "As apela la chirurgia plastica". Desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, de catre FHM Romania, Inna recunoaste ca ar accepta anumite operatii estetice, motivand ca o femeie trebuie sa faca anumite sacrificii pentru a fi cat mai atragatoare. "Nu am nici o operatie estetica, dar as apela cu siguranta la chirurgia plastica, pentru ca o femeie trebuie sa fie frumoasa", a marturisit Inna pentru Agentia de Presa Mondena. Integral in Click.

Botezatu, alintat "Prajiturica" de o blonda apetisanta. Catalin Botezatu face furori in randul concurentelor din emisiunea "Burlacul". Cele 12 finaliste ramase in competitie se bat care mai de care pentru a-l cuceri pe designer, complimentandu-l prin fel de fel de metode. Cea mai indrazneata dintre ele este Mihaela, o blonda apetisanta, care pare dispusa sa faca orice pentru a avea o relatie cu Catalin. Deoarece locuieste in Italia, la inceputul filmarilor, Mihaela a facut de nenumarate ori naveta intre Milano si Bucuresti, fiind prezenta la fiecare etapa a preselectiei. Blondina se dovedeste a fi foarte lipicioasa, asa ca i-a gasit si o porecla pe masura lui Botezatu: "prajiturica". Integral in Click.

Bianca Dragusanu, curtata de afaceristul Fernando Enciu. Se incurca itele in viata amoroasa si asa complicata a Biancai Dragusanu. Fosta "blonda a lui Bote" este curtata intens de un om de afaceri cu lipici la vedetele din showbiz. Fermecat de blonda, Fernando Enciu a trecut repede la atac. Cei doi sunt vazuti tot mai mult impreuna in ipostaze extrem de apropiate, scrie Cancan.

Irinel si-a facut din nou de cap cu satena pe care a agatat-o la mare. Moni vrea sa devina actrita cu orice pret, asa ca a acceptat un rol secundar intr-un film de duzina si a plecat la filmari la Londra, unde, foarte probabil, il va intalni pe avocatul Richard. In lipsa ei, Iri isi umple timpul cu fel de fel de domnisoare croite parca dupa tiparul Monicai - foarte inalte, slabe, cu par lung, inchis la culoare, si nu se plictiseste deloc. Daca pana acum era vazut de fiecare data in compania altei femei, mai nou lui Iri par sa i se fi aprins calcaiele. Integral in Cancan.