Botezatu a atentat la chilotii Biancai. Catalin Botezatu a dat startul, vineri seara, la cea de-a zecea editie a Fashion TV Summer Festival de la Mamaia. Alaturi de el, si-au prezentat noile colectii designeri precum Mihai Albu si Laura Olteanu. Desi nu mai sunt impreuna, Bote a reusit sa-i lase pe cei prezenti cu gura cascata. El a facut risipa de gesturi incarcate de senzualitate in preajma Biancai, iar la un moment dat a ajuns chiar sa-i aranjeze chiloteii, inainte ca apetisanta blonda sa intre in prezentare, sambata seara, cand Catalin a rezervat pentru Fashion TV Summer Festival doua colectii. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Mama fetitei de 12 ani face plangere impotriva lui Tabara. La un an de la presupusul abuz sexual al carui autor ar fi fost omul de televiziune Cristian Tabara, Alina Bodnaru, mama fetei molestate, s-a hotarat sa ceara ajutorul Politiei. Maine, femeia va depune o plangere impotriva directorului Departamentului Film din TVR. Cristi Tabara nu pare afectat de scandalul in care e implicat. El s-a casatorit sambata cu iubita lui. Indignata de faptul ca fostul ei iubit nu recunoaste public ce i-a facut micutei Alexandra in urma cu aproximativ un an, Alina Bodnaru, femeia care il acuza pe Cristi Tabara ca i-ar fi abuzat sexual fata de doar 12 ani, s-a hotarat sa faca plangere impotriva omului de televiziune. Integral in Libertatea.

Adelina Pestritu, sexy cu iubitul pe plaja, in Republica Dominicana. Adelina Pestritu pare ca si-a gasit fericirea in bratele noului sau iubit, Sorin Boiangiu. Cei doi petrec momente de vis in Republica Dominicana, in timpul primei lor vacante romantice. Dovada ca Adelina si Sorin s-au simtit extraordinar sunt fotografiile pe care fosta asistenta a lui Mihai Morar si le-a postat pe contul sau de Facebook, in care apare in ipostaze extrem de sexy, chiar topless, cu noua sa cucerire. Cei doi sunt de aproape o saptamana in Republica Dominicana si se simt minunat unul in bratele celuilalt. Adelina nu e insa singura care a postat fotografii cu iubitul ei. Si el a publicat, la randul sau, pe acelasi site de socializare, pozele care fac dovada iubirii pe care i-o poarta sexoasei brunete. Integral in Libertatea.

Bianca, topless pe plaja la Mamaia. Weekend de foc pentru Bianca Dagusanu pe Litoral. Ea a urcat pe podium la Summer Fashion Festival, s-a distrat in cluburi, nu a inchis un ochi, a mers la piscina cu noaptea-n cap, apoi a inotat in mare. Fotoreporterii Click! au urmarit-o pas cu pas. Bianca nu se lasa si atrage atentia si in vacanta. Daca in urma cu doua saptamani a ajuns la Spitalul de Urgenta din Constanta pentru ca a lesinat din cauza dietei, nici acum nu a stat prea linistita. Sosita, vineri seara, la malul marii pentru a participa la Festivalul Modei, Bianca a facut nopti albe si s-a distrat la maximum cu prietenele.

Mircea Lucescu, chef cu Anna Lesko. Ucrainenii au dat o petrecere de zile mari in cinstea lui Mircea Lucescu. Antrenorul roman a implinit 65 de ani, prilej cu care presedintele Sahtiorului, Rinat Ahmetov, i-a organizat un chef de cinci stele. Peste 10 ore. Atat a tinut petrecerea organizata de ucraineni pentru a-l sarbatori pe Mircea Lucescu. Antrenorul echipei Sahtior i-a avut alaturi pe sotia sa, Neli, dar si pe fiul Razvan, nora Ana si cei doi nepoti, Marilu si Matei, sositi special la Donetk pentru aniversarea lui Mircea. Integral in Click.

Tania Budi are lipici la frumosii lui Botezatu. Tania Budi a fost vazuta sambata dupa amiaza, pe o plaja din Mamaia, alaturi de proaspatul prezentator TV Alex Stanciu. Cei doi pareau a fi foarte apropiati, iar multi isi vor infierbanta imaginatia creand in mintea lor o poveste de amor. Intrat de curand in showbiz, Alex (22 de ani) si-a propus sa nu piarda vremea si nici sa nu rateze ocazia si a invitat-o pe Tania la o baie in mare, cand aceasta tocmai se pregatea sa plece de pe plaja. Tania a acceptat sa mai zaboveasca ceva timp sub ultraviolete si alaturi de "cel mai frumos manechin" a lui Botezatu, asa cum este cunoscut Alex, fara a fi insa de acord sa se arunce in marea... Neagra. Integral in Cancan.

Ramona Gabor si Gabi Badalau, amor in stil mafiot: a rapit-o din club. Disperat ca l-a parasit si ar putea sa se cupleze cu altul, Gabi Badalau a trecut la masuri drastice de recuperare a fostei lui iubite, Ramona Gabor. Sambata dimineata, el a cautat-o la clubul Bamboo din Mamaia si a fortat-o sa urce in masina lui, ca apoi sa plece spre Bucuresti. Integeral in Cancan.

Dani Otil nu a mai prins-o pe Mihaela la mare. Cei doi iubiti, Mihaela si Dani, nu s-au intersectat deloc pe Litoral. Fosta prezentatoare a "Duminicii in familie" a sosit duminica trecuta, la pranz, in Mamaia, pentru a-l prelua pe fiul sau, Ayan, de la fostul sot, Elan Schwartzenberg. Mihaela s-a cazat la hotelul Vega si a stat acolo, impreuna cu fiul ei, pana miercuri, cand s-a intors la Bucuresti pentru a filma un spot publicitar. Astfel, Dani nu a avut norocul sa petreaca nici macar o zi in compania iubitei sale la mare, el sosind la Mamaia abia weekendul acesta, pentru a prezenta evenimentul Cosmo Bikini Party. Integral in Click.