Liviu Varciu, din floare in floare, pe litoral. Liviu Varciu nu se poate abtine! Mare admirator al hip-hop-ului de calitate, Liviu Varciu si-a facut aparitia, vineri seara, in Clubul Bamboo, din Mamaia, la concertul americanului Ja Rule. Cum cu doar doua zile inainte fostul solist al trupei L.A. iesise in parc cu fosta iubita, Andreea Popescu, toata lumea se astepta s-o vada pe dansatoarea Deliei la bratul acestuia. Dar, surpriza: Liviu a venit cu o alta bruneta, tunsa scurt, alaturi de care si-a petrecut o buna parte a serii. Dupa ce a consumat cateva pahare, Liviu a uitat insa de partenera lui si a inceput sa-i faca ochi dulci unei alte tinere aflate langa masa lui. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Gigi Becali nu mai are bani nici sa-si achite lumina. Managerul Victor Piturca i-a cerut garantii de 25.000.000 de euro lui Gigi Becali pentru ca patronul Stelei sa-si tina gura! Aceasta este doar partea vizibila a lucrurilor. De fapt, dupa mai bine de doua luni in care a lucrat cu latifundiarul din Pipera, Piti a inteles ca nu sunt bani in club si a facut orice pentru a gasi o cale sa plece inainte de un fiasco. "Disputa lor a plecat de la latura financiara", a dezvaluit, ieri, in exclusivitate pentru Libertatea, o sursa apropiata clubului. "Insa nu are nici o legatura cu declaratiile lui Gigi Becali. Pur si simplu, Piturca a inteles ca promisiunile patronului sunt vorbe-n vant, deoarece acesta nu are bani lichizi, cash". Chiar daca si-a inregistrat contractul la Oficiul Fortelor de Munca, managerul avea o clauza conform careia intelegerea se rupe daca bosul Stelei nu-si respecta promisiunile financiare. Integral in Libertatea.

Dana Marijuana: "Poate dupa 35 de ani sa pozez goala, cum a facut Sharon Stone". "De abia imi fac salariul de 10 milioane", a spus Dana, referindu-se la cat castiga cu bijuteriile create de ea. "Dar ma ajuta tatal meu, cu fetita, cu casa, cu tot. Practic, banii mei sunt de cheltuiala. [...] Poate daca imi gasesc un barbat o sa ma rup putin de tata, dar nu prea pot, pentru ca am fetita", a mai povestit Dana. Referitor la planurile de viitor, Marijuana vrea sa isi schimbe imaginea, dar nu pentru a impresiona prin aparitii indecente. Spre exemplu, i s-a propus sa pozeze in Playboy, dar a refuzat, "Poate dupa 35 de ani sa pozez, cum a facut Sharon Stone, sa fiu mai curajoasa si sa am tupeul sa ma dezbrac in fata a mii de cititori", a povestit vedeta. Mai mult, nu vrea ca barbatii sa mearga in baie sa "sa faca treaba aceea rusinoasa" uitandu-se la pozele ei. Integral in Libertatea.

Capatos a luat-o pe Bianca de la tatal ei ca sa-l vada pe Cristea! Dinamovist convins, Dan Capatos a mers sa isi vada echipa favorita care a avut meci in deplasare la Targu-Jiu, duminica seara. In drum, prezentatorul emisiunii "Un show pacatos" si-a sunat "subalterna" sa vada unde se distreaza in vacanta. Surpriza a venit atunci cand Bianca i-a spus sefului sau ca se odihneste acasa la tatal sau la Petrosani. Momentul a fost cum nu se poate mai potrivit pentru Bianca si tatal ei care au vrut sa mearga cu Dan Capatos sa vada meciul. Blonda a avut trei motive de bucurie. In primul rand si-a revazut seful, in al doilea rand isi dorea foarte mult sa mearga pe un stadion si in al treilea rand a avut ocazia sa-l vada pe Cristea cum evolueaza pe teren. Integral in Cancan.

Guta a cantat printre blocuri. Pana anul trecut, inclusiv, nuntasii se inghesuiau cu teancuri groase de sute de lei si chiar sute de euro sa dedice melodii rubedeniilor. Acum, Guta a numarat doar cate o bancnota - doua la fiecare dedicatie, semn ca e criza si printre romii din Timisoara. Dar manelistul nu s-a formalizat si a cantat cu foc, la nunta fiind invitati sa incinga atmosfera si Florin Salam si Adi Minune. Cu toata criza, la nunta romilor organizata la marginea Timisoarei au fost invitati peste 700 de oameni, iar mirii au avut 20 de perechi de nasi. Integral in Cancan.

Gina Pistol, interzis de la Nicola sa dea jos textila. Dupa un lung sir de despartiri si de impacari, Gina Pistol si iubitul ei, afaceristul de origine libaneza Nicola, au acceptat ideea ca trebuie sa faca o serie de compromisuri, pentru ca relatia lor sa nu mai scartaie. Astfel, desi isi castiga banii de buzunar de pe urma imaginii, fostul iepuras Playboy a renuntat la pictorialele deocheate si la prezentarile de moda in lenjerie intima. Asa s-a intamplat si sambata dupa-amiaza, la plaja Cafe del Mar din Mamaia, acolo unde Gina Pistol a fost vedeta unei prezentari de costume de baie. Integral in Cancan.

Dan Diaconescu, interzis la destinatii exotice. Intre doua prezentari la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Dan Diaconescu evadeaza la aer curat. Cum nu are voie sa plece din tara, boss-ul OTV si-a luat familia si a parcat printre manelistii din Mamaia. Ca de obicei, el a stat departe de ochii curiosilor si a ales niste locatii mai retrase. "M-am saturat ca in fiecare saptamana sa ma trezesc din somn si sa ma duc la DNA, doar asa, ca vor ei, sa mai caute nu-stiu-ce reclama de acum 10 ani. Am plecat sa ma linistesc, eu si familia mea, care se simte intr-un fel amenintata. Cred ca am si eu dreptul sa ma relaxez intre doua drumuri la DNA", ne-a spus Dan Diaconescu, ieri, de la malul marii. Integral in Cancan.

Cristina Topescu a facut circ in centrul Capitalei. Cristina Topescu a fost protagonista unui scandal de proportii, ieri dimineata, cand pleca de la o terasa din centrul Bucurestiului: iritata de prezenta unei echipe de paparazzi, ea l-a pocnit cu portiera masinii pe unul dintre jurnalisti si l-a injurat ca la usa cortului. Faptul ca vedeta TV a avut o seara proasta l-a demonstrat si un alt incident. Cristina Topescu s-a luat la cearta cu un taximetrist. Motivul: acesta astepta intr-o intersectie, fiindca semaforul era rosu, iar vedeta TV se grabea. Dupa ce a facut semn cu farurile si a claxonat, Cristina a coborat de la volan si i-a spus vreo doua vorbe "de dulce", iar acesta a reactionat imediat. Integral in Cancan.