Faceti poze cu Monica, sa va ofticati gagica! Desi declara recent ca detesta litoralul Marii Negre, Monica Columbeanu a descins in weekend pe plaja din Mamaia, imbracata cu o fustita scurta roz si un sutien de aceeasi culoare. Moni si-a etalat decolteul generos si a pozat artistic pe plaja, alaturi de mai multi masculi musculosi. Daca pe vremuri fotografii de pe plaja isi atrageau clientii cu sloganul "Fa poza cu pasarica, sa se bucure aia-mica", avand tot felul de jucarii de plastic si nu numai, sotia lui Irinel n-a avut nevoie de niciun slogan pentru a-i atrage pe amatorii de fotografii. Turistii au "navalit" pe Moni pentru a se poza cu aceasta, sotia lui Irinel acceptand cu zambetul pe buze toate solicitarile, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Brigitte Sfat i-a cazut la asternut lui Nastase dupa o luna. Ilie Nastase s-a laudat cu faptul ca i-au trecut prin pat 2.500 de femei, dar iata ca iubita sa actuala, Brigitte Sfat, l-a cam tinut pe jar. Fostul jucator de tenis a curtat-o intens cateva saptamani, ea acceptandu-i invitatia in oras abia dupa zeci de telefoane. Sarmul lui Ilie Nastase nu a trecut neobservat de fostul iepuras Playboy Brigitte Sfat, insa timisoreanca, precauta din cauza altor esecuri sentimentale, a acceptat cu greu prima intalnire. Maturitatea si inteligenta lui Nastase au captivat-o imediat, iar de doua luni formeaza un cuplu fericit: "Am vorbit o luna la telefon pana ne-am intalnit. A aparut in viata mea intr-un moment in care nu credeam ca nu ma voi mai indragosti. Ilie ma intelege si ma sustine. Eu eram traumatizata din relatia anterioara, ca fostul meu sot nu ma lasa sa ma implic in afaceri. Ilie este un barbat care stie sa-si foloseasca mintea", a declarat Brigitte, pentru Click.

Madonna arata ca o bunicuta. Madonna, care se afla zilele acestea in sudul Frantei, in calitate de regizor, a fost surprinsa de paparazzi afisand un look obosit si neingrijit, care o face sa para mai degraba o bunicuta, decat o diva sexy. Cantareata, in varsta de 51 de ani, cocheteaza din nou cu cinematografia, insa acum in calitate de regizor. Ea se afla in Villefranche, o localitate din sudul Frantei, unde urmareste filmarile la noua ei productie, W.E. Insa se pare ca fiind prea preocupata de buna desfasurare a filmarilor, cantareata nu a mai dat atentie aspectului sau, ea afisandu-se in trening, cu parul prins in codite impletite, cu o palarie neagra si fara pic de machiaj. Astfel, mai multe publicatii de peste Ocean au inceput imediat sa comenteze ca look-ul sau lasa de dorit, ca o imbatraneste, facand-o sa para o bunicuta, o imagine mult prea diferita fata de pictorialele sexy cu care Madonna si-a obisnuit fanii, anunta Libertatea.

Show pe scena cu "Pitica" lui Varciu. Ea s-a cam aprins dupa Liviu, el sustine ca nu are o relatie cu ea. Povestea pare destul de incurcata si, chiar daca femeia cunoscuta sub apelativul Pitica s-ar putea sa sufere putin, aceasta idila se pare ca nu-i prinde rau deloc. Dansatoarea Deliei a aparut intr-o prezentare de lenjerie intima, in clubul Princess din Regie, chiar daca statura nu este deloc punctul ei forte. Totusi, prezenta scenica a fost una spectaculoasa, pe toata durata defilarii ea facand ce stie cel mai bine: dans, informeaza Cancan.

Laura Cosoi ii ia painea de la gura Andreei Balan. S-au duelat la "Dansez pentru tine", au ajuns, pe rand, in Mexic, iar acum vor fi rivale si in afaceri. Dupa ideea Andreei Balan, si Laura Cosoi s-a gandit sa castige bani in pasi de dans si sa ofere show-uri la petreceri. Laura Cosoi cu Bogdan Boanta si Andreea Balan cu Petrisor Ruge s-au gandit ca a venit vremea sa castige bani din talentul pe care il au la dans. Daca cei din urma se intretin din asta de vreo 2 ani, fiind platiti cu 2.500 € pentru show-ul interactiv "Lectia de dans", Laura si Bogdan sunt incepatori, dar optimisti. Cei doi vor sa puna pe picioare firma "Laura Bogdan Events" si sa ofere show-uri contra cost. "E o idee la care lucram si pe care dorim sa o punem in practica", a spus Laura Cosoi. Bogdan, ceva mai grabit, si-a si postat deja pe internet un anunt imbietor: "In curand, vom fi disponibili pentru evenimente, spectacole, show-uri", scrie Click.

Caseta porno cu Eva Mendes? Uimita de numarul foarte mare de persoane care dau cautare pe Google "Eva Mendes sex tape", frumoasa actrita s-a gandit sa le ofere oamenilor ceea ce isi doresc. Pornind de la ideea ca oamenii vor sa vada o caseta video in care ea face sex, vedeta a inregistrat un video in care isi lanseaza propria "sex tape". Spre dezamagirea fanilor insa, actrita nu se refera la o caseta video ci la cealalta semnificatie a cuvantului "tape" si anume o banda, anunta Libertatea.

Oana Lis, la club, Viorel, la pat. Cancan a publicat ieri intamplarea al carei ghinionist "erou" a fost Viorel Lis. Imediat ce sotul sau s-a lovit rau, dupa ce a alunecat in baie, Oana Lis, grijulie ca orice sotie, l-a dus imediat la Urgente Constanta, cu gandul sa-l interneze. Intrucat fostul primar al Capitalei a refuzat spitalizarea, Oana a trebuit sa il aduca acasa, unde Viorel Lis s-a doftoricit cu un pumn de medicamente si cu repaus la pat. Dar, cum varsta isi cere drepturile, Oana nu prea i-a stat la capatai si a plecat la distractie prin Mamaia, fiind imortalizata de fotoreporterii uups.ro in timp ce se indrepta spre un club de fite, unde, spun martorii, ar fi petrecut pana in zori, informeaza Cancan.

Raluca Ogica despre barbati: "Nu se uita nimeni la mine". Raluca Ogica sustine ca nu a mostenit norocul tatalui sau la loto, dar nu are noroc nici in dragoste, in consecinta frumoasa bruneta fiind tot singura. "Nimeni nu se uita la mine, poate e si vina mea!", a declarat Raluca Ogica intr.un interviu despre barbati acordat site-ului cascar.ro. Asistenta lui Madalin Ionescu a vorbit si despre cum ar trebui sa arate si sa fie cel care doreste sa o cucereasca. "Trebuie sa fie un pic mai matur decat mine, nu am zis batran, ci matur! puternic. Nu trebuie sa aiba 50 de ani, ci experienta de viata. Mi se pare normal sa ai pe cineva langa tine de la care sa ai ce sa inveti. Partea materiala nu conteaza, conteza sa ne intelegem", a spus ea, scrie Click.